BTC 1H grafikon ulazi u konvergencijski trokut, sužavanje amplitude uzrokuje ekstremno tržište: Crypto Market Daily

Četvrtak, 9. travnja: Većina vodećih tržišta kriptovaluta bilježi malu nestabilnost u posljednja 24 sata.

Bitcoin ne uspije testirati 7400 dolara

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Jučer se BTC vratio sa 7.200 dolara – nakon što nije testirao 7.450 dolara, jer je bikova energija bila slabija, cijena se čak nije uspjela probiti kroz 7.400 dolara i sada se kreće natrag prema 7.200 dolara.

Tim OKEx-ove analize tržišta vjeruje da je s nedavnim oporavkom, blokiranim na 7.500 dolara, trend ponovno ušao u fazu konsolidacije po satu. Kako se trenutačno povlačenje dna postupno kreće prema gore, bikovski obrazac po satima neće se rušiti sve dok cijena ne padne ispod bikove linije trenda.

Budući da je regionalna podrška iznad 7000 američkih dolara u posljednje vrijeme više puta provjerena na snazi, vjerojatnost pada ispod 7000 američkih dolara kratkoročno je niska. Ulagači moraju obratiti pažnju može li se jednosatni trend učinkovito probiti kroz područje trokuta konvergencije.

Prekid gornjeg ruba znači da cijena može imati priliku testirati otpor od 7.500 USD. BTC će možda i dalje nalaziti podršku iznad 7000 USD ako se probije ispod donjeg ruba.

BTC bi se mogao povući na 6 tisuća dolara prije povratka

1D grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Sudeći prema gornjem dnevnom grafikonu, cijena se postupno kreće prema kraju medvjeđeg klina. U kombinaciji s tvrdim otporom iznad 7.500 USD, ovaj uzorak ima veliku vjerojatnost stvaranja.

Ako trend padne ispod donjeg ruba klina, fazno dno se ponovno formira iznad 6.000 USD. Inače, ako su bikovi u stanju probiti gornji rub, to znači da je medvjeđi obrazac nevaljan, a tržišne perspektive bikovske.

Grafikon glasnoće pokazuje da se uzorak medvjeđeg klina može uspješno oblikovati kako se volujski volumen smanjuje nakon konsolidacije dnevnog trenda. Stoga bi investitori trebali više voditi računa o donjem rubu. Moguće je da će prije prepolovljenja u svibnju cijena BTC-a doživjeti još jedan pad na 6000 dolara, a zatim će se oporaviti.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 7.400 USD
 • Srednjoročni otpor: 7.500 USD
 • Kratkoročna podrška: 7.250 USD
 • Srednjoročna podrška: 7050 USD

BCH pada nakon jučerašnjeg prepolovljenja

1H BCH / USD podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Cijena BCH brzo je pala natrag nakon što je novčić jučer prepolovio i privremeno ga je podržalo 260 dolara. S daljnjim smanjivanjem obujma trgovanja, malo je vjerojatno da će cijena kratkoročno doseći novi maksimum.

280 dolara bit će presudna cijena koja će odrediti kratkoročni smjer jer je gornji rub zadnjeg udarnog područja prije pada u ožujku. Ako se tamo cijena može stabilizirati, vjerojatno će se vratiti na 300 dolara.

Srednjoročni se trend može usredotočiti na ključnu razinu podrške od 250 USD. Ako se trend može nastaviti stabilizirati u ovom trenutku ili čak na 260 dolara, nakon razdoblja konsolidacije, postoji mogućnost probijanja prethodne visine. Inače, možda će se i dalje vraćati na područje šoka ispod 246 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 280 USD
 • Srednjoročni otpor: 300 USD
 • Kratkoročna podrška: 260 USD
 • Srednjoročna podrška: 245 USD

BSV je vidio odskok, ali i dalje je nestabilan

1H BSV / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Iako je i Bitcoin SV (BSV) pao nazad nakon što je naišao na snažan otpor, tada se snažno oporavio nakon što ga je podržao 204 dolara. Trenutno je pod pritiskom od oko 228 do 230 dolara.

Kružno područje na gornjoj karti pokazuje područje tvrdog otpora između 208 i 250 dolara. Većina fondova možda će uspjeti pogurati cijenu na ovo područje, ali se brzo može vratiti bez jasnog signala. Stoga je visok rizik otvoriti dugu poziciju oko trenutne cijene na 250 USD.

S obzirom da će se prepolovljenje BSV-a dogoditi u petak, još uvijek postoji izvjesna vjerojatnost da će cijena testirati 230 dolara. No, treba podsjetiti ulagače da je BSV nestabilna kovanica među glavnim kovanicama i vrlo je vjerojatno da će se ekstremna tendencija javljati kontinuirano, pa faktor rizika još treba uzeti u obzir.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 221 USD
 • Srednjoročni otpor: 228 USD
 • Kratkoročna podrška: 210 USD
 • Srednjoročna podrška: 204 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner