3Commas – Alat za trgovanje kriptovalutama za investitore

Uvod

3Commas jedan je od najcjelovitijih alata za trgovanje kriptovalutama koji su dostupni na tržištu. Ako razmišljate o ulaganju ili trgovanju kriptovalutama, 3Commas će vam pomoći kako biste umanjili rizike i maksimizirali dobit. Ako ne znate kako započeti trgovanje ili se ne osjećate dovoljno samopouzdano, 3Commas će vam sigurno pomoći.

Kako funkcionira 3Commas?

Platforma pokrenuta u prosincu 2017. pomoći će vam ako ste novi korisnik. Kada se registrirate u 3Commas kao novi korisnik, imate bonus dobrodošlice od 10 USD.

Nakon što se registrirate, moći ćete trgovati na najvažnijim burzama kriptovaluta (podržani su Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin i Poloniex). 3Commas se povezuje s vašom omiljenom razmjenom kripto valuta pomoću API-ja. Ali ne brinite! Vaša sredstva su sigurna. Kada postavljate API ključ, morate onemogućiti povlačenja. Na taj način 3Commas neće moći podići vaša sredstva i moći će obavljati samo trgovačke radnje.

Kada ste već uspostavili vezu između vaše razmjene kripto valuta i 3Commasa, imat ćete mogućnost trgovanja svim alatima koje pruža tvrtka.

Ako želite dodatni sloj sigurnosti, 3Commas nudi mogućnost postavljanja dvofaktorskog koda za autentifikaciju kao i mnoge druge razmjene kripto valuta, novčanika i platformi na tržištu.

Ključne značajke 3Commasa – pametno trgovanje, portfelji i višestruki referalni program

Jedna od najvažnijih značajki dostupnih na 3Commasu je značajka SmartTrading. Pomoću SmartTradinga ulagači mogu koristiti alate TakeProfit i StopLoss. Ova je opcija istovremeno dostupna na više burzi kriptovaluta. To bi trgovcu omogućilo maksimaliziranje dobiti prilagođavanjem portfelja različitim naredbama za kupnju ili prodaju po određenim cijenama.

Investitori su postavili a Stop Loss kada cijena padne ispod postavljene cijene. Ako ste kupili 1 ETH za 100 dolara i postavili Stop Loss od -10%, ako ETH dosegne 90 USD, Stop Loss automatski prodaje ETH na tržištu.

Ako koristite Uzeti profit alat, djeluje na sličan način kao Stop Loss. Ako ste kupili 1 ETH za 100 dolara i postavili ste dobit od 10%, kada ETH dosegne 110 dolara, sustav automatski zatvara trgovinu za vas.  

Najpopularniji alati su Prateći zaustavni gubitak i Zaostajuća dobit. To vam omogućuje maksimaliziranje dobiti i minimiziranje gubitaka, ali uvijek slijeđenje iste početne strategije. To je vrlo koristan alat koji većina trgovačkih platformi ne nudi. Općenito, druge su razmjene kriptovaluta u stanju samo pružiti korisniku stop loss ili take profit. 3Commas je odlučio poboljšati taj sustav uključujući Trailing Stop Loss i Trailing Take Profit.

Još jedan važan alat koji 3Commas ima su portfelji. Pomoću ovih portfelja možete odabrati razne kriptovalute koje ćete držati ili slijediti. To djeluje na sličan način kao ETF-ovi. Možete ulagati u portfelj koji je prethodno stvorio drugi korisnik ili možete stvoriti vlastiti portfelj koristeći različite virtualne valute.

Ako ste investitor, portfelji vam mogu pomoći da diverzificirate imovinu koju posjedujete i pomiješate je s profitabilnijom. Možete slijediti ove portfelje i poduzeti slične strategije njima ili jednostavno njima izravno na platformi. 

3Commas nudi a višerazinski referalni program koji se sastoje od tri razine. Ako uputite drugog investitora putem svoje referalne veze, primit ćete 7% njegovih depozita. Ako ova preporuka pozove novog korisnika, primit ćete 2% njegovih depozita. A ako druga preporuka doda novog korisnika na platformu, primit ćete 1% njegovih depozita na svoj račun.

Zaključak

3Commas je korisnička investicijska platforma koja omogućava pojedincima i investitorima da maksimaliziraju koristi od trgovanja i smanje gubitak u trgovanju. Uz raznolike alate koje pruža platforma, investitor će moći isprobati najbolje strategije trgovanja smanjujući svojstveni rizik trgovanja nestabilnim kriptovalutama.

Nedavno pokrenuta platforma pomoći će trgovcima u njihovim investicijskim strategijama koje maksimiziraju njihovu dobit. Osim toga, za trgovce koji trebaju biti povezani cijelo vrijeme sa svojim ulaganjima, 3Commas nudi iOS aplikacija koji se besplatno mogu preuzeti iz App Storea.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner