Crypto Market Daily (1,13) | Oporavak BTC-a po satu postupno je slabio, ulagači moraju biti na oprezu zbog pada rizika od kratkoročnih fluktuacija.

BTC trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Ovo je četverosatni grafikon BTC-a, možemo vidjeti da se cijena kreće u konvergentnom trokutu i nedavno na njegov kraj. Prekid će se dogoditi u bilo kojem trenutku, ali raspon kretanja neće biti velik jer će 7700 ~ 7800 USD biti na snazi, a MA (60), MA (90) također će biti podrška ako cijena padne.

U posljednje vrijeme cijena se kreće prema MA (30), ali kratkoročni pokretni prosjek uvijek će se lako slomiti. Ulagači bi se mogli izravno usredotočiti na MA (60) u toku dana. Razlog zašto vjerujem da je rizik od pada veći, ali ne i pumpanje je količina, od početka oporavka od 6400 USD, pa sve do posljednjeg do 8460 USD, količina kupnje postupno se smanjuje, kraj je povratnog signala. Čak i ako se cijena probije kroz gornji rub trokuta, trend se neće nastaviti ako se 8460 USD ne može probiti.

Karakter razine1D – konsolidacija

Ovo je karta BTC-a za jedan dan, analitičar OKEx-a Neo vjeruje da uzorak trokuta tvori kontinuirana visoka točka odskoka i postupno kretanje dna prema gore, što u osnovi znači da su duge i kratke sile ovog razdoblja male a trgovanje nije aktivno. Čak i ako je obrazac slomljen, otpor iznad 8.200 ~ 8.500 USD i snaga podrške između 7.600 ~ 7.900 USD i dalje mogu održati kratkoročni trend u uskom prostoru. Kako je trenutna cijena blizu gornjeg ruba dnevnog padajućeg kanala, povijesni trend jasno pokazuje snažni otpor na ovoj poziciji. Prije nego što se učinak prepolovljenja može odraziti na tržištu, vrlo je malo vjerojatno da će slomiti gornji rub.

Ulagači bi trebali obratiti više pažnje na područje podrške između 7600 ~ 7900 američkih dolara, trend sloma vratit će se naniže i možda će ponovno testirati 7000 američkih dolara.

Kratkoročni otpor$ 8200 Srednjoročni otpor8400 USD

Kratkoročna podrška$ 7950 Srednjoročna podrška7850 američkih dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-konsolidacija

Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, cijena je prestala padati tijekom prošlog vikenda jer MA (60) daje učinkovitu podršku. Također možemo vidjeti da vrh ovog skoka nije bio viši od zadnjeg koji je blizu 150 dolara, što znači da je ovdje otpor jači nego što su bikovi očekivali. Oporavak tijekom dana također je dosegao samo 147 dolara, a zatim je opao. Pokazatelj glasnoće također nam pokazuje da snaga bikova postaje slaba tijekom ovog perioda oporavka. Teško je stvoriti novi maksimum prema sadašnjem stanju. Iako MA (30) privremeno podržava cijenu, još uvijek je lako slomiti.

Investitori moraju primijetiti potporu oko MA (60) jer je ovaj pokretni prosjek nekad bio na snazi. Proboj svibanj test MA (90).

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor145 USD Srednjoročni otpor147 dolara

Kratkoročna podrška$ 142 Srednjoročna podrška139 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

OKEx XRP trajni ugovor: Na 4-satnoj razini, XRP je podržao MA (180) kao što se i očekivalo prošlog petka, to znači da je gornji rub zadnjeg donjeg okvira u ovom trenutku relativno jak i plus podrška pokretnih prosjeka, cijenu neće biti lako probiti ispod 0,2 USD.

Iz grafikona možemo vidjeti da je nedavni skok iznosio 0,2198 dolara, što je niže od prethodnog vrha, 0,2255 dolara, a XRP čak nije probio 0,2150 dolara tijekom dana. Cijena se sada stabilizirala na donjem rubu okvira za intenzivno trgovanje krajem prošle godine. Ako se cijena može stabilizirati ovaj tjedan, ima priliku stvoriti novu visoku, ali gornji prostor je ograničen jer će 0,2325 dolara biti najjači otpor u posljednje vrijeme. Ako se slomi 0,2110 dolara, područje podrške od 0,2 dolara ponovno će se testirati ako je snaga medvjeda jaka.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2170 USD Srednjoročni otpor: $0,2200

Kratkoročna podrška: $0,2110 Srednjoročna podrška:$0,2000

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner