OK Blockchain Foundation pokrenuo osmi i najveći krug otkupa i sagorijevanja OKB-a, prvog svjetskog tokena u potpunosti u opticaju

OKEx (www.okex.com), najveća svjetska berza spotova i derivata kriptovaluta, najavljuje da je OK Blockchain Foundation, izdavač OKB, pokrenuo svoj osmi i najveći otkup i izgaranje OKB tokena. Od razdoblja između 1. ožujka i 31. svibnja, ukupno je otkupljeno i spaljeno 3.509.874,52 OKB-a (ekvivalentno 19.000.000 USD, prema cijeni OKB-a 2. lipnja 2020.). To predstavlja povećanje od milijun dolara u odnosu na prethodno razdoblje.

OKB inicijativa za otkup i izgaranje

Zaklada OK Blockchain pokrenula je inicijativu za otkup i izgaranje OKB-a 4. svibnja 2019. godine za tadašnju cirkulacijsku opskrbu od 300 milijuna OKB-a. Ciljevi otkupa i sagorijevanja nisu utjecati na cijenu tokena, već poticanje održivosti ekosustava OKB i unapređivanje slučajeva upotrebe OKB-a, što koristi njihovim nositeljima.

Od danas, nakon što je osmi krug OKB-a poslan u adresa crne rupe da izgori, izgorjelo je ukupno 20 671 583,58 OKB. Trenutna naklada OKB-a iznosi 279.328.416,42.

Nakon pokretanja test mreže OKChain u veljači 2020., 700 milijuna neobjavljenih tokena OKB također je spaljeno i donesena je odluka da se ubuduće ne izdaju novi tokeni. To je pretvorilo OKB token u potpuno deflatorni token, kao i prvi svjetski potpuno cirkulirajući token platforme.

Pogodnosti za korisnike OKB-a

Kako bi se korisnicima OKB-a pružile maksimalne koristi, veliki se fokus usmjerio na unapređenje partnerstva i usvajanje OKB-a ne samo na platformi OKEx već i sa globalnim ekološkim partnerima. OKB ekosustav nastavlja se širiti, donoseći prednosti korisnicima OKB-a na mnogo novih i uzbudljivih načina.

Ažuriranja na OKChainu

Od pokretanja u veljači ove godine, na OKChainu je postignut brz napredak, a mreža OKChain test nedavno je ažurirana na verziju 0.10. Ova nova verzija optimizira mehanizam glasanja za ekološke čvorove i također je pokrenula globalno zapošljavanje za supernode. Nositelji OKB-a uživat će u mapiranju 100% geneznih blokova nativnog tokena OKChain (OKT) nakon pokretanja glavne mreže.

OKT napaja ekosustav OKChain i njegovi korisnici mogu raditi kao validatori i super-čvorovi i djelovati kao glasački opunomoćenici. Nositelji OKB-a također mogu postati super-čvorovi u ekosustavu OKChain s većim pravom glasa nad razvojem lanca, kao i sposobnošću izdavanja vlastitih DEX-a i popisa trgovačkih parova.

Prva skupina OKChainovih saveza uključuje javne lance, preglednike, novčanike i bazene za rudarstvo, a korisnici OKChaina mogu uživati ​​u prvoklasnim uslugama koje nude glavni svjetski partneri OKChaina.

Više privilegija na platformi OKEx i izvan nje

Nositelji OKB-a sada imaju sve više privilegija na platformi OKEx i šire. Trenutno, vlasnici OKB-a mogu imati koristi od 14 internih preferencijalnih opcija prilikom trgovanja, uključujući popuste na naknade za trgovanje, mogućnost ulaganja u obećavajuću blockchain imovinu putem OKEx Jumpstart-a, priliku za pasivni prihod s OKB štednjom i opcije plaćanja kod određenih trgovaca.

Kako bi udovoljio sve većim zahtjevima svojih korisnika i nastavio razvijati OKB ekosustav, OKB širi svoje trgovačke kanale širom svijeta. Uključuju C2C trgovačke parove (OKB podržava mnoge glavne fiat valute, uključujući USD, Euro, Korean Won, Vietnam Dong, Indoneziju Rupiah i Rublju), te spot trgovanje OKB-a na više od 50 burzi, uključujući Bitfinex i BitMEX. Ovi kanali trgovanja nastavit će se širiti kako bi imali koristi za vlasnike OKB-a.

OKB je također razvio 50 scenarija primjene širom svijeta, od plaćanja, zajmova i financijskog upravljanja, do turizma, životnih usluga, društvenih mreža i zabave. Nositelji OKB-a mogu uživati ​​u više visokokvalitetnih usluga, od hipoteke do hotelskih rezervacija i sigurnosnih usluga pomoću OKB-a. Za više informacija posjetite OKEx podršku.

KRAJ

O OKExu

Najveće i najrazličitije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kripto valuta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-adresa: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner