Ekskluzivni vodič za sastav BlockchainWeekend NYC događaja

Kako raste blockchain prostor? Koji su sljedeći sjajni blockchain projekti vani? Možda se pitate kako možete saznati više o ovoj tehnologiji i onome što dolazi. BlockchainWeekend NYC savršena je prilika za istraživanje blockchaina.

BlockchainWeekend NYC, koji se održavaju od četvrtka, 7. studenoga – nedjelje, 10. studenog, pružit će razne događaje koji će privući vaš interes. S 50 + događaja u NYC-u za 4 dana, bit će to prepun vikend blockchain aktivnosti. Od konferencija do radionica do obrazovnih sesija do hackathona, postoji ponešto za sve razine znanja i sve razine interesa. A ako ste slobodni samo oko sretnog sata, bez brige postoji nešto i za vas!

„Uzbuđeni smo što vidimo suradničke inicijative vođene zajednicom poput BlockchainWeekend NYC koje pomažu u rastu blockchain zajednice u New Yorku. BlockchainWeekend prvi je događaj takve vrste koji ima za cilj pružiti vitalne resurse i veze stanovnicima u svih pet općina, od blockchaina znatiželjnih do blockchain profesionalaca, pružajući svima priliku da sudjeluju u razvoju i rastu ove tehnologije. “- Ana Ariño, glavna strateška direktorica NYCEDC-a

Evo nekoliko istaknutih događaja:

Događaj u središtu pozornosti:

BlockchainWeekend Summit 2019

Sadržavajući obrazovne panele i mogućnosti umrežavanja s liderima u blockchain industriji i blockchain zajednici NYC-a, ovaj događaj usredotočen na upravljanje i decentralizaciju bit će glavni događaj za vikend.

Panelisti događaja uključuju istinskog “Tko je tko” iz tehnološkog ekosustava New Yorka. Tu su uključeni čelnici New York City Economic Development Corporation (NYCEDC), Ideanomics, tvrtke koja je široko uključena u blockchain prostor, kao i mnoge druge istaknute tehnološke tvrtke koje se prostiru u širokom spektru poslovnih okomica u New Yorku.

Govornici uključuju: Alf Jadni (Izvršni direktor tvrtke Ideanomics),Sunajna Tuteja (Voditelj odjela za digitalnu imovinu i blokove, TD Ameritrade), Mark Jaffe (Predsjednik Gospodarske komore New Yorka), Clyde Vanel (New York Assemblyman and Chair of NYS Internet and Technology),Karen Bhatia (Viši potpredsjednik, Tech u korporaciji za ekonomski razvoj),David Weild (Bivši predsjednik, NASDAQ); među mnogim drugima.

Ako vas zanima blockchain industrija, bez obzira jeste li stručnjak ili početnik, ovaj će događaj zaroniti u ono što slijedi za budućnost blockchaina. Koristite kod za popust: BCW40 da biste dobili 40% popusta na kartu.

“Iznimno smo uzbuđeni što smo dio BlockchainWeekenda. Ove i narednih godina bit će poznat kao sjajan način predstavljanja blockchain projekata tehnološkoj zajednici NYC-a i svijetu. BlockchainWeekend okuplja NYC blockchain zajednicu i ističe projekte koji su kritični za budućnost. Jako smo sretni što smo dio ove inicijative. “

Serge Millman

Generalni direktor, Starta Ventures

Domaćin događaja BCW

„Uzbuđeni smo kad vidimo kako blockchain zajednica nastavlja rasti i okuplja se za BlockchainWeekend. Radujem se što ću čuti novosti od timova koji su sudjelovali u NYC BigApps Blockchain Challengeu, kao i ostalim uzbudljivim blockchain projektima iz cijelog svijeta. ”

Casey Koppelson

Voditelj programa, NYC BigApps Blockchain

Istaknuti događaji:

Blockchain Live

Pridružite se blockchain poduzetnicima, vođama i tvrtkama u raspravi o okupljanju NYC blockchain ekosustava kroz obrazovanje naučite o aplikacijama na blockchainu i budućnosti decentraliziranih financija.

Blockchain Crypto Summit

Nastupit će glavni govornici Yossi Hansson iz Techstars Blockchaina i Jamiel Sheikh iz Chainhausa, lideri i inovatori u blockchain prostoru koji će se okupiti kako bi odgovarali na pitanja o stanju blockchain tehnologije i kripto valuti.

Razmišljanje izvan bloka

Želite naučiti kako pokrenuti ili rasti u blockchain zajednici?

Građanska dvorana + ConsenSys

Tražite način da se upoznate i naučite od tehnologa, menadžera proizvoda, dizajnera i inženjera? Saznaj više.

Edukativni / konferencijski događaji:

Fintech summit sa CKGSB Amerika

Fintech Summit stvara okruženje u kojem stručnost akademskog i poslovnog svijeta može slobodno razmjenjivati ​​ideje. Cilj je riješiti probleme iz stvarnog svijeta, izvodeći rješenja koristeći umjetnu inteligenciju, nano tehnologiju te Blockchain i kriptovalute. mrežno okruženje.

Urbani razvoj: Izgradnja jačih zajednica

Budite dio centra za kreativnu reciklažu zemljišta; Urbana obnova. “Izgradnja jačih zajednica”. Pogledajte kako blockchain može transformirati prostor za recikliranje.

Globalni hackathon: Blockchain za socijalni utjecaj

Brooklyn Hackathon, stvarajući temelje za socijalnu mobilnost i jednakost za sve. Sudionici će surađivati ​​s različitim dionicima, od akademske zajednice do poduzeća i novoosnovanih poduzeća, sa svim fokusiranim na zajednički cilj društvenog utjecaja, odnosno stvaranje svijeta boljim mjestom za više ljudi.

Radionica / Happy Hour Events:

Pitch Contest & Happy Hour Start Ventures – Poslušajte prezentacije međunarodnih startupa koji se probijaju na američko tržište, a zatim dobijte priliku za ležerno umrežavanje pića i laganih grickalica. Doznajte kako su pokrenuli rizični fond s ICO-om još 2017. godine

Protresite zvečku i dvoboj

Kad sve bude rečeno i učinjeno – što nikada nije – i tražite malo zabave, pridružite se Shake Rattle Roll and Duelu za noć glazbe, komedije, plesa i pića!

Ovo je samo uvid u događaje kojima ćete moći prisustvovati tijekom BlockchainWeekenda. Od obrazovanja do umrežavanja ili samo večeri pune zabave, imat ćete mnoštvo događaja za utaživanje žeđi za tehnikom! Potpuni popis događaja potražite na BlockchainWeekend.org i istražite savršene događaje za vas.

Biografija pisca:

Paul Lennie

Paul je škotski financijski stručnjak koji se preselio u New York 2002. godine da trguje na Wall Streetu, a od 2013. zagovara blockchain i kriptovalute. Ugledni je član globalne blockchain zajednice, a surađivao je s bankama i drugim velike korporacije na integriranju blockchain tehnologije u svoje poslovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner