Kako trgovati na OKEx DEX-u

Decentralizirane razmjene stekle su snagu u kripto zajednici nakon procvata decentraliziranih financija 2020. U srpnju ove godine DEX-ovi postavljen rekordnih 4,3 milijarde dolara u obimu trgovine – što je 174% više u odnosu na lipanj.

Decentralizirane burze služe kao platforme za trgovanje imovinom i igraju presudnu ulogu u pružanju likvidnosti ekosustavu DeFi. U kontinuiranim naporima OKExa na poticanju rasta ekosustava DeFi, pokrenuli smo testnu mrežu OKEx DEX kako bismo našim korisnicima ponudili besprijekorno, decentralizirano iskustvo trgovanja.

Ako želite naučiti kako trgovati kriptovalutama na decentraliziranoj burzi, ovaj vodič će vam pomoći da započnete s OKEx DEX-om.

Što je OKEx DEX?

OKEx DEX je decentralizirana razmjena koju pokreće naš vlastiti blockchain, a zove se OKExChain. OKExChain je skup javnih blockchaina otvorenog koda čiji je cilj promocija velikih komercijalnih aplikacija. Kao prva aplikacija u OKExChainu, OKEx DEX nudi decentraliziranu platformu za trgovanje bez granica sa sljedećim značajkama:

  • Sigurnost: Algoritam eliptičke krivulje Secp256k1 je usvojen kako bi pružio izuzetno sigurno okruženje za OKEx DEX.
  • Nekustodijski: Korisnici imaju puni pristup i kontrolu nad svojom imovinom i novčanicima.
  • Podudaranje narudžbe: OKEx DEX usvaja a aukcija poziva mehanizam koji osigurava da trgovački par ima samo jednu cijenu kojom se trguje u bloku.

Korisnici uživaju u jednostavnijem iskustvu trgovanja i nižim naknadama za trgovanje kada trguju na OKEx DEX. U usporedbi s javnim blockchainima kao što je Ethereum, OKExChain se fokusira na pružanje bolje, namjenske infrastrukture za trgovanje DApps i DEX-ovima. To izravno dovodi do nižih troškova za programere koji postavljaju svoje DAppse za trgovanje, a neizravno do nižih naknada za trgovanje za korisnike.

Slijedite korake u nastavku da biste započeli trgovanje na OKEx DEX.

Korak 1: Prijavite se na svoj račun OKEx

Idite na početnu stranicu OKEx i kliknite Prijaviti se u gornjem desnom kutu za unos podataka o računu.

Korak 2: Otvorite testnu mrežu OKEx DEX

Dođite do Trgovina u gornjem izborniku na početnoj stranici OKEx i odaberite DEX trgovanje pod, ispod "Mjesto" otvoriti testnu mrežu OKEx DEX.

Korak 3: Stvorite svoj OKExChain novčanik

Morate stvoriti ili uvesti novčanik prije nego što počnete trgovati na OKEx DEX. Pomaknite se dolje do "Brzi početak" odjeljak stranice OKEx DEX i kliknite Stvorite novčanik pod, ispod "1. Stvorite OKExChain novčanik."

Dalje, morate stvoriti lozinku s najmanje 10 znakova. Lozinka mora sadržavati najmanje veliko slovo, malo slovo i broj. Nakon što potvrdite da OKEx DEX neće spremiti vašu lozinku ili povezane podatke, kliknite Sljedeći nastaviti.

Sljedeći korak omogućit će vam generiranje i preuzimanje / spremanje mnemoničke fraze. Klik razumijem nastaviti. Nakon što napravite sigurnosnu kopiju mnemoničke fraze na sigurnom mjestu, kliknite Kopirao sam ga. Potvrdi sada nastaviti.

Izvršite provjeru mnemoničke fraze u sljedećem koraku i kliknite Potvrdite.

Nakon provjere možete provjeriti i spremiti svoj privatni ključ. Napominjemo da su korisnici u potpunosti odgovorni za zaštitu i zaštitu svojih privatnih ključeva.

Korak 4: Zatražite svoje DEX test žetone

Korisnici mogu zatražiti besplatne žetone za testiranje prije nego što mogu isprobati OKEx DEX.

Možete posjetiti stranicu zahtjeva sa stranice OKEx DEX klikom na Nabavite testiranje valuta ili klikom na ovaj link.

Sada morate unijeti adresu svog OKExChain novčanika (koji ste stvorili u prethodnom koraku) i kliknite Potvrdite za primanje testnih žetona.

Korak 5: Pregledajte stanje imovine

Sada možete otvoriti nadzornu ploču za trgovanje DEX-om s glavne stranice klikom na Počnite trgovati ili posjetom ovoj poveznici.

Na ovom zaslonu možete zadržati pokazivač iznad Novčanik u gornjem desnom kutu i kliknite Bilans imovine za pregled testnih tokena.

Svi korisnici dobivaju 1 testnet Bitcoin (TBTC), 1000 testnet OKB (TOKB), 1000 testnet OK tokena (TOKT), 100 testnet USDK (TUSDK) – kao što je prikazano u nastavku.

Korak 6: Inicirajte transakciju

Da biste započeli trgovanje s ovim testnim tokenima, idite na nadzornu ploču trgovanja tvrtke OKEx DEX i odaberite trgovački par s gornje trake za pokretanje transakcije. Za ovaj smo tutorial odabrali "TOKB / TUSDK."

Korak 7: Unesite detalje transakcije i nastavite

U ovom slučaju koristimo TUSDK za kupnju TOKB-a. Pojedinosti o transakciji možete unijeti u donji desni kut stranice za trgovanje i kliknuti Kupite TOKB nastaviti.

Kao što je prikazano u nastavku, u ovom primjeru kupujemo 10 TOK postavljanjem graničnog naloga na 4.177, što znači da je trošak za kupnju 1 TOKB 4.177 TUSDK. Ukupni trošak naše narudžbe je 41,77 TUSDK.

Na kraju, za potvrdu transakcije morate unijeti lozinku za novčanik (koju ste ranije stvorili).

Korak 8: Pregledajte svoju transakciju

Ići Bilans imovine od "Novčanik" padajući popis u gornjem izborniku i odaberite Zapis transakcije za pregled izvršenih transakcija.

Izgradite svoj vlastiti DEX

Osim trgovanja na OKEx DEX-u, možete izgraditi vlastitu decentraliziranu burzu putem OpenDEX-a. Pokreće ga OKExChain, OpenDEX omogućuje potpuno podudaranje na lancu i upravljanje knjigama narudžbi na lancu kako bi podaci o podudaranju postali transparentniji.

Za više informacija o OpenDEX-u, pogledajte ovaj članak.

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner