OKEx pojačava podršku za rast DeFi-ja zahvaljujući sigurnom uvođenju cijena, OKEx Oracle

Malta, 12. kolovoza 2020. – OKEx (www.okex.com), vodeća svjetska razmjena kriptovaluta i berza derivata, dodatno potiče rast prostora DeFi kroz OKEx Oracle, svoj sigurni potpisivani cjenovni feed koji se može koristiti decentraliziranim financijskim projektima za dobivanje pristupa pouzdanim cijenama na lancu. Kao visoko likvidna svjetska burza, OKEx Oracle programerima pruža pouzdane potpisane podatke o cijenama iz pouzdanog izvora.

Točni podaci o cijenama vitalni su za rast decentraliziranih financija jer bez njega zlonamjerni akteri mogu objavljivati ​​pogrešne podatke na lancu i iskorištavati sistemske ranjivosti u protokolima DeFi. Pokretanjem OKEx Oracle-a, OKEx želi doprinijeti stvaranju sigurnijeg okruženja za sve sudionike u ekosustavu.

OKEx Oracle je API koji je dostupan svima, a ne samo OKEx kupcima. Feed cijena potpisuje razmjena OKEx, a privatni ključ je zaštićen u svojoj robusnoj infrastrukturi. Svatko može provjeriti izvor podataka u lancu pomoću javnog ključa OKEx Oracle.

„Pristup pouzdanom feedu cijena koji potpisuje OKEx pruža projektima DeFi i korisnicima mirnoću da su podaci koje koriste 100% točni. To ne samo da pomaže u izgradnji pouzdanih temelja za daljnju podršku DeFi-u, već također osigurava sigurnost imovine korisnika i dugovječnost protokola koje koriste," komentirao je izvršni direktor OKExa Jay Hao.

Podržava glavni spoj protokola DeFi

Većina protokola DeFi oslanja se na feedove cijena koji, unatoč tome što imaju čvrsto kodirane zaštitne mjere, i dalje predstavljaju jednu točku kvara i potencijalnu prijetnju DeFi-u kako se širi. U pokušaju uklanjanja ove ranjivosti, vodeći DeFi protokol Compound Finance, koji omogućava korisnicima da zarade kamate na svoju kripto imovinu i uzimaju tokenizirane zajmove, prepoznao je potrebu za pouzdanim ekosustavom feed feed-a koji će sudionicima omogućiti rad bez oslanjanja na bilo koji projekt.

Kroz svoje Otvoreni sustav uvlačenja cijena (OPF), bilo koja zainteresirana strana može potpisati parove ključ / vrijednost, kao što su feedovi cijena, koristeći SDK i objaviti ih na blockchainu. OKEx Oracle slijedi OPF standarde kako bi složenim i drugim DeFi protokolima pružio dodatni pouzdani feed podataka o cijenama na lancu koje može svatko dekodirati i potpisati. Prema Jayu Haou:

"U OKExu čvrsto vjerujemo u DeFi i uvjereni smo da će to dovesti do sljedećeg vala vrijednih (temeljenih na blockchainu) aplikacija koje će u konačnici pomoći na sljedećem valu kripto usvajača. Čast mi je što kroz OKEx Oracle možemo podržati jedan od vodećih svemirskih protokola u svemiru i nadamo se da će napori Compounda da ukloni ovu jedinu točku neuspjeha za mnoge projekte označiti ključnu prekretnicu za razvoj DeFi-a."

OKEx je uložen u rast DeFi-a

OKEx je predvodnik razvoja industrije DeFi, područja koje je u posljednjih 12 mjeseci eksponencijalno naraslo, a sada se u svojim protokolima može pohvaliti zaključanom vrijednošću od oko 4,6 milijardi dolara. Uz OKEx Oracle, inovativna razmjena posvećena je podršci najkvalitetnijim i potencijalnijim projektima u svemiru tako što je nedavno nabrojala mnoge popularne upravljačke tokene DeFi, uključujući Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) i sintetički mrežni žeton (SNX).

OKEx je također postao jedan od prvih validatora na Ethereumovom Topaz testnet-u za ETH 2.0 sa svojim rudarskim bazenom, OKPool, i pokrenuo je svoju C2C značajku zajma početkom ove godine, koja omogućava korisnicima da posuđuju sredstva koristeći BTC, ETH ili OKB kao kolateral – i uz neke najnižih stopa u industriji. OKEx također razvija OKChain, decentralizirani javni lanac za koji OKEx predviđa da će dalje rasti rastuću industriju DeFi, omogućavajući da se na nju grade veliki komercijalni DApps.

Da biste saznali više o tome kako funkcioniraju blockchain proročanstva, posjetite: https://bit.ly/2XWnRFD

KRAJ

O OKExu

Vodeća svjetska razmjena kriptovaluta i razmjena derivata, OKEx nudi najrazličitije tržište gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni ulagači dolaze upravljati kripto imovinom, poboljšati mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje – uključujući fjučerse, vječnu zamjenu i opcije – glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt s medijima

Vivien Choi

E-adresa: [email protected]

@vivienchoi

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner