Crypto Market Daily (2,17) | BTC ponovno oblikuje gornji uzorak glave i ramena na satu te se pita može li se cijena oporaviti na vratu.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a. BTC je prošlog vikenda ušao na tržište povratnih poziva, a cijena je brzo pala ispod 10.000 USD, a trenutno se zadržava iznad 9.700 USD. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da se opseg trgovine nastavio smanjivati ​​nakon što se nedavno probio kroz 10.000 američkih dolara, a rast je također usporen u odnosu na prije. S površinom jakog otpora blizu 10.000 USD, rizik preokreta uvijek će postojati, stoga je faza povratnog poziva nakon neuspješnog kontinuiranog testa od 10.500 USD u skladu s očekivanjima. Trenutno satna razina čini obrazac glave i ramena. Izrez na dnu ramena iznosi oko 9700 američkih dolara. Postoji velika vjerojatnost da će cijena prestati padati na ovoj poziciji. Međutim, odskok u posljednjih nekoliko sati slab je i nastaju se stvarati višestruke duge gornje sjene svijećnjaka. Mogućnost da se kratkoročno vrate iznad 10.000 USD je mala, a bikovima još treba vremena da akumuliraju energiju. Podsjetite ulagače da će nedavni trend vjerojatno probiti 9700 američkih dolara u budućnosti i nastaviti testirati područje iznad 9500 američkih dolara.

Karakter razine1D – bikovski

Ovo je dnevni grafikon BTC-a, jasno je vidjeti da postoji plava crta koju sam dodao na grafikon, a ovo je 30-dnevni pomični prosjek koji se može ocijeniti kao bikovski trend slomljen ili ne.

Općenito, povratni poziv nakon svake bikove faze trebao bi biti podržan od strane MA (30) ako velika razina bikova može nastaviti. Stoga bi ulagači mogli obratiti više pažnje na područje blizu 9500 USD, kao da je USD 9700 probijeno, ako cijena može dobiti podršku, može značiti da će se ponovno tržište možda oporaviti, ali ako se probije MA (30), dulji povratni poziv koji se nalazi na oko 9000 USD može dogoditi se u tom stanju.

Bik se može zadržati duže ako je energija dovoljno jaka, jer bi trenutni 5. val trebao biti produžni, inače može značiti da je trenutna dnevna faza 5 bičjih valova gotova, trendu treba više povratnog poziva.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor9850 USD Srednjoročni otpor10050 američkih dolara

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 97009550 američkih dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, po mom mišljenju, povrat se može dogoditi iznad 235 američkih dolara u trenutnom stanju, kao što grafikon pokazuje, zapravo povratni poziv tijekom prošlog vikenda gotovo je probavio količinu brojača koja iznosi oko 260 ~ 275 američkih dolara prethodno apsorbiran.

Grafikon također pokazuje da u budućnosti trend treba probaviti pumpu između 235 ~ 260 dolara, stoga područje blizu 235 dolara može biti tvrdo dno i može započeti još jedan bikov.

Podsjetite ulagače da se trenutni trend još uvijek konsolidira, MA (30) postaje težak otpor kada opada, ako se oporavak ne može probiti, potrebna je veća briga o padu rizika.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 252 Srednjoročni otpor260 dolara

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 245235 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

OKEx vječni ugovor: XRP je dosta bacao tijekom proteklog vikenda, gotovo je trebao najviše porasti za prošli cijeli tjedan, a trenutno stanje XRP-a je u mom izmamljenju jer je to novčić koji može pumpati više kad je tržište stabilno, a više kada tržište postoji padajući.

Zbog tvrde podrške oko 0,2670 dolara, trend može prestati opadati, ali teško je ponovno se oporaviti u kratkom roku, budući da je opseg kupovine slab u oporavku, 0,2884 dolara i MA (30) istodobno će postati učinkoviti otpori. Trendu je potrebno više vremena za konsolidaciju i ubacivanje više brojača kako bi se pripremio za probijanje, stoga se može oblikovati uzorak desnog ramena ako se može stabilizirati na 0,2670 dolara.

Investitori bi trebali podsjetiti da probijanje MA (30) može samo značiti da cijena neće kratkoročno više opadati, ali ne znači da dolazi još jedan bik, ja to nazivam odskokom prije probijanja vrha na vrhu.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2840 USD Srednjoročni otpor: 0,2884

Kratkoročna podrška: $0,2770 Srednjoročna podrška:$0,2670

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner