Vodič: Kako kupiti cindicator na Binanceu

[Ažurirano u listopadu 2018.] – Glavne kriptovalute, kao što su Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash i Litecoin, dobivaju najviše pažnje kada je u pitanju kripto ulaganje, ali postoji mnogo manjih kovanica o kojima vrijedi razgovarati. CoinMarketCap trenutno popisuje više od 2000 kripto valuta, i doista mnogi tokeni male veličine imaju značajan potencijal, zajedno s praktičnom korisnošću upravo sada. Cindicator je jedan od onih novčića s malom kapom, trenutno s niskom cijenom i stvarnim potencijalom za rast. Pročitajte ovaj vodič da biste vidjeli kako trgovati za Cindicator Binance.

Što je Cindicator?

Kao što je opisao tim Cindicatora, oni razvijaju investicijsku platformu “Hybrid Intelligence”. Njihova platforma kombinira input svojih korisnika s tehnologijom strojnog učenja kako bi investitorima dala alate za donošenje pametnih trgovačkih odluka.

Cindicator je aplikacija koja pruža predviđanja kripto cijena za mnoštvo, s potencijalom da korisnici zarade kripto za svoj unos. Ljudi mogu sudjelovati besplatno, nudeći predviđanja i odgovarajući na pitanja. Što su precizniji odgovori, dobivate više bodova, što znači kripto nagrade.

Dane odgovore uzima alat za strojno učenje kako bi pružio objedinjene i inteligentne informacije kojima korisnici mogu platiti. Od kolovoza 2018, predviđanja aplikacije u prosjeku su iznosila nešto više od 60% točnosti.

Cindicator token je još uvijek vrlo nov, ICO je imao tek u drugoj polovici 2017. Kao takav, nema ga puno burzi, a vrlo je malo načina za kupnju Cindicatora s Fiatovim valutama. Ovaj vodič pokazat će vam razmjenu Bitcoina ili Ethereuma za Cindicator na jednoj od najvećih svjetskih burzi, Binance.

Korak 1: Registrirajte se na Binance

Binance je jedna od najvećih razmjena kripto valuta na tržištu i omogućava korisnicima da trguju s oko 540 različitih trgovinskih parova. Platforma se proslavila nakon što je imala vrlo pozitivnu 2018. godinu i postala jedna od najvećih burzi na tržištu. 

Kako je izvijestio CoinMarketCap, Binance je druga najveća burza u prostoru s obujmom trgovine u posljednja 24 sata od 916 milijuna dolara. Cindicator ima najveći obim trgovine na Binanceu kroz svoja tri trgovačka para CND / BTC, CND / BNB i CND / ETH. Binance predstavlja više od 97,4% ukupnog volumena trgovine Cindicatora širom svijeta. 

To je vrlo korisno za investitore koji žele imati likvidnost i mogućnost da u svakom trenutku pronađu kupce i prodavače.

Ako već niste, morat ćete registrirati račun u Binanceu. Postupak je prilično jednostavan i ne bi trebao dugo trajati.

binance registar 4

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Prije nego što započnete trgovanje, morat ćete predati nekoliko KYC (poznajte svog kupca) dokumenata kako biste potvrdili svoj identitet. Pored toga, postavite sigurnu dvofaktorsku provjeru autentičnosti kako biste zaštitili svoj račun.

Korak 3: Pošaljite BTC, ETH ili BNB na svoj Binance račun

Budući da Binance ne nudi fiat (USD, EUR itd.) Depozite, morat ćete poslati novčić poput Bitcoina, Ethereuma ili Binance Coina na svoj Binance račun. Ako već nemate jedan od ovih novčića, možete kupiti kreditnom ili debitnom karticom na web lokacijama poput Coinmama, Changelly ili Coinbase.

Da biste izvršili polog, idite na izbornik na vrhu stranice, odaberite “Sredstva”, a zatim “Depoziti”.

Na sljedećem zaslonu morat ćete odabrati koji novčić želite položiti. Na padajućem izborniku odaberite svoj novac (BTC, ETH ili BNB).

Binance će vam dati adresu novčanika na koju ćete poslati svoje novčiće. Obavezno pošaljite samo taj određeni novčić (tj. BTC u BTC novčanik, ETH u ETH novčanik). U suprotnom, vaši novčići mogu biti izgubljeni.

Da biste kupili Binance Coin, to možete učiniti putem Binanceove razmjene koristeći kreditnu karticu. Ovo je jedna od najnovijih usluga koju nudi Binance. Štoviše, možete izravno kupiti Bitcoin ili Ethereum koristeći kreditnu karticu.

Slanje jedne kriptovalute u drugi kripto novčanik može dovesti do toga da se vaša sredstva zauvijek izgube.

štednja uloga 4

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Ovisno o opterećenju mreže, polaganje može potrajati nekoliko trenutaka.

Korak 5: Pronađite i odaberite BTC, ETH ili BNB par

Kad se novčići pojave u vašem novčaniku, vrijeme je da prijeđete na odjeljak za razmjenu. Ovdje ćete pronaći cijene i odlučiti o cijeni za kupnju Cindicatora na Binanceu.

Na vrhu stranice odaberite “Exchange”, a zatim “Basic”.

Na zaslonu za trgovanje idite na okvir za pretraživanje s desne strane. Odaberite novčić kojim želite trgovati (BTC, ETH, BNB ili USDT) i pretražite “CND”. Odaberite CND par za svoj novčić (CND / BTC, na primjer).

cnd binance

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Binance ima niz alata i podataka koji će vam pomoći da kupite nisko, a prodate visoko.

Na ekranu za trgovanje moći ćete vidjeti povijest cijena i povijest narudžbi za par koji ste odabrali. Također možete postaviti ograničenja za kupnju ili prodaju. To znači da možete postaviti cijenu po kojoj želite kupiti ili prodati, a kada CND-ova cijena dosegne ovu točku, Binance će automatski izvršiti vašu trgovinu. Ovime neki smatraju da su nabavili Cindicator na Binanceu, a da sami nisu aktivno pratili cijene (zato nastavite oprezno).

Binance nudi napredne alate za stručne korisnike i trgovce koji žele imati bolje iskustvo prilikom trgovanja digitalnom imovinom. Binance je razmjena stvorena za početnike i također za profesionalne trgovce kojima su potrebni mnogi drugi alati za donošenje boljih odluka tijekom trgovanja. Pomoću ovih usluga pojedinci će imati sveukupno bolje iskustvo.

cnd binance 2

Korak 6: Odaberite iznos CND koji želite kupiti

Odaberite cijenu po kojoj želite kupiti CND ili odaberite “Market” da biste kupili po trenutnoj tržišnoj cijeni.

Sada odaberite koliko CND kupiti. Možete odabrati određeni iznos u CND ili 25%, 50%, 75% ili 100% BTC / ETH / BNB kovanica u svom Binance novčaniku.

Korak 7: Kupite Cindicator!

Kliknite “Kupi CND” i gotovi ste! Nakon što Binance potvrdi vašu narudžbu, vaši CND tokeni trebali bi se pojaviti u vašem Binance novčaniku. Uspješno ste kupili Cindicator Binance

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u siguran novčanik Cindicator

Najbolja praksa u kripto je da svoje novčiće držite podalje od razmjene, u novčaniku koji kontrolirate. Za to će vam trebati kripto novčanik koji podržava Cindicator.

Hardverski novčanici poput Ledger Nano S ili Trezor, iako su skuplji, nude najvišu razinu sigurnosti i podržavaju širok raspon tokena. Inače, MyEtherWallet je besplatna web-opcija za ERC-20 tokene, poput Cindicatora.

Da biste povukli svoje CND tokene u vlastiti novčanik, odaberite „Sredstva“, a zatim „Isplate“. Na padajućem izborniku odaberite CND.

Razmjene kriptovaluta posljednjih su godina pogođene različitim hakovima. Na primjer, Binance je prije nekoliko mjeseci izgubio 7000 BTC od korisnika nakon što je doživio napad. Iako je korisnicima razmjena nadoknadila novac, ako je napad masivan, sredstva će biti zauvijek izgubljena. 

Držati privatne ključeve digitalne imovine znači biti vlasnik svojih sredstava. Iako razmjene obično obećavaju masovne sigurnosne postupke, većina njih već je pogođena hakiranjem i napadima. 

Hardverski novčanici najbolja su opcija za korisnike da pohrane svoju digitalnu imovinu i budu sigurni da će moći biti sigurni od hakera i napada na kripto burze. 

cnd binance 3

Od vas će se zatražiti da unesete adresu novčanika. Ovo je adresa iz vašeg privatnog novčanika Cindicator.

cnd binance 4

Provjerite je li adresa koju ste unijeli točna i kliknite “Pošalji”. Nakon potvrde vaše transakcije (to može potrajati nekoliko trenutaka, ovisno o količini mrežne aktivnosti), vaši će novčići biti poslani u vaš novčanik.

U ovom vodiču naučili ste kako kupiti Cindicator na Binanceu. Korištenje ove platforme ima brojne prednosti u odnosu na druge, uključujući mogućnost kupnje BNB, ETH ili BTC pomoću kreditne kartice i zamjenu za CND te veliku likvidnost koju razmjena pruža korisnicima. 

Znaci to je to! Sada znate kako kupiti Cindicator tokene Binance. Mobilnu aplikaciju Cindicator također možete preuzeti iz trgovine aplikacija iTunes ili Google Play ili joj pristupiti na mreži na https://app.cindicator.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner