Infinito novčanik pokreće Multi-Blockchain API za programere, pokrećući jednostavan i učinkovit DApp razvoj

Novčanik Infinito, vodeći univerzalni novčanik za glavne pametne ugovorene blok-lance kao što su Ethereum (ETH), NEO, EOS i Cardano, objavio je API za Infinito Multi-Blockchain kao rješenje prvog koraka za programere koji koriste dApps i blockchain tehnologiju.

Da bi se razvili servisi koji koriste dApps i blockchains, neophodno je izgraditi čvorove koji podržavaju blockchain mrežu, kao i mnogo softvera potrebnog za pristup i analizu blockchain podataka. Razvoj usluge također je složen jer razvoj i postavljanje za svaku blockchain infrastrukturu izgrađenu na različitim filozofijama dizajna moraju biti odvojeni.

API Infinito Multi-Blockchain omogućit će programerima neometani pristup raznim blockchainima i pružit će veliku skalabilnost uz snažnu sigurnost, uspostavljajući za njih okruženje za razvoj multi-blockchain usluga. Ovaj API pokreće vodeću univerzalnu aplikaciju novčanika koja brzo raste u svijetu, Novčanik Infinito.

Infinito novčanik – vrhunski mobilni novčanik za kriptovalute koji povezuje svjetske kovanice, vlasnike žetona i izdavače žetona.

KV UNIVERZALNI NOVČANIK Za API Članak 01

Od svog debija na globalnom tržištu, Infinito novčanik izrastao je u univerzalni novčanik najvišeg nivoa koji vodi globalnom širenju kriptovaluta i korisničkih zajednica. Aplikacija novčanik trenutno je dostupna na iOS-u i Androidu s preko 300 000 preuzimanja.

Infinito novčanik podržava vrhunske kovanice i tokene, uključujući BTC, BCH i Dash, zajedno s pametnim ugovornim platformama koje podržavaju razvoj i širenje upotrebe blockchain tehnologije. To je jedina usluga mobilnog novčanika s tako širokom podrškom za kovanice i tokene. Uz to, novčanik ima brojne saveze i implementaciju pametnih ugovora blockchain platformi.

Prvo krajem 2017. godine, Infinito Novčanik službeno je pokrenut s podrškom za Ethereum I je ERC20 tokeni. Zatim je početkom 2018. novčanik dodao kineski NEO kriptovaluta, tržišni poredak broj 15 (* 1), zajedno s vrstom tokena NEP-5. Univerzalni novčanik također je prvi na svijetu podržao valutu NEO blockchain infrastrukture, PLIN.

Nedavno, Infinito Novčanik počeo je podržavati prvo službeno izdanje EOS (Verzija MainNet-a), zauzimajući peto mjesto (* 1) u smislu tržišne kapitalizacije. Kasnije je Universal Wallet omogućio podršku za svi EOS tokeni u drugoj industriji prvo za mobilno rješenje za EOS blockchain i njegovu imovinu. Ova prekretnica privukla je Universal Wallet veliku pažnju industrije.

Dana 25. rujna 2018, Infinito novčanik postao je prvi mobilni novčanik koji je integrirao podršku za ADA valuta od Cardano blockchain, rang tržišne kapitalizacije broj 9 (* 1). To je omogućeno službenom razvojnom suradnjom s razvojnim timom iza blockchaina Cardano, IOHK, i omogućio sigurno i prikladno upravljanje, kao i pristup ADA valuti, zajedno s uslugama izgrađenim na Cardano blockchainu.

Uz to, Infinito Wallet proširuje svoje partnerstvo s blockchain zajednicom. Universal Wallet najavio je partnerstvo s blockchain projektom i kriptovalutom Ontologija, rang broj 25. (* 1).

Ovi napori na širenju kripto usvajanja Infinito novčanika široko su pokriveni i ocijenjeni od strane stručnjaka iz industrije, kao i web mjesta s kripto informacijama (Finder, Lista novčića, AbitGreedy, Blockonomi, Coinpedia, itd.). Novčanik je također široko hvaljen kao najsvestraniji i najsigurniji novčanik za kriptovalute na svijetu.

S ciljem da postane ultimativna infrastruktura za promicanje društvene provedbe i korištenja blockchaina širom svijeta, Infinito Novčanik planira uključiti podršku za više pametnih ugovornih blockchaina, uključujući ONTOLOGIJA, NEM, ZVJEZDANI, i drugi blockchains za popularne kriptovalute na tržištu.

Trenutno Infinito novčanik podržava, abecednim redom, ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet Tokens, ERC 20 Tokens, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO i NEP – 5 Tokens.

(* 1) Vidi: Coinmarketcap na https://coinmarketcap.com/ zaključno sa 10. oktobrom 2018.

Infinito Novčanik predstavio nova tehnološka rješenja za programere dApp-a – Smanjenje razvojnih napora i troškova uz promicanje širenja usluge

Infinito novčanik uvelike je proširio svoje tehničke mogućnosti kao i partnersku mrežu, učvrstivši svoju poziciju u industriji kao najsvestraniji i najsigurniji univerzalni novčanik za kripto zajednice. U procesu suradnje s globalnim razvojnim zajednicama, na vidjelo su iznesene razne prepreke i problemi u razvoju blockchain usluga.

Na primjer, svaka blockchain platforma koristi različite tehnologije, na kojima se mora posebno raditi kako bi se uvele u usluge. To uvelike povećava vrijeme i radnu snagu potrebnu za razvoj usluga, što zajedno sa složenošću u razvoju i pružanju usluga djeluje kao masovna prepreka za širenje i usvajanje tehnologije i usluga temeljenih na blockchainu..

Imajući to na umu, Infinito je počeo rješavati temeljni problem u razvoju usluga koristeći blokove visoke težine, kao i borbe u širenju usvajanja blockchain usluga. Uz proširenje usluge novčanika za kriptovalute Infinito Wallet, Infinito je također počeo nuditi Infinito Blockchain platforma za programere usluga blockchain dApps.

API za Infinito Multi-Blockchain, što je prvo rješenje za programere objavljeno u ovom trenutku, djeluje kao integrirani pristupnik za pristup i interakciju s različitim blockchainovima. Uz to, do kraja ove godine Infinito će objaviti Infinito SDK, sveobuhvatni razvojni alat koji smanjuje razvojnu prepreku za usluge koje koriste dApps i blockchains, poboljšava učinkovitost i omogućava međusobnu podatkovnu komunikaciju. Slijedom, Infinito Universal API Suite, proširena API usluga, i Infinito Blockchain platforma, također će biti predstavljeno tržište rješenja za programere.

Implementacija funkcionalnosti više novčića u dApps pomoću Infinito Multi-Blockchain API rješenja

API za Infinito Multi-Blockchain integrirani je pristupnik koji olakšava pristup i interoperabilnost s više blokova, omogućujući kripto transakcije, pronalaženje stanja i povijesti te komunikaciju podataka između pametnih ugovora. Tehnički gledano, omogućit će programerima interakciju s više blockchaina putem Javascript API-ja (planiraju se Java i C #), stvaranje i interakcija sa pametnim ugovorima, kao i primanje obavijesti o svim ažuriranjima blockchain adresa putem webhooka i državnog stroja. Razvojni partneri zainteresirani za Infinito Multi-Blockchain API mogu se registrirati na službenim web stranicama Infinita gdje mogu dobiti API ključevi da odmah krene u razvoj.

Dappsov dijagram eng Ver

Pomoću ove API usluge programeri mogu slati i primati kovanice / tokene, dohvatiti saldo adresa i povijest transakcija, pregledavati i izvoziti povijest transakcija, primati obavijesti o transakcijama, postavljati pametne ugovore, prilagoditi i postaviti stope naknada za transakcije i prikazati tržišne cijene kriptovaluta. Nadalje, također omogućuje različite funkcionalnosti specifične i bitne za optimizaciju pojedinih blockchaina, kao što je polaganje prava na GAS što je značajka jedinstvena za NEO blockchain ili upravljanje resursima transakcija i širinom pojasa isključivo na EOS blockchainu.

Blockchain Developer Solutions: SDK i API za jednostavnu integraciju i implementaciju različitih blokchaina za nove poslovne mogućnosti

Pored toga API za Infinito Multi-Blockchain, Infinitovo R&D tim radi na najčešćim problemima u širenju razvoja usluga i usvajanju usluga koje koriste blockchain. Multi-Blockchain API prvo je od Infinitovih razvojnih rješenja i predan je rješavanju razvojnih poteškoća implementacije kriptovaluta koja uključuje bavljenje raznim blockchainima. Krajem 2018. godine izlazi Infinito SDK, cjelovit alat za masovno usmjeravanje blockchain dApp-a i razvoj usluga. Infinito Multi-Blockchain API jedan je od Infinito Universal API Suite, tržište naprednih tehnoloških rješenja za programere koje će se objavljivati ​​uzastopno.

Korištenjem API Suitea i SDK-a programeri usluga mogu lako povezati svoje samorazvijene usluge s različitim blockchain platformama u skladu sa svojim potrebama i neprimjetno povezati usluge razvijene pomoću SDK-a. Infinitova rješenja ne samo da pomažu programerima da eliminiraju probleme u razvoju i radu pomoću blockchaina, već i integriraju tehnološka rješenja vrhunskih industrijskih igrača iz cijelog svijeta u vlastite usluge.

Trenutno se Infinito udružuje s čelnicima industrije koji poštuju blockchain, kao što su Blockpass koji omogućuje provjeru identiteta (ID / KYC) i Coinfirm koji donosi naprednu funkcionalnost za sprječavanje pranja novca (AML) i know-how o usklađenosti. Uključivanjem usluge kao modula može se postići siguran razvoj i upravljanje uslugom.

Postalo je važnije nego ikad prije da zaštitimo legitimitet korisnika usluga i tvrtki koje pružaju usluge u novim tehnologijama snagom usklađenosti. Na primjer, pomoću Infinito Universal API Suite, tradicionalna platforma e-trgovine može uključiti kripto plaćanje s integriranom funkcijom automatske razmjene. Ova posebna kombinacija omogućit će njihovom internetskom poslovanju da omogući fleksibilno plaćanje kriptovalutama gdje korisnici plaćaju u odabranoj valuti, koja se zatim automatski pretvara u kripto valutu koju želi posao. Nadalje, neprimjetnim povezivanjem s uslugama usklađenosti, poput autentifikacije kupaca pomoću Infinito SDK, tvrtke za e-trgovinu mogu koristiti značajke provjere rizika kako bi provjerile potencijalne opasnosti skrivene u komercijalnim aktivnostima.

Rješenja za razvoj usluga dostupna su na Infinito Blockchain platforma, tržište modula za razvojna rješenja kojima se lako može pristupiti putem Infinito SDK-a i API-ja. Ova stalno rastuća platforma također sadrži rješenja partnera za razvoj blockchaina iz cijelog svijeta koji imaju za cilj promicanje stvaranja usluga koje koriste blockchain. Ovim modulariziranim razvojnim rješenjem Infinito želi stvoriti autonomno razvojno okruženje za podršku programerima u izgradnji novih usluga i poduzeća.

Sve se ove tehnologije koriste i trenutno se koriste u tehničkoj infrastrukturi koja podržava Infinito Wallet, koja se brzo širi na globalnoj razini. Infinito će se i dalje baviti i rješavati temeljne prepreke u razvoju, kao i širenje usluga temeljenih na blockchainu, što zahtijeva složene tehničke implementacije, čineći blockchain dostupnijim programerima usluga kao i poslovnim poduzećima.

Odmah kontaktirajte Infinito da biste pristupili Infinito Multi-Blockchain API-ju ili postali servisni partner.

Poslovni partneri tvrtke Infinito Novčanik i razvoj usluga

Usluge i funkcije razvijene pomoću razvojnih rješenja tvrtke Infinito aktivno će podržavati Infinito Novčanik.

Nadalje, veliko ažuriranje verzije 2.0 zakazano je za Infinito novčanik u studenom 2018. Zajedno s rješenjima za programere, Infinito planira surađivati ​​s moćnim pružateljima usluga širom svijeta kako bi donio proboj u korisničko iskustvo korištenja blockchaina, kao i funkcije potrebne za komercijalne aktivnosti poput kao trgovanje i poravnanje.

Infinito novčanik služi kao alat za podršku uslugama i korisnicima, omogućujući sigurnu svakodnevnu upotrebu i upravljanje kripto imovinom, kao i pristup inovativnim blockchain uslugama.

Prijavite se za partnerstvo ovdje.

Preuzmite Infinito novčanik na Android ovdje.

Preuzmite Infinito novčanik na iOS ovdje.

Što je Infinito projekt?

Infinito projektom, uključujući Infinito Wallet, upravlja Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU), registriran na otoku Man.

IBL EU podružnica je Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) sa sjedištem u Singapuru. IBH je holding tvrtka s R&D baza specijalizirana za primjenu blockchain tehnologije u Vijetnamu, bazama za ubrzanje poslovanja u drugim dijelovima Azije, uključujući Tajland, Maleziju i Japan. Skupinu trenutno čini preko 300 stručnjaka, uključujući programere, istraživače, dizajnere i marketere.

Infinito projekt ima jednu misiju: ​​omogućiti masovno usvajanje blockchaina za tvrtke i potrošače. Da bi to postigao, Infinito kontinuirano gradi rješenja koja pomažu tvrtkama da se neprimjetno integriraju i razvijaju blockchain dApps i usluge, dok potrošači pristupaju i koriste blockchain usluge s najvećom praktičnošću i sigurnošću. Infinito selektivno širi mrežu partnera za integraciju usluga na globalnoj razini i radi na tome da postane jednokratni pristupnik davateljima usluga i potrošačima pristup i napredak na vodećim blockchainima.

Kontakt [e-pošta zaštićena] kako biste saznali više o liniji usluga i rješenja za tvrtke i programere.

Slijedite donje poveznice za najnovije informacije o uslugama Infinito.

Službena stranica: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner