Što je Nexo (NEXO) – sve što trebate znati

Nexo Uvod

Nexo je sustav prekoračenja temeljen na blockchainu koji omogućava korisnicima da daju trenutne kripto kredite. Trenutno ne postoji drugi način na koji vlasnici kriptoa mogu koristiti svoju imovinu osim prodaje i kupnje. Nexo izlazi s vrlo unosnim poslovnim modelom u kojem vlasnicima kripto uređaja omogućuje da koriste svoje udjele kao kolateral, a zatim podižu novac. Korisnici zadržavaju stopostotni pristup svojoj kriptovaluti dok imaju neposredan pristup gotovini. Istodobno, mogu pristupiti vrijednosti svoje kripto imovine.

nexo

Nexo je stvorio Credissimo, vodeća FinTech grupa koja već više od desetljeća opslužuje milijune korisnika iz cijele Europe. Ta je tvrtka od svog osnutka dala zajmove u vrijednosti od 120 milijuna dolara, dok je u gotovini prikupila 155 milijuna dolara.

Tvrtka se smatra tržišnim liderom u industriji internetskog potrošačkog kreditiranja u brojnim europskim zemljama. Do sada su obradili milijun i više zahtjeva za kredit i odobrili 79 000 kredita u 2017. godini. 78% prometa generiraju redoviti kupci.

Kako djeluje Nexo?

Nexo okuplja trenutne zajmove s blockchain tehnologijom, što je rezultiralo prvim sustavom trenutnih kripto zajmova na svijetu. Nexov inovativni poslovni model stvoren je kako bi klijentima pružio trenutne kripto kredite, budući da je “automatsko, fleksibilno i isplativo sredstvo za dobivanje likvidnosti koja je osigurana vrijednošću klijentovih digitalnih sredstava”.

Čitav postupak dobivanja kredita jednostavan je i može se obaviti u samo nekoliko minuta. Primarne prednosti upotrebe Nexoa uključuju: nema skrivenih naknada, nema poreza na kapitalnu dobit i nema provjere kreditne sposobnosti.

Zajamčena je visoka razina transparentnosti, jer platforma koristi blockchain tehnologiju, pametne ugovore i algoritamske postupke, a svi se izvode u svom izvornom Nexo Oracle modulu.

nexo

Prvo, klijent mora prenijeti svoj kripto fond u svoj Nexo novčanik. Nakon toga će kriptove koje su prenijeli potvrditi blockchain, nakon čega Nexo oracle automatski izračunava detalje povezane s pojedinačnim ograničenjima zajma, a zatim uspostavlja zajam za korisnika.

Tada se klijentu daje traženi iznos zajma u USD ili EUR. Ograničenje zajma odmah je dostupno putem bankovnog prijenosa ili putem besplatne Nexo kreditne kartice. Klijenti također mogu odabrati najprikladniji način na koji će koristiti svoj novac, kao i u kojim valutama bi željeli dobiti zajam.

Međutim, ograničenje zajma ovisi o tržišnoj cijeni kriptovalute u Nexo novčaniku. Stoga bi, ako bi vrijednost korištene valute porasla, Nexoov proročište automatski podigao ograničenje zajma.

Napokon, klijenti imaju nekoliko mogućnosti u kojima mogu vratiti svoje zajmove, uključujući:

  • Bankovni prijenos
  • Fizička razmjena sredstava koristeći fiat ili kripto imovinu
  • Posebni popusti na kamatne stope daju se onima koji plaćaju putem NEXO tokeni.

Značajke

Korisnici Nexo-a imaju koristi od visoke razine likvidnosti imovine što je prilično neobično u kripto sektoru. Iako je povlačenje većih iznosa fizičkog kapitala još uvijek teško, tvrtka svojim klijentima nudi besplatnu kreditnu karticu koja se može koristiti za obavljanje dnevnih transakcija. Vrijedna je pažnje i činjenica da klijenti, koristeći Nexovu uslugu neposrednog kripto zajma, imaju mogućnost maksimalno iskoristiti svoj kapitalni dobitak i u potpunosti iskoristiti druge pogodnosti.

nexo značajke

Vlasnici nisu dužni platiti nikakve transakcije, platforme ili naknade za povlačenje, a sve to većina pružatelja usluga obično naplaćuje za svoje usluge. Također, mogu se smanjiti dodatni porezi koji bi se sastojali od do 39% zarade korisnika, jer nema događaja prodaje. Na kraju, Nexo ne provodi provjere kreditne sposobnosti koje bi mogle amortizirati kreditnu sposobnost korisnika. To je omogućeno činjenicom da vrijednost kripto imovine pohranjene u Nexo novčanik u potpunosti osigurava kripto zajmove.

nexo vid

Osim toga, izvorno vlasništvo nad digitalnom imovinom zaštićeno je i osigurano transparentnim ugovorima o pametnom zajmu, koji se ne mogu mijenjati na bilo koji način nakon što se zabilježe na knjizi blokova.

Tim

Kosta Kantchev suosnivač je tvrtke Credissimo, tvrtke koja vodi Nexo. Aktivan je u europskoj FinTech industriji više od 10 godina i, prema njegovoj internetskoj biografiji, bio je rani korisnik kriptovalute bitcoin. Također je aktivno surađivao u mnoštvu blockchain projekata koji su usredotočeni na omogućavanje globalne otplate zajma u kriptovalutama.

nexo tim

Tehnički direktor Nexo-a je Vasil Petrov. Petrov je kumulirao više od 16 godina stručnosti u nišnim domenama, uključujući: administraciju sustava, back-end razvoj, arhitektonski dizajn projekata s velikim opterećenjem i cjelovitog ciklusa. Osim sudjelovanja u Nexu, Vasil je i suosnivač američke višekanalne usluge video i interneta koja trenutno ima više od 150 000 klijenata.

Nexo žeton

The NEXO žeton je valuta vrijednosnog papira koja isplaćuje dividende, usklađena je sa US-SEC-om, a koja je osigurana sredstvima u portfelju zajmova Nexo-a. Kupci Nexo-a imaju pristup trenutnoj gotovini iz cijelog svijeta. Pokrenut na kripto tržište tek početkom ovog mjeseca, cijena pojedinog Nexo tokena i dalje je prilično stabilna. Za više informacija o Nexo dividende, možda biste ovo htjeli provjeriti post na blogu.

nexo žeton

U vrijeme pisanja ovog članka, valuta se trguje po cijeni od 0,189254 USD, s tržišnom kapitalizacijom od 105,982,242 USD. Kružna opskrba NEXO tokeni je 560.000.010 od ukupne zalihe od 1.000.000.000 NEXO.

Gdje možete kupiti Nexo

NEXO žeton možete kupiti na sljedećim platformama za razmjenu:

  • IDEX– trgovinski par: NEXO / ETH;
  • DDEX– trgovinski par: NEXO / ETH;
  • Hotbit– trgovački parovi: NEXO / BTC NEXO / ETH;
  • EtherDelta– trgovinski par NEXO / ETH;
  • Razmjene dionica –Trgovački par: NEXO / BTC;

Nexo novčanici – Koji je najbolji Nexo novčanik

Novčić NEXO je token temeljen na ERC20, tako da ga možete pohraniti u bilo koji novčanik kompatibilan s Ethereumom. Ali da biste koristili Nexo platformu i sustav zajma, morate preuzeti Nexo novčanik i u njega pohraniti svoje ostale kripto-datoteke.

Presuda

Uzimajući u obzir da Nexo nudi platformu trenutnog kreditiranja koja slijedi standarde usklađenosti u kripto svijetu, ne bi bilo iznenađujuće kad bi ova usluga privukla velik broj korisnika i investitora.

Dodatne informacije i kontakti:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner