Crypto Market Daily (2,11) | Iako je BTC dobio kratkoročnu potporu od 9.700 USD, područje podrške od 9.500 USD može postati točka preokreta.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, jučer je na oporavak BTC-a utjecao otpor od 10.000 USD i nije uspio povratiti, a privremeno ga je podržalo 9.700 USD. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da podrška od 9.700 dolara ima određeni značaj u prosuđivanju kratkoročnih trendova. Ako konsolidaciju nastavite iznad ove pozicije, sljedeće bikovo tržište može se ponovno pokrenuti u kratkom vremenskom razdoblju, inače bi trebalo relativno povećati ciklus ovog povratnog poziva ako padne ispod ove točke, s obzirom na to da je 9500 dolara gornji rub okvira za konsolidaciju BTC-a od siječnja. Od 30. do 5. veljače vjerojatnost zaustavljanja i odskoka oko ove točke velika je, pa će stoga mogućnost da se cijena može podržati u gornje dvije ključne točke dati ton trendu ovog tjedna. Podsjetite investitore da je cijela regija od 9.000 do 9.500 američkih dolara također područje povratka, a pad ispod 9.000 američkih dolara mogao bi biti znak veće korekcije ciklusa.

Karakter razine1D – bikovski

BTC je pao dva dana, ovo je mogući signal za ulazak u trend povratnog poziva, ali sada je razina podrške oko 9700 USD, ako se cijena može stabilizirati ovdje prije ovog vikenda, može značiti da je kratkotrajni povratni poziv gotov i Dno je 9700 dolara.

Kako je prvi medvjeđi svijećnjak gotovo zahvatajući obrazac, zato medvjeđa snaga neće biti slaba kao prije, u ovom slučaju 9700 američkih dolara možda ne može biti učinkovita razina podrške, a to znači da cijena može testirati 9500 američkih dolara, u usporedbi s $ 9700, ova snaga podrške bit će zaista jača. Stoga je ovdje mogućnost povratka veća, ali ne i 9700 USD. Ulagači bi trebali podsjetiti da ako padne ispod 9500 USD, to znači da će biti testirano 9000 USD.

Volumen ukazuje na to da je zadnji volumen pumpe apsolutno manji od prošlog, to također može biti signal za prosudbu budućnosti.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 10050 Srednjoročni otpor10200 USD

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 97009600 USD

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija

Ovo je jednosatni grafikon ETH-a, ako su neki investitori jučer pročitali moju analizu, trebali biste znati da je nedavni trend kretanja gotovo isti s mojim predviđanjem, to znači da je uspješno formirana mala razina glave i ramena , i sada je najvažnije da je ovaj obrazac moguće ići do kraja ako je $ 215 snažna razina podrške, ali ako pad padne ispod, to može značiti da obrazac može dovesti do dubokog povratnog poziva. Sljedeća razina podrške je oko 210 USD u tom stanju.

Podsjetite investitore da nije dobar trenutak za izgradnju skladišta u skorije vrijeme, jer kratkoročni smjer nije jasan. Čekanje pauze i ulazak je dobar izbor.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 225 Srednjoročni otpor230 USD

Kratkoročna podrška$ 215 Srednjoročna podrška210 dolara

Tromjesečni ugovor BSV-a

Karakter razine1H-konsolidacija

Tromjesečni ugovor OKEx BSV-a: Nakon pada s 394 dolara, BSV nije mogao ponovno testirati ovu visoku točku, zbog povratnog poziva cijelog tržišta, razumno je da bikovski volumen postaje sve manji.

Međutim, dobra vijest je da je gotovo tri puta ta cijena uspješno testirana na razini podrške od 350 dolara nakon probijanja gornjeg ruba prethodnog kanala za konsolidaciju. To ima najvažnije značenje za trend koji investitorima može omogućiti da procijene da je prekid istinit ili netačan. Učinkovitost razine podrške od 350 dolara daje odgovor da je to istina.

Ulagači mogu primijetiti dvije razine podrške koje su na 360 i 350 dolara, stabilizirati se u blizini ova dva područja mogu imati dobar izbor za ulazak. Sjetite se da područje otpora od $ 376 ne znači da dolazi do bikova, u nedavnom stanju na tržištu velika je mogućnost lažnog probijanja.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 376 USD Srednjoročni otpor: $394

Kratkoročna podrška: $360 Srednjoročna podrška:$350

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner