OKEx navodi 21 DeFi žeton u proteklih 30 dana, potičući inovacije u DeFi ekonomiji

Malta, 4. rujna 2020. – OKEx (www.okex.com), vodeća svjetska burza spotova i derivata kriptovaluta, pokazao je svoju snažnu predanost ekonomiji DeFi nabrojivši ukupno 21 DeFi žetona u posljednjih 30 dana, stavljajući ga na čelo svjetskih vrhunskih razmjena i ističući njegovu izvanrednu sposobnost prepoznavanja i provjere visokokvalitetnih projekata za svoju globalnu bazu korisnika.

Posljednjih mjesec dana bio je pun mogućnosti za kripto entuzijaste. Početkom kolovoza mnogi su altcoini preuzeli vodeću poziciju u porastu, uključujući web3 mrežni protokol Polkadot (DOT) i PoS blockchain platformu Algorand (ALGO), koji su u samo dva dana zabilježili rast od 80%, što je mnoge analitičare proglasilo da je tako -pozvan "Alternativna sezona" službeno započeo ozbiljno. Istodobno, mnogi IEO tokeni, uključujući OKEx Jumpstart tokene, također su pokazivali blistavu izvedbu.

Međutim, najzapadljiviji prostor dosad je bila rastuća ekonomija DeFi koja je za mnoge investitore stvorila eksplozivan dobitak. Prema OKLink podataka, ukupna tržišna kapitalizacija DeFi-a dosegla je 1. rujna rekordnih 17,74 milijarde dolara, što je povećanje od više od 250% od 1. kolovoza, kada je iznosila 6,87 milijardi američkih dolara.

Predan pružanju najzanimljivijih nadolazećih projekata za svoje korisnike, OKEx je bacio težinu iza pokreta DeFi i sada u ponudi ima 35 DeFi tokena, od kojih je 21 naveden u posljednjih 30 dana. Međutim, burza brzo ističe da bi ulagači trebali biti oprezni u potrazi za brzom dobiti i trebali bi nastojati razumjeti stvarnu svrhu projekta i problem koji on želi riješiti.

Izvršni direktor OKEx-a Jay Hao komentirao je: „Jako smo ohrabreni što se toliko visokokvalitetnih i inovativnih DeFi projekata pojavilo na tržištu i drago nam je što pružamo našim korisnicima priliku da uđu na teren svog razvoja. Ipak, podržavamo vrlo visoke standarde kada je u pitanju odabir proizvoda za uvrštavanje na našu platformu. Tek nakon objektivne dubinske istrage projekta kako bismo razumjeli i predvidjeli njegov smjer razvoja, odlučujemo hoćemo li ići naprijed ili ne."

On je dodao:

"Potičemo ulagače da drže iste vrijedne standarde i nadamo se da se sve odluke o ulaganju trgovaca također temelje na razumijevanju projekata i racionalnoj analizi."

Naravno, uvijek će biti špekulanta koji će pokušati iskoristiti dobitak koji ostvaruju mnogi DeFi žetoni. Međutim, izvan impresivnih postotnih skokova i trenutne groznice zbog uzgoja prinosa, stvaraju se stvarni značajni koraci u rješavanju osnova DeFi-a koji, neki tvrde, ne rastu tako brzo kao cijene žetonskih protokola koji rastu..

Neki od najnovijih DeFi projekata koji to čine uključuju PowerPool, koji pokušava riješiti problem upravljanja na DeFi platformama; UniTrade koji se bavi problemima niske likvidnosti povezanim s trgovanjem na decentraliziranim platformama; i UMA, koji je osmišljen kako bi omogućio univerzalni pristup tržištu putem samoinicijativnih ugovora koji omogućuju bilo kojoj dvije ugovorne strane da osmisle i stvore vlastite financijske ugovore.

PowerPool (CVP)

PowerPool (CVP) visoko je inovativan protokol koji nudi prikladno rješenje za objedinjavanje tokena upravljanja. To omogućuje vlasnicima manjinskih tokena da objedine svoje različite DeFi tokene kako bi akumulirali upravljanje i izvukli dodatnu uslužnost, istovremeno rješavajući pitanje apatije birača za mnoge protokole izgrađene na Ethereum blockchainu. Korisnici također mogu posuđivati, udruživati ​​i zaraditi poticaje na platformi.

U kratkom vremenskom razdoblju nakon puštanja u rad, CVP je već postigao prosječnu dnevnu stopu prijenosa od 5000 transakcija i prosječni dnevni porast od 1.000 adresa držanja, što ukazuje na visoku aktivnost.

UniTrade (TRGOVINA)

UniTrade je potpuno decentralizirana platforma za trgovanje koja se gradi na UniSwap bazenima likvidnosti i ne zahtijeva KYC, račune i nema ograničenja trgovanja. Unitrade također nudi niz funkcija koje UniSwap ne nudi, uključujući knjige naloga u stvarnom vremenu, dubinske podatke u stvarnom vremenu, povijest transakcija i ograničeni nalog, što uvelike poboljšava korisničko trgovačko iskustvo.

UMA (UMA)

UMA je platforma za izdavanje sintetičke imovine koja je tehnološki inovativna u usporedbi sa sličnim proizvodima. Izgrađena na Ethereumu, UMA-ina financijska infrastruktura uglavnom nudi dva proizvoda: mehanizam za provjeru podataka (DVM) i decentraliziranu uslugu oraclea i neprocjenjiv dizajn financijskih ugovora, koji se mogu koristiti za stvaranje sintetičkih tokena. Kao glavni projekt u prostoru sintetičkih sredstava, prema OKLink podataka, UMA trenutno zauzima drugo mjesto po tržišnoj kapitalizaciji među svim projektima DeFi, s tržišnom kapitalizacijom od 1,24 milijarde dolara.

Osim tri gore navedena obećavajuća projekta, OKEx je također naveo još 18 izvanrednih DeFi tokena, uključujući SushiSwap (SUSHI), YFII.finance (YFII), Aave (LEND), Decentralizirano informacijsko sredstvo (DIA), yearn.finance (YFI), Xensor (XSR), proton (XRP), krivulja (CRV), serum (SRM), Kleros (PNK), Mantra DAO (OM), opsežni protokol (BAND), Just (JST), REN (REN), rezervna prava (RSR ), Nexus Mutual (wNXM), Tellor (TRB) i YFValue (YFV).

Jay Hao je dodao:

„Čvrsto vjerujemo da će DeFi biti dugotrajni dodatak tradicionalnim financijskim uslugama, a trenutna postignuća tek su početak. Također se radujemo pojavi inovativnijih i praktičnijih projekata, a potrudit ćemo se podržati razvoj DeFi-a. “

KRAJ

O OKExu

Vodeća svjetska razmjena kriptovaluta i razmjena derivata, OKEx nudi najrazličitije tržište gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni ulagači dolaze upravljati kripto imovinom, poboljšati mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje – uključujući fjučerse, vječnu zamjenu i opcije – glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt s medijima

Vivien Choi

E-mail: [e-pošta zaštićena]

@vivienchoi

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner