Blox: Računovodstvo, praćenje i upravljanje kriptovalutama za sve

Jeste li ikad imali problema s rukovanjem svojim kriptovalutama pohranjenim na različitim platformama, mjenjačnicama, novčanicima i uređajima? Ako je odgovor da, Blox je rješenje ovog problema i jedno od najboljih praćenje kriptovaluta usluge.

Blox je platforma za praćenje i upravljanje kriptovalutama koja će vam omogućiti da maksimizirate kontrolu nad svojom imovinom.

U samo nekoliko jednostavnih koraka moći ćete imati veću kontrolu nad svojim kriptovalutama i jasan pregled svog portfelja, bez obzira na broj novčanika i računa koje imate.

Blox rješenja za kripto upravljanje

Blox trenutno nudi rješenja ne samo za pojedince korisnike već i za tvrtke koje rukuju kriptovalutama.

Pomoću usluga koje pruža Blox moći ćete sinkronizirati novčanike, mjenjačnice, račune i stanja računa.

To će vam pomoći da pregledate i razumijete svoj cjelokupni portfelj kriptovaluta na samo jednoj preglednoj i jednostavnoj nadzornoj ploči.

Uz to, s značajkom Auto-Sync moguće je sinkronizirati sve vrhunske blockchaine, pružatelje usluga razmjene i kripto novčanike na istoj platformi. Korištenjem Bloxovog API-ja svi podaci i informacije mogu se vidjeti na samo jednom mjestu.

Profesionalni korisnici također bi trebali imati pregled svog dnevnog stanja. Blox nudi ovo rješenje sa saldima računa i transakcijskim aktivnostima. To daje jednostavnost financiranju timova i ostalih naprednih korisnika.

S obzirom na to da su podaci i privatnost vrlo važni, Blox se brine i o njima. Prema Google Trendsu, pojam za pretraživanje ‘privatnost podataka’ dosegao je najvišu točku od 2004. u Sjedinjenim Državama.

Zbog toga je Bloxu, između ostalog, omogućen Touch ID, raspodijeljene administratorske privilegije i spreman pristup. Odabrani korisnici također imaju mogućnost uživanja u prilagođenim rješenjima koja zadovoljavaju njihove sigurnosne potrebe.

Neki od klijenata koji bi imali koristi od Bloxovih usluga uključuju kripto rukovoditelje, menadžere imovine, blockchain protokole, računovodstvene tvrtke, kripto tvrtke, rudarske operacije, kripto fondove, rizične kapitaliste i mnoge druge.

Blox Crypto Tools alati

Blox je platforma koja tvrtkama i korisnicima omogućuje označavanje i klasifikaciju transakcija kako bi poboljšali njihovu raspodjelu imovine.

Tvrtke su imale mnogo problema s rukovanjem svojim kriptovalutama i rješenjima. Očito je složen zadatak premještati sredstva s jednog računa na drugi i imati jasan pregled njihovih portfelja.

Štoviše, svaka platforma ima svoj sustav za obradu i klasifikaciju transakcija, koji se ne mogu lako agregirati.

Zbog toga Blox nudi klasifikacije transakcija prilagođenog dizajna koje se podudaraju s kontom korisnika s Tx tablicom. To bi pojednostavilo posao financijskim timovima koji se svakodnevno bave kripto imovinom.

Uz to, imat će mogućnost izvoza financijskih podataka koje imaju u CSV datoteku koja bi im pomogla da imaju jasan pregled cjelokupnih podataka. Te se datoteke mogu koristiti za potrebe izvještavanja, kao i za čuvanje sigurnosne kopije svih kretanja i promjena portfelja.

Još jedan koristan alat koji Blox nudi je Audit Trail. Ovaj alat pomaže članovima tima da povrate kretanje transakcija. Na taj su način tvrtke u stanju otkriti pogreške i ispraviti ih, spriječiti prijevare, pratiti kretanje imovine i poboljšati svoja financijska izvješća.

Više značajki Bloxa

Blox ima mnoge druge značajke koje ovu uslugu upravljanja kriptovalutama čine posebnom za pojedince i tvrtke.

Uključuje:

  • Automatsko praćenje i sinkronizacija: možete sinkronizirati onoliko novčanika i razmijeniti račune po želji.
  • CPA financijski alati: financijski timovi mogu koristiti ove usluge za bolje rukovanje financijskim datumima
  • Nadzorna ploča u stvarnom vremenu: nadzorna ploča pruža podatke u stvarnom vremenu i pomaže vam pregledati i razumjeti stanje, transakcije i povijesne podatke.
  • Podrška za mobitel i web: Blox usluge stvorene su za korisnike weba i mobitela. Trenutno postoji podrška za iOS, Android i web uređaje.
  • Knjigovodstvo i kontrola transakcija: Blox generira financijska izvješća, klasificira različitu imovinu i pomaže upraviteljima imovine da bolje rukuju kripto fondovima.
  • Poboljšana sigurnost i privatnost kako bi korisnici bili sigurni da su njihovi podaci u svakom trenutku zaštićeni.

Tvrtka je dodala i novu značajku nazvanu Blox Cost Basis. Pomoću nje korisnici mogu lako izračunati dobit i gubitak kriptovalute. To bi smanjilo potrebu za proračunskim tablicama, kalkulatorima i ostalim alatima.

Trenutno Blox nudi usluge velikom broju klijenata koji uključuju eToro, Nexo, Paxful, crypto.com, Zilliqa, SwissBorg, 0x i mnoge druge.

Osnova troškova

Novo pokrenuta značajka Bloxa stavlja tvrtkama i profesionalcima kontrolu nad prvim automatiziranim i preciznim alatom za izračunavanje osnove troškova kriptovaluta. Nikada nije bilo lakše i brže izračunati dobitke i gubitke svoje kriptografije u stvarnom vremenu.

Bloxov inteligentni stroj za automatizaciju ne samo da pruža precizne rezultate na najbržim brzinama u industriji, već također pruža sveobuhvatne kontrole upravljanja i filtriranja kako bi cijeli postupak izračuna bio besprijekorno iskustvo.

CSV izvoz

Neka vaša kriptografija bude povezana s tradicionalnim softverom glavne knjige kao što su Quickbooks i Xero. Olakšavamo uvoz i izvoz transakcija pomoću platforme Blox za organizaciju, upravljanje i pretvaranje u CSV u nekoliko sekundi.

Korisnici Bloxa mogu iskoristiti naše alate za uvoz i izvoz kako bi im pomogli tijekom revizija, porezne sezone ili općeg računovodstva i knjigovodstva.

Suradnja

Za timove koji trebaju surađivati ​​ili na daljinu, važno je imati sigurne alate za suradnju koji će omogućiti privilegirani pristup vašim kripto portfeljima i računima za tvrtke, investitore knjigovođa i financijske računovođe.

Blox čini sigurnim dijeljenje pristupa privatnim i osjetljivim informacijama. Naši pametniji alati za suradnju stvaraju siguran ekosustav za timove koji rade na računima i portfeljima.

Zaključak

Blox je platforma za računovodstvo, praćenje i upravljanje kriptovalutama koja ima za cilj pojednostavljivanje načina na koji korisnici rukuju svojom imovinom kriptovaluta.

S obzirom da se kripto industrija širi posljednjih godina, tvrtke na tržištu zahtijevaju nova rješenja za rukovanje, vizualizaciju i razumijevanje portfelja kriptovaluta.

Kao user-friendly platforma, Blox već nudi usluge velikom broju priznatih tvrtki u tom prostoru.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner