Cudo Miner: Izvrsna alternativa WinMineru 2019

Sve u svemu, svijet kripto rudarstva posljednjih nekoliko mjeseci trpi krizu povjerenja – ali samo s kopačima bitcoina već je generirao 4,7 milijardi dolara prihoda za prvih devet mjeseci 2018. ima još puno za igrati. Web lokacije za rudarstvo poput WinMinera zatvorene su zbog tržišnih uvjeta – ostavljajući veliku prazninu u dostupnim opcijama za korisnike koji žele zarađivati ​​rudarstvom.

Unesi: Čudo rudar: startup za rudarstvo kriptovaluta koji je upravo najavio otvoreno beta pokretanje svoje platforme za kripto-rudarstvo.

Cudo Miner je inteligentni rudar s GUI-jem s ugrađenom multi-algo tehnologijom prebacivanja koja omogućava profesionalnim rudarima do neiskusnih ili početnika rudara da instaliraju i sjednu dok softver automatizira sve ostalo. Otkako je prije dva mjeseca pokrenuo zatvorenu beta verziju, Cudo Miner privukao je tisuće korisnika u više od 130 zemalja.

Cudo Miner počinje premošćivati ​​jaz između rudara s GUI-jem i tradicionalnih rudara naredbenog retka sa naprednom stranicom s postavkama kako bi unaprijed unaprijedio optimizacije i po algoritmu i po GPU-u. To će rudarskim rudarima pružiti samopouzdanje da odaberu način rada “Auto” ako žele, znajući da će Cudo promijeniti unaprijed postavljene konfiguracije na temelju najisplativijeg kovanica, bez predaje bilo kakvih performansi rudarenja..

Ključne značajke Cudo Miner uključuju:

  • PRIJATELJSKO SUČELJE KORISNIKA – dostupno stručnjacima i novacima. Preuzmite Cudo Miner i opustite se jer softver automatizira cijelu postavku za rudare.
  • NAPREDNE POSTAVKE – Kripto entuzijasti s namjenskim rudarskim opremama mogu maksimizirati zaradu podešavanjem algoritama na stranici “napredne postavke”, gdje također mogu vidjeti rezultate svih svojih mjerila. Ovo je trenutno dugotrajan ručni zadatak pokrenut putem drugog softvera za rudarenje.
  • OVERKLOKIRANJE GPU-a – ugrađeni GPU overclocking i druge značajke dizajnirane za povećanje profitabilnosti, daljnjim premošćivanjem jaza između tradicionalnih naredbenih redaka i GUI rudara.
  • RUDARI TREĆIH STRANA – Omogućite trećim stranama rudare poput Z-neprijatelja za Ravencoin i EWBF za Bitcoin Gold kako biste povećali performanse rudarenja. Redovito će se dodavati novi rudari.
  • DVA PUTA DOBITNIČKI – Tjedno tjedno usporedno testiranje (28/12 / 18-3 / 1/19) pokazuje da je Cudo Miner više nego dvostruko profitabilniji od konkurentskih rudara.
  • VIŠE POTPORA NOVCA – u mogućnosti iskopati više kovanica i prebacivati ​​se između njih na temelju toga koji je u svakom trenutku najisplativiji.
  • IZBOR PLAĆANJA – korisnici također mogu birati kako će dobiti plaću – mogu dobiti naknadu putem Ethereuma ili Bitcoina, a dodatni novčići bit će uključeni na popis u budućnosti.
  • MOĆNA WEB KONZOLA – rudari mogu ispitati podatke koji se odnose na njihove performanse u rudarstvu, pogledati povijesnu zaradu, pogledati informacije o hardveru i razinu snage, kao i pomno pratiti zdravstveno stanje svojih uređaja.
  • REDNO RUDARSTVO – povremeni rudari mogu ostaviti Cudo Miner da radi u pozadini dok koriste računalo, osiguravajući da to ne ometa rad njihovog računala.

“GPU rudarstvo je definitivno živo i nesigurno, ali neke strategije koje usvajaju neki profesionalni rudari smanjuju njihove šanse za pristojnu zaradu. Altcoini su često najisplativiji, ali samo nekoliko minuta ili sati, tako da tijekom tog razdoblja morate kopati kako biste maksimalizirali dobit “, rekao je Matt Hawkins, izvršni direktor tvrtke Cudo. „Naglasak se mora odmaknuti od fokusiranja na jedan novčić ili algoritam u korist usitnjavanja i mijenjanja između niza kripto valuta, kao i odabira optimalnih postavki – podižući im šanse da se to isplati. Zbog toga smo stvorili Cudo Miner. “

A Tjedno testiranje usporedbe pokazuje da je Cudo Miner trenutno više nego dvostruko profitabilniji od konkurentskih rudara.

Osnivači tvrtke, Hawkins i Duncan Cook, bili su motivirani pronaći pristupačno rudarsko rješenje kad su otkrili ogromne količine računalne snage na prijenosnim računalima, osobnim računalima i poslužiteljima – a hardver je često mirovao 60 posto vremena. Kao rezultat toga, pokušali su razviti rješenje koje je jednim kamenom ubilo dvije ptice: zaustavljanje nedovoljne iskorištenosti resursa, istovremeno povećavajući profitabilnost rudarstva uklanjanjem prepreka za ulazak.

Dvoje serijskih poduzetnika također su osnovali dobrotvornu podružnicu tzv Cudo Donirajte, pri čemu rudari mogu svoju rezervnu računarsku snagu pretvoriti u novac za dobre svrhe. Cilj ovog projekta je prikupiti milijardu američkih dolara za financiranje i računalne resurse u dobrotvorne svrhe u narednim godinama.

Za dodatne informacije i početak rada s Cudo Miner, posjetite Web stranica Cudo Miner.

O Čudo

Cudo je tim rudara, tehničara i poduzetnika. Mi smo strastveni u stvaranju dobra s tehnologijom i vidimo blockchain i kriptovalute kao nevjerojatnu priliku za to. Cilj nam je pozitivno utjecati na svijet za dobro i za tehničke promjene.

Želimo da naša tehnologija bude održivo i etičko rješenje.

Za daljnje informacije o tisku kontaktirajte:

Dan Walsh

[e-pošta zaštićena]

+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner