BitMax.io (BTMX.com) najavljen popis GateChain tokena (GT)

BitMax.io (BTMX.com) najavio je uvrštavanje GateChain Token (GT). GT se koristi za plaćanje naknada za plin na GateChain-u i ostvarivanje popusta na naknadu na razmjeni kriptovaluta Gate, kao i prava za sudjelovanje u projektu STARTUP burze kriptovaluta Gate, platformi koja nudi početne ponude za razmjenu (IEO) i sniženu prodaju likvidnih tokena.

Uvrštavanjem GT-a, BitMax.io (BTMX.com) ojačat će svoj vodeći status trgovačke platforme za trgovanje polugama s tokenima platforme za digitalnu razmjenu imovine; BitMax.io već nudi trgovanje polugama za BNB, OKB, HT i KCS.

O Gate.iou i GateChain Tokenu (GT)

Gate.io je burza kriptovaluta koja je osnovana 2013. Rana prednost tečajne burze omogućila joj je da postane glavni igrač u industriji razmjene kriptovaluta. Gate.io nudi spot trgovanje s leveridžom za širok izbor kriptovaluta.

U nastojanju da proširi svoj portfelj usluga, Gate.io je nedavno najavio pokretanje GateChain-a, koji predstavlja blockchain koji će omogućiti decentraliziranu razmjenu pod markom Gate. Decentralizirana razmjena Gate, proizvod koji će osigurati da korisnici zadrže potpuno vlasništvo nad svojom imovinom dok trguju kriptovalutama, poslužit će kao alternativa centraliziranoj razmjeni vrata. Sve transakcije izvršene na Gate decentraliziranoj burzi radit će na GateChain-u i zbog toga će biti potrebne naknade za transakcije u GateChain Tokenima. Osim toga, GateChain Token djeluje kao izvorni uslužni žeton ekosustava Gate, omogućavajući korisnicima da otključaju razne pogodnosti na Gateovoj burzi kriptovaluta.

Uvrštavanje GT-a na BitMax.io (BTMX.com) nudi veću izloženost GateChain Tokenu, a istovremeno omogućuje agregatnim trgovinskim zajednicama i Gate-a i BitMaxa da pristupe polugastim pozicijama za različite razmjenske tokene na jednoj platformi..

O BitMax.io-u (BTMX.com)

BitMax.io je sljedeća generacija digitalne platforme za trgovanje imovinom koja pruža široku paletu financijskih proizvoda i usluga kako maloprodajnim, tako i institucionalnim klijentima širom svijeta. Ovu inovativnu platformu za trgovanje osnovala je skupina veterana kvantnog trgovanja s Wall Streeta, a temelji se na temeljnim vrijednostima blockchaina, transparentnosti i pouzdanosti kako bi pružila visokokvalitetne usluge klijentima i iskustvo trgovanja.

Platforma BitMax.io nadilazi model rudarenja transakcija jer koristi kombinirani model trgovanja “rudarenje transakcija” i “obrnuto kopanje”. Korisnici platforme dobivaju BTMX tokene (izvorni token platforme BitMax.io) kao nagradu za trgovanje na platformi u načinu “rudaranja transakcija”; oni dobivaju rabate za izvršavanje zanata proizvođača u načinu “obrnutog kopanja”. “Obrnuto kopanje” zaseban je mehanizam za poticanje osiguranja likvidnosti i potporu ukupnoj cirkulaciji tokena platforme. Ova postavka s više načina trgovanja može zadovoljiti raznolike potrebe korisnika.

BitMax.io uvijek nastoji svojim globalnim korisnicima pružiti sveobuhvatan set trgovačkih proizvoda. BitMax.io je omogućio trgovanje maržama 14. veljače 2019. Funkcija trgovanja maržom još je jedan korak naprijed iz perspektive ponude proizvoda kako bi se bolje zadovoljile njihove potrebe dinamičnog trgovanja. Za korisnike BitMax.io koji razumiju i prepoznaju rizike povezane s trgovanjem maržom, oni su sada u mogućnosti iskoristiti svoju razmjenjivu imovinu za potencijalno veći povrat ulaganja kroz trgovanje maržama uz dobro upravljanje rizicima. Popis digitalne imovine kojom se može trgovati na marži povećao se s početnih četiri na 18 različitih tokena, čak i uključujući BTMX. Još je jedan pionirski potez za BitMax.io da omogući trgovanje maržom u vlastitom izvornom tokenu. Proširuje korisne funkcije BTMX-a i potiče likvidnost na platformi. (Funkcija trgovanja maržom BitMax.io nije dostupna za sjevernoamerička tržišta.)

Slično inovativnom trgovanju maržama pokrenutom na BitMax.io, uvođenje ove jedinstvene Volatility kartice ponovno je pokazalo duboko razumijevanje tima u unutarnjem radu tržišta kapitala i njihovoj naprednoj stručnosti u dizajniranju financijskih proizvoda. BitMax.io Volatility Card prvi je derivatni proizvod povezan s volatilnošću ove platforme koji omogućava globalnim korisnicima da na jednostavan, ali učinkovit način prognoziraju i trguju fluktuacijom cijena osnovnih kovanica tijekom unaprijed zadanih vremenskih prozora. Nazvana kao Turtle and Bunny Card po Ezopovoj basni – Tortoise and Hare, kartica ima strukturu kvazi opcija za osnovne trgovačke parove, ali u velikoj mjeri pojednostavljeni oblik isplate. Korisnik može kupiti različitu karticu za predviđanje kretanja cijene u određenom rasponu (Turtle Card) ili iznad određenog raspona (Bunny Card). Oni koji predviđaju točan raspon kretanja cijena, dobit će isplatu jednaku nominalnoj vrijednosti kartice. Volatility Card koristi pojednostavljeni obrazac za isplatu bez kompliciranja problema poravnanja i obračuna uobičajenih za opcije stvarne valute. Korisnici jednostavno odaberu koju će karticu kupiti za trgovanje prema svom pogledu na volatilnost osnovne imovine unutar ili iznad određenog raspona. Lako je razumjeti i koristiti ga za sve tipove trgovaca kojima je potrebno ili vrlo kratkoročno trgovanje zamahom ili djelomična zaštita od rizika pred prevelikim promjenama cijena u vrlo nestabilnim tržišnim uvjetima.

Zaključak

Nadovezujući se na predanost industrijskoj ponudi vrhunskih proizvoda i visokokvalitetnoj korisničkoj usluzi kao dijelu svoje strategije usmjerene na klijenta, BitMax.io je proširio svoju globalnu bazu klijenata na preko 180 000 registriranih korisnika s 53 000 aktivnih članova zajednice. Popis GT-a ne samo da proširuje opseg trgovinskih parova već i privlači veći volumen i korisnike na platformu

Za više informacija pratite BitMax.io na:

Web stranica: http://www.BitMax.io

Cvrkut: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Srednji: https://medium.com/bitmax-io

KONTAKT: [e-pošta zaštićena]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner