Gdje kupiti kriptovalute sa zlatom

Priznajmo, ideja o digitalnoj zlatnoj valuti sigurno nije novi koncept. Zapravo je davne 1995. godine rođena prva kriptovaluta s zlatom, E-Gold. Dok su milijuni počeli usvajati ovu ideju, platforma je brzo ugašena. Da biste izbjegli ponavljanje povijesti, možda se pitate gdje se ovi novčići mogu kupiti s nadom da ćete ostati dugo na putu.

Od ovog trenutka kriptovalute s potporom u zlatu obično se mogu kupiti izravno od tvorca tokena ili na burzi kriptovaluta.

Razmjene za kupnju kriptovaluta sa zlatom

Postoje stotine razmjena kriptovaluta, ponekad sa stotinama kovanica koje se nude na svakoj. Stoga je najbolji način da pronađete mjenjačnicu koja prodaje valutu koju tražite provjeriti web stranicu tvorca tokena. Ako nemate novčić na umu, evo nekoliko platformi koje nude barem jednu kriptovalutu s zlatom.

GoldExchange

Jedna od najpoznatijih kripto burza za specijalizirano trgovanje kriptovalutama s potporom od plemenitih metala je platforma, GoldExchange. Na GoldExchangeu korisnici mogu kupiti GoldCoins debitnom ili kreditnom karticom.

CryptoExchange

Zlatni novčić nedavno je podijelio da će njihovi tokeni biti dostupni i na platformi CryptoExchange. Platforma CryptoExchange specijalizirana je za escrow usluge za kripto transakcije i ima reputaciju kao da ima posvećeni tim za podršku dostupan 24 sata dnevno.

BlockBen

Platforma BlockBen ugošćuje blockchain, virtualni novčanik, razne pametne ugovore i povezane novčanike te interni blockchain za kriptovalutu BlockNote. Korištenjem BlockBenPay novčanika trgovci mogu kupiti BlockNote tokene sa 100% zlatne podloge i Blockstock tokene s 10% zlatne podloge.

Blockchain.com

Još jedna poznata razmjena kriptovaluta je Blockchain.com. Ova pouzdana web lokacija učinila je kriptovalute DGLD zaštićene zlatom, dostupne u dva uparivanja, DGLD / BTC i DGLD / USD.

EtherDelta

Na EtherDelti, burzi usmjerenoj na Ethereum stablecoins, trgovci mogu pronaći moskovski stablecoin GoldMint (MNTP) dostupan za kupnju.

Kriptovalute sa zlatnom zaštitom za kupnju od strane tvorca

Kao što je prethodno spomenuto, kriptovalute s potporom u zlatu mogu se kupiti izravno s web mjesta kreatora. Evo nekoliko najpopularnijih kriptovaluta s zlatom i njihovih povezanih web stranica.

GoldCoin.com

GoldCoin je stabilni novčić ERC-20 koji je privezan za zlato izgrađen na mreži Ethereum. Nakon više od 20 godina, platforma nastavlja nuditi lagan ulazak i visoku sigurnost. GoldCoin je dostupan za kupnju izravno na njihovoj web stranici, goldcoin.com.

Anthemgold.com

Anthem Gold je kriptovaluta koju je razvio Anthem Vault Incorporated. Svaki AGLD token potpomognut je jednim gramom fizičkog zlata i potpuno je osiguran. Zlato himne možete kupiti izravno na anthemgold.com.

DGLD.CH

Svaki DGLD token ekvivalent je 1/10 fine trojne unce zlata, a stvorio ga je konzorcij između CoinShares, Blockchain i MKS u Švicarskoj. Tokeni se mogu kupiti na web mjestu kreatora, DGLD.CH.

Tethergold.com

Tether je nekoć bio poznat po stabilnom valuti koju podržavaju USD. U novije vrijeme izdali su tokene koji predstavljaju jednu uncu zlata u švicarskom trezoru. Tether Gold (TAUt) tokeni nalaze se na Ethereum blockchainu i mogu se kupiti na web mjestu Tether, Tethergold.com.

Spojeno.zlato

MeldCoin (MELD) stvorio je australski tehnološki startup koji je težio revoluciji u kupnji i prodaji zlata integriranjem današnjeg lanca opskrbe zlatom. Postoje dva različita spojena tokena, jedan sa zlatnom podlogom u omjeru 1: 1 s 1 gramom zlata i sigurnosni token koji zarađuje zlato kroz svaku transakciju. Kupnja ovih tokena može se obaviti putem njihove web stranice, meld.gold.

GoldMint.io

GoldMint (MNTP) tokeni nude zajmove u zalagaonicama potkrijepljene zlatom u blockchain-u Proof of Stake. Sama platforma izgrađena je na privatnom blockchainu, a tokeni su dostupni na web stranici goldmint.io.

Aurus.io

AurusGold (AWG) je tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja nudi potpuno kolateralizirane tokene, pri čemu se svaki token u bilo kojem trenutku može iskoristiti za 1 gram zlata. AurusGold dostupan je na svojoj web stranici aurus.io.

Kupite kriptovalute sa zlatom

Ovaj je popis daleko od iscrpnog jer se novi stabilkovanci s zlatom podržavaju i dalje svakodnevno lansiraju. Savjetujemo vam da ovaj popis koristite kao polaznu točku za lokacije kako biste razmotrili koji tokeni imaju najviše smisla s vašim sveobuhvatnim sadržajem investicijska strategija, a ne iscrpan popis svih raspoloživih stabilnih kovanica s zlatom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner