Trust Wallet Review – Zašto je Binance’s Trust Wallet poseban?

Binance za svoje korisnike ima novi službeni novčanik za kriptovalute, a zove se Trust Wallet. Tvrtka koja stoji iza Trust Wallet radi na tome da korisnicima ponudi siguran, anoniman, multivalutni i jednostavan za korištenje kripto novčanika. Koje su glavne značajke ovog novčanika s digitalnom valutom?

Vjerujte pregledu novčanika

U današnje vrijeme vrlo je važno za kripto korisnike da imaju pouzdan kripto novčanik koji nudi usluge i vlasnicima, trgovcima i investitorima. Mobilni novčanici obično su vrlo jednostavni za upotrebu i imaju jednostavno sučelje.

Još u srpnju 2018. Binance je odlučio kupiti Vjerujte novčaniku pružiti bolje usluge i povećati sigurnost za korisnike. Tijekom stjecanja Trust Wallet podržavao je Ethereum (ETH) i druge tokene temeljene na Ethereumu kao što su ERC-20, ERC-223 i ERC-721 kovanice. Ali sada je popis puno veći. 

#Binance Nabavlja Trust Wallet – popularan mobilni kripto novčanikhttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31. srpnja 2018

S obzirom na činjenicu da tvrtka posluje od studenog 2017., uspjeli su izgraditi svoju reputaciju kao sigurnost, a mogli su i zaštititi sredstva korisnika. Tvrtka nikada neće zatražiti pristup novčanicima korisnika, držati njihove privatne ključeve ili tražiti privatne podatke. To pokazuje da je tvrtka izgradila najbolje standarde u industriji.

Nakon integriranja u Binance Trust Wallet razmjeni dodaje mobilni novčanik na lancu i to će očito raditi u budućnosti s drugim integracijama.

Binance je u tom trenutku napisao:

“Kao tehnološki vodeća tvrtka, Binanceova akvizicija Trust Wallet pokazuje važnost tehnologije sigurnih novčanika za budući razvoj kripto valute u cjelini.”

Korisnici mogu preuzeti novčanik izravno s Trgovina Google Play i Appleov App Store. Novčanik trenutno podržava mnoštvo digitalnih sredstava, uključujući Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA mreža (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) i Zcoin (XZC ).

Trust Novčanik pruža poboljšane sigurnosne značajke koje pomažu korisnicima da zaštite svoje posjede povezane s kripto. Privatni ključevi korisnika nisu pohranjeni ni na jednom poslužitelju. Vlasnici aplikacije Trust Wallet mogu sigurno pregledavati i kontrolirati sve kovanice i tokene povezane s njihovim računom, uvjereni da samo oni imaju pristup svojim privatnim ključevima.

Korisnici također mogu vratiti svoja sredstva. Postoji opcija koja omogućava korisnicima da kopiraju novčanik i šifriraju sve podatke kada su potrebni. Pojedinci također mogu dodati širok raspon biometrijskih sustava za autentifikaciju tržišta, uključujući PIN i skeniranje otiska prsta.

Dakle, dvije glavne značajke koje nudi Trust novčanik povezane su s njegovom sigurnošću i velikim brojem podržanih tokena. Zapravo, Trust novčanik podržava gotovo sve vrste ERC-20 tokena, što je vrlo korisno za one korisnike koji su sudjelovali u različitim prvim ponudama kovanica (ICO).

Trust Wallet daje korisnicima kontrolu nad njihovim privatnim ključevima i u potpunosti čuva anonimnost korisnika, što je vrlo važno za kripto entuzijaste u prostoru. Istodobno, novčanik je već integriran u razmjene poput Coinbase, Shapeshift i Changelly, što korisnicima olakšava kupnju digitalne imovine.

Novčanik s digitalnom valutom stvoren je imajući na umu sigurnost i iskoristivost. To su dvije važne stvari za investitore i kripto entuzijaste. Trust Novčanik također je integrirao Web3 preglednik koji omogućava pojedincima interakciju s decentraliziranim aplikacijama (dApps) izravno iz aplikacije. Uz nju, Trust Wallet također će neometano surađivati ​​s Binance DEX-om, što će omogućiti kupcima da trenutno trguju na decentraliziranoj burzi.

Binance pokušava razviti DEX koji će njegovu platformu učiniti decentraliziranijom. Korisnici će također imati kontrolu nad svojim privatnim ključevima. Tek će se vidjeti kako će integrirati Binance Coin (BNB) u novčanik. Međutim, to ne bi trebao predstavljati problem Trust Wallet-u. Binance Coin je digitalno sredstvo ERC-20 za koje se očekuje da će biti pokrenuto na vlastitom blockchainu čim ove godine.

Zaključak

Trust novčanik pokazao se kao siguran i jednostavan za korištenje novčanika za kriptovalute kako za investitore, tako i za entuzijaste. Novčanik je dobio podršku od Binancea kada je tvrtka odlučila dodati podršku digitalnom materijalu. Uz mnogo različitih novčanika na tržištu, Trust Wallet pokazuje da se usredotočuje na privatnost, sigurnost i upotrebljivost kako bi korisnici imali bolje iskustvo tijekom korištenja aplikacije.

preuzimanje datoteka Vjerujte novčaniku za iOS

preuzimanje datoteka Vjerujte novčaniku za Android

preuzimanje datoteka Vjerujte Android APK novčaniku 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner