Najboljih 14 MinerGate alternativa

Postoje mnoge mogućnosti MinerGate-a koje bi mogle u velikoj mjeri pružiti ugodno rudarsko okruženje. Danas ćemo navesti najboljih 14 od njih. Ali prvo, o rudarstvu: Smatralo bi se ilegalnim kad biste morali tiskati novčanice u američkim dolarima, funtama ili eurima. To je kazneno djelo kažnjivo po zakonu. Ali sa digitalne valute (kriptovalute) rudarstvo (koje se uspoređuje s tiskanjem papirnatih bilješki) je legalno, a postoji puno načina za rudarenje tih kriptovaluta.

Ovaj članak daje pregled najboljih platformi koje danas visoko ocjenjuju korisnici bez evidencije prevara. No prije nego što započnete s bilo kojom od ovih platformi, pobrinite se da ste se dobro educirali o umijeću rudarenja.

Da biste znali koja je kriptovaluta isplativa za rudarstvo, preporučujemo web stranicu WhatToMine.

Postoje razni načini na koje se može kopati kriptovalute, uključujući; samostalno rudarenje (rudarstvo za sebe), pridruživanje grupi rudara, i na kraju, možete imati ljude koji rudaruju za vas sa svojim računalnim resursima.

Što je MinerGate?

MinerGate osnovan je 24. ožujka 2014. godine i bio je prvi rudarski bazen za kriptovalute. Podržava PPS i PPLNS načine plaćanja.

U MinerGateu ljudi koriste svoja računala kako bi dodali snagu raspršivanja (snaga svojih računala na temelju hardverske konfiguracije) zajedno s drugim rudarima na globalnoj razini. Softver se može otvoreno preuzeti i korisnicima odmah omogućava da odmah počnu rudarati odabrane kriptovalute, pomažući u uklanjanju složenosti rudarstva.

Iako je MinerGate jednostavan za upotrebu, u pozadini se događa puno složenih algoritama. Ponosi se jednostavnim sučeljem koje korisnicima omogućuje postavljanje u samo nekoliko klikova, a softver je spreman u potpunosti iskoristiti vaš hardver na temelju toga koliko želite posvetiti.

MinerGate zauzvrat dijeli nagrade na temelju toga koliko ulažu svi. Ovo je način da povećate pasivni prihod stavljanjem računala u pogon, pogotovo kada nije u upotrebi.

Pregledajmo neke od najboljih alternativa MinerGateu.

14 najboljih alternativa MinerGateu

Čudo rudar

MinerGate

Čudo rudar je jedna od najboljih alternativa MinerGateu. To je platforma za rudarstvo kriptovaluta koja korisnicima omogućuje automatsko rudarenje. Softver neiskorištenu ili izgubljenu računalnu snagu pretvara u kripto, bez utjecaja na upotrebljivost ili performanse korisničkog stroja. Softver koristi rezervni računalni kapacitet korisnika kako bi stvorio prihod za njih ili njihovo poslovanje.

Softver je besplatan za instalaciju i smanjuje ručnu konfiguraciju i intervencije do 95%, bez gubitka profitabilnosti. Softveru je dostupan putem stolne aplikacije i namjenske web konzole za daljinsko upravljanje i nadgledanje rudarske aktivnosti.

Kad se koristi, softver je nevidljiv i blijedi u pozadinu kad god netko koristi njihov stroj. Međutim, kada stroj ne radi, softver oživljava i neiskorištenu računalsku snagu pretvara u prihod.

Softver je potpuno automatiziran i optimiziran za profit i najbolje performanse na Linuxu, Windowsu i CudoOS-u. Također, pogodan je za sve rudare bez obzira na razinu iskustva.

Početak rada na Cudo Mineru

  1. Posjetite službenu web stranicu i kliknite prijava i preuzimanje. Softver podržava Windows 7 ili noviji (x64), Ubuntu 18.04, macOS 10.9+ i CudoOS.
  2. Otvorite račun ili ako već imate jednu prijavu tako što ćete unijeti svoje korisničko ime i lozinku.
  3. Nastavite s unosom svog imena i korisničkog imena koje će biti prikazano na portalu Cudo i u aplikaciji Cudo Miner. Kliknite Spremi za nastavak.
  4. Potvrdite svoju e-poštu i prijavite se za preuzimanje softvera.
  5. Na zaslonu za uključivanje odaberite postavku s kojom želite započeti. Možete omogućiti rudare treće strane za preuzimanje rudara zatvorenog koda. Međutim, tvrtka upozorava da, iako se trude svim silama osigurati sigurnost, nisu odgovorne za probleme koje mogu prouzročiti.
  6. Kartica postavki omogućuje korisnicima da se vrate i promijene bilo koju postavku s ugrađenog zaslona.
  7. Zatim kliknite Omogući i softver će se mjeriti. To može potrajati do pet minuta, pa sjednite i opustite se.
  8. Korisnicima će izbornik uređaja biti koristan. Proširuje se za svaki uređaj kako bi prikazao upravljačke programe i instalirani hardver, rezultate mjerenja, trenutni status rudarstva i podatke o zdravstvenom stanju GPU-a, uključujući temperaturu i snagu.
  9. Kartica transakcija koja se nalazi na web konzoli omogućuje korisnicima povlačenje sredstava. Možete odabrati njihov novčić za isplatu u izborniku postavki. Postupak povlačenja je jednostavan, a sve što trebate je kliknuti na povlačenje sredstava i unijeti adresu novčanika.
  10. Platforma također omogućava korisnicima da zarade više preporučujući prijatelje.

MultiMiner

MinerGate

Ovaj je MinerGate alternativa za početnike, one koji su potpuno novi u konceptu kriptovaluta. Ako spadate u ovu skupinu, samostalno rudarenje Bitcoina može biti malo zastrašujuće. Činjenica da se većina danas dostupnih rudarskih programa temelji na naredbenom retku čini stvari malo teškim.

MultiMiner jedan je od najjednostavnijih softvera za rudarenje bitcoina. To je stolna aplikacija koja se može pohvaliti impresivnim nizom značajki. Dostupan je za sve popularne operativne sustave za računala, uključujući Windows, Mac OS X i Linux.

Softver omogućuje korisnicima da bez ikakvih poteškoća prebacuju između različitih rudarskih uređaja, tj. ASIC-a i FPGA-a na različitim kriptovalutama poput BTC-a i LTC-a. Softver koristi osnovni rudarski motor za otkrivanje dostupnog rudarskog hardvera i omogućuje korisniku da odabere kriptokovanice koje bi želio iskopati.

Softver također ima mnoge napredne značajke poput mogućnosti daljinskog nadzora i upravljanja ostalim MultiMiner uređajima te automatsko otkrivanje mrežnih uređaja.

Kao projekt otvorenog koda, softver je kompatibilan s mnogim rudarskim uređajima, uključujući HashBuster Micro, Block Erupter i BFL / Bitforce.

Rudar meda

The HoneyMiner je profitabilniji pristup rudarstvu kriptovaluta, umjesto da trošite puno, već jednostavnim korištenjem bilo kojeg računala s razumnom CPU ili GPU procesorskom snagom.

Da bi započeli rudarstvo, korisnici mogu lako preuzeti i pristupiti sofisticiranom softveru za rudarstvo koji su izradili Stax Digital, vlasnici platforme HoneyMiner.

Softver za rudarenje sada je dostupan sustavima Windows i Korisnici MAC-a.

Potreban je samo trenutak da postavite postupak iskopavanja kripto valuta. Sve što je potrebno je valjana adresa e-pošte, a lozinka se automatski generira za korisnika da započne s rudarenjem.

Štoviše, platforma eliminira postupak pronalaženja najprofitabilnijih kriptovaluta u bilo kojem trenutku. Softver to identificira za sebe i prilagođava sebi zaradu sudjelujući u evoluciji blockchaina.

Iskopani novčići bili su konfigurirani za pretvaranje u bitcoin, što jamči povećanje korisničkog stanja iz dana u dan. Ova platforma neće profitirati samo onima koji se prvi put bave rudarstvom, s HoneyMiner Pro uspostavljeni rudari također mogu koristiti ovu platformu za profitabilnije miniranje.

Morate znati koliko dobiti možete s vremenom ostvariti u rudarstvu s HoneyMiner-om? Kliknite ovdje.

NiceHash

NiceHash jedno je od najvećih tržišta oblaka za kriptovalute. Tu korisnici trguju svojom računalnom snagom s rudarima koji žele stvoriti kriptovalute. Oni također omogućuju korisnicima da se sami miniraju koristeći bilo koji algoritam raspršivanja. NiceHash naplaćuje naknadu od 3%, a rudari isplate vrše u Bitcoinima. Kliknite ovdje za više informacija o tome kako započeti.

NiceHash je potkraj 2017. potvrdio da su hakirani. Ukupno je u napadu izgubljeno 4.736 bitcoina, što je u to vrijeme bilo više od 74 milijuna dolara.

NiceHash je brzo potvrdio događaj, a također je obavijestio javnost o brzoj akciji koju su poduzeli u istrazi incidenta.

Stvari su se u međuvremenu vratile u normalu, NiceHash je sredio sve njihove korisnike i uveo jače mjere za sprečavanje budućih napada.

MiningPoolHub

MiningPoolHub je multi-pool rudarska platforma koja ima sustav automatskog trgovanja koji automatski pretvara vaše iskopane kriptovalute u drugu za svrhe isplate. Što znači da možete na primjer kopati Litecoin i biti plaćeni u Ethereumu. Postoji puno kripto valuta koje se mogu kopati na platformi MiningPoolHub. Posjetite MiningPoolHub službena stranica znati više i postupak početka. Ovo je jedno od najstarijih i najuglednijih web mjesta.

Kryptex

Ovo je mjesto za prodaju vaše računalne procesorske snage. Kryptex minira kriptovalute i plaća vam bitcoinima ili stvarnim novcem. Stvorili su stvari prilično jednostavnim, sve što trebate je uključiti Kryptex na posao i bit ćete plaćeni. Zarada na Kryptexu ovisi o procesorskoj snazi ​​računarskog hardvera. Možeš posjetiti Web stranica Kryptexa započeti.

Winminer

U ovom smo članku pregledali Winminer: 3 najbolje korisničke alternative za NiceHash, možda biste to htjeli provjeriti.

WinMiner koristi vašu neiskorištenu računalnu snagu i pretvara to u novac. Čini da vaše računalo radi za vas 100% vremena, umjesto da 90% miruje. Jednostavna aplikacija samo zahtijeva da stavite računalo, a ostalo će obaviti samostalno. Kao što je Airbnb namijenjen vlasnicima kuća, i Winminer donosi prihod vlasnicima računala. Kliknite ovdje znati više.

Prohashing

Prohashing je multipool platforma za kriptiranje s dobrom isplatom. Prohashing možete koristiti za iskopavanje više kriptiranih novčića na temelju profitabilnosti. Rudarstvo nastavljaju spajanjem rudarstva istovremeno kako bi povećali dobit. Rudarstvo skripti je trenutno visoko profitabilno rudarstvo s maržama višim od shaa256 i čini se da Prohashing u tom pogledu dobro ide. Možeš posjetite njihovu stranicu znati više.

Coinimp

Coinimp je rudar JavaScript programa koji se koristi za rudarstvo Monero (kripto valute). Ova se skripta može lako ugraditi u web mjesto / stranicu, što korisnicima / posjetiteljima vašeg web mjesta omogućuje Mine Monero (XMR) u njihovim preglednicima umjesto pretraživanja, čitanja članka ili strujanja videozapisa. Ovo je izvrsna alternativa postavljanju oglasa po cijeloj stranici koja korisnicima najviše ometa. Možete zaraditi za svaki resurs koji stavite na svoje mjesto s njihovom CPU snagom. Za više informacija, posjetite ovdje.

Kripto-plijen

Kripto-plijen je još jedan JavaScript program za vaše web mjesto. Rudar vam omogućuje da na svoje web mjesto ugradite Monero (XMR) rudar. Nema vlastito sučelje. Dobra je praksa obavijestiti svoje korisnike što se događa kad su na vašoj stranici. Posjetite njihov službena stranica znati o kripto-plijenu.

P2pool

P2pool je decentralizirani Bitcoin rudarski bazen. Djeluje stvaranjem peer-to-peer mreže rudara. Korisnici imaju mogućnost izbora žele li minirati na privatnom ili javnom čvoru. Naknade koje treba platiti ovise o odabranom čvoru rudara, a naknada za transakcije na ovoj platformi se dijeli. Popis javnih P2pool čvorova možete pronaći ovdje: http://p2pool.co/.

Gridcash

Gridcash nudi uslugu rudarstva kriptovaluta vlasnicima web stranica pretvarajući posjetitelje web mjesta u rudare putem njihovog web preglednika. Vlasnici web mjesta zarađivat će sve dok posjetitelji ostanu na stranici. U tri jednostavna koraka postavljeni ste za početak izrade nekih kripto valuta. Kliknite ovdje započeti.

MegaMiner

MegaMiner je automatski algoritam i softverski program za prebacivanje bazena koji se temelji na multipool rudaru s različitim značajkama. MegaMiner je rudar prozora; za sada nije dostupan drugim korisnicima s drugim operativnim sustavima. Na ovome možete vidjeti zahtjeve za pokretanje ovog programa nit na Bitcointalku. Rudar se može preuzeti s njihovog GitHub stranica.

MultiPoolMiner

MultiPoolMiner je monitor za bazene kriptokopa u stvarnom vremenu radi pronalaženja isplativih strojeva. MultiPoolMiner vam daje pristup kontroli bilo kojeg rudara koji je dostupan putem naredbenog retka. MultiPoolMiner je multi-cryptocurrency, pametni bazen za rudarenje koji pomaže korisnicima u kopanju preko 30 kripto valuta. Preuzmite MultiPoolMiner s GitHub-a.

Završne misli

Sad kad ste svjesni svih dostupnih opcija, na vama je da donesete odluku. Međutim, osigurajte da odaberete jednog od gore navedenih rudara, a ne više jer to može prevladati vaš stroj. Također, osigurajte da vaš stroj ima visoke standarde kako biste izbjegli štetu i osigurali da zaradite više.

Na kraju, razmislite o mogućnostima povlačenja prilikom rudarenja. Ne želite rudariti, a vaši novčići nisu od koristi. Suština je u tome da ih preuzmete i pretvorite u stvarni novac koji se troši, osim ako ne želite kupiti predmet putem interneta sa svojim iskopanim kovanicama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner