Kripto passzív jövedelem keresése az OKEx-nél: megtakarítás, tét vagy C2C hitel

Kihívást jelenthet, hogy mennyi pénzt kell megtakarítania, és hogyan növelheti saját eszközeit. Függetlenül attól, hogy Ön új a blockchain technológiában, áttér a hagyományos banki tevékenységről, vagy a globális homály közepette szeretne kijutni a kriptofóbiából, itt van egy gyors útmutató, amely segít megérteni, hogyan lehet passzív jövedelmet növelni az OKEx-en.

A passzív jövedelem megszerzésének módjai az OKEx-en

Megtakarítás a vagyon felhalmozásának leggyakoribb módja, akár a hagyományos banki, akár a kriptográfiai térben. Itt, az OKEx-nél egyszerűen leteheti tartalék kriptovalutáit a Wallet-jába, hogy még kereskedés nélkül, vagy a piac elmaradása esetén is extra bevételt szerezzen. Hozzáadott értékű megtakarítási szolgáltatásunkkal a befizetés második napjától kezdve minden nap kamat halmozódik fel, így csak hátradőlhet és várja meg, amíg a nyereség a zsebébe kerül. Jelenleg összesen 32 eszközt támogatunk a takarékkereskedelemben, minimális betéti követelmény nélkül, és nagyon rugalmas a kifizetéseknél.

Lehet, hogy hallottál róla tét lényegében a legegyszerűbb és az egyik legbiztonságosabb lehetőség az extra jövedelem megszerzésére, ahol a felhasználókat arra ösztönzik, hogy hosszú távon tartsanak érméket magasabb hozamú jutalomért, ha a tétidőszak lejár. Az OKEx Poolban való részesedéshez egyszerűen válasszon tétidőszakot, ellenőrizze azok becsült hozamát, mielőtt feliratkozna a szolgáltatásra, és helyezze az érméket a Bányászati ​​/ Staking számlájára. Ezután rendszeres hozamot kap a megfelelő érintett eszközökben denominálva. Vagy feliratkozhat az újra Lekötött betét szolgáltatás egy hónaptól három hónapig terjedő érmék tétjére, különböző hozamokkal a megfelelő érintett eszközökben. Tudta, hogy a téten való részvétellel részt vesz a szupercsomópont konszenzusos mechanizmusainkban is, és jutalmazza fiókjának részvételéért, hogy konszenzust biztosítson, szavazzon a változásokról és érvényesítse a tranzakciókat a láncon.?

Kriptjét kölcsönözheti az OKEx-en is, hogy passzív jövedelmet szerezzen. A legújabb C2C hitel egy nyílt piac, ahol a hitelfelvevők és a befektetők ideális kamatlábakkal és kölcsönzési idővel vehetnek fel vagy adhatnak kölcsönöket, megfelelő átláthatóság és biztonság mellett. Jelenleg a Bitcoin-ot (BTC) fogadjuk el fedezetként, a Tether-et (USDT) pedig a hitel pénznemeként (a jövőben további eszközöket támogatunk). Ez azt jelenti, hogy a hitelfelvevők ronthatják a BTC-t és felvehetik az USDT-t kereskedési stratégiáik és pénzügyi szükségleteik támogatására, míg a befektetők felhasználhatják USDT-jüket, hogy passzív jövedelmet szerezzenek jó kamatlábak mellett..

Szóval, mit válasszak?

Ha hagyományosabb megtakarítási tervet szeretne választani, folytassa Megtakarítás – mindössze annyit kell tennie, hogy leteszi eszközeit a Walletba, és bármikor visszavonhatja őket. Az Ön által keresett kamat összege azonban nyilvánvalóan változik az érmék számától függően.

Tét biztosan egy másik biztonságos lehetőség a passzív jövedelem növelésére – minél tovább tételsz, annál többet keresel, igaz? Elméletileg ez egy megbízható eszköz az időszakos kifizetések fogadására anélkül, hogy időt kellene fordítania arra, hogy felzárkózzon a befektetett eszközök piacán, szabadidőt fordíthatna más befektetésekre is. Annak ellenére, hogy magasabb hozamot kínál, mint a megtakarítások, érdemes mégis megnéznie a befektetett eszközök megtérülését, mielőtt elkötelezi magát, hogy eldöntse, megéri-e. Ez különösen igaz a swing kereskedőkre, mivel eszközei zárolva vannak, és nem tudnak visszavonni, amíg a tétidőszak le nem telik (ha határozott idejű tétet választott).

Mert C2C kölcsön, megmutatja szeretetét követni a kriptográf kereskedőket azáltal, hogy maximalizálja a rendelkezésre álló kriptográfiai erőforrásokat. A biztosíték (például itt a BTC ár) csökkenésének kockázatának minimalizálása érdekében C2C hitel platformunk már létrehozott egy riasztási szint és felszámolási szint a különböző hitel-érték arányokhoz, így gondtalanul kölcsönadhatja tartalék érmeit. Ha a fedezet értéke valóban a likvidációs szint alá csökken, és a hitelfelvevő még mindig nem növeli a fedezet összegét, a rendszer lezárja a tőke, a kamat és a lejárt késedelmi kamat visszafizetési pozícióját, ami azt jelenti, hogy Ön képes lesz behajtani megbízója a fedezetérték csökkenésétől függetlenül.

Következtetés

Bármelyik megtakarítási módot részesíti előnyben, biztos lehet benne, hogy egy kifinomult kockázatkezelési rendszerrel rendelkezünk, amely biztonságban tartja a nehezen kereshető eszközeit. Növelje passzív jövedelmét ma az OKEx-nél!

Kövesse az OKEx-et:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner