Az esélyek dacolása a MERJ, a StartEngine és a LiquidPiston segítségével

Dacolva az esélyekkel

Míg a világ az alkalmazkodásért és a kitartásért küzd, a folyamatban lévő COVID-19 járvány révén néhány olyan vállalat van, amelyiknek sikerült tovább haladnia a siker felé vezető úton.

Ahelyett, hogy a COVID-19 által érzett próbákra és megpróbáltatásokra összpontosítanánk, röviden áttekintjük ezeket a vállalatokat, amelyek a nehéz időkben virágzik.

MERJ

Az első a MERJ Exchange. Ez a Seychelle-szigeteken működő tőzsde vezető szerepet tölt be a növekvő digitális értékpapír-szektorban. Nemcsak számos digitális értékpapírt támogatnak platformjukon, hanem szabályozott módon.

Potenciáikat aláhúzza csupán a közelmúltbeli növekedésük gyors pillantása. A cég jegyzetek hogy bár a világ tőzsdéinek többsége 7% -kal csökkent a tőkéjében az elmúlt évben, 325% -os növekedést tudtak elérni.

A MERJ vezérigazgatója, Edmond Tuohy nemrég időt szakított arra, hogy kommentálja a nemrégiben tapasztalt növekedésüket, kijelentve: „Ez a hatalmas növekedés azt tükrözi, hogy a pénzügyi piacok gyors ütemben mozognak a hatékonyabb struktúrák felé… A MERJ megzavarja a hagyományos tőzsdemodell, a határokon átnyúló korlátok lebontása és a folyamatok ésszerűsítése, végül csökkentve mind a befektetők, mind a tőzsdén jegyzett társaságok költségeit ”

A MERJ mint szabályozott tőzsde, amely mind a hagyományos, mind a digitális értékpapírokat otthont ad, úgy tűnik, hogy megfelelő helyzetben van ahhoz, hogy sikeres legyen mind a most, mind a jövőben.

Kik a MERJ Exchange?Kik a MERJ Exchange?

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

LiquidPiston

Ez a Connecticutban működő Bloomfield székhelyű vállalat a közelmúltban fejezte be az egyik leggyorsabb Reg. CF emel, a mai napig.

A LiquidPiston által kínált technológia arra az elképzelésre épül, hogy a forgó motorok kiaknázatlan potenciált rejtenek az ICE piacon. Ahol a korábbi példák, mint például az általánosan használt Wankel-terv, kudarcot vallottak, a LiquidPiston sikeresnek tűnik. Erőfeszítéseik eredményeként a motorok dicsekedtek,

  • Méretezhető teljesítménysávok
  • Kompakt kivitel
  • Hibrid jármű integráció
  • 30% -kal megugrik a hatékonyság a gázzal szemben & dízel

A StartEngine, a LiquidPiston közösségi finanszírozás révén házigazdája kampány több mint 3000 befektetőt csábítani tudott csupán 9 óra alatt való részvételre. Az eredmény?

  • 51,6 millió dolláros értékbecslés
  • 1,07 millió dollár gyűlt össze

Az ígéretes alkalmazásokkal mind a katonai, mind az űriparban a LiquidPiston által tervezett, új generációs rotációs motorok fényes jövő előtt állnak. A vállalat megjegyzi, hogy a licencia-megállapodásokkal kapcsolatos erőfeszítések révén maximalizálni kívánják technológiájukban rejlő lehetőségeket.

Abban az időben, amikor a VC kiszáradt, amint azt sokan megjegyezték, a LiquidPiston azon képessége, hogy nemcsak célját érje el, hanem rekord idő alatt, lenyűgöző bravúr.

StartEngine

Későn a crowdfunding platformok valóban arra késztették az elbeszélést, hogy ők az ilyen időkben kapuőrök a finanszírozáshoz. A fent említett LiquidPiston emeléssel úgy tűnik, hogy valamivel kapcsolatban vannak.

A StartEngine vezérigazgatója, Howard Marks kijelenti,

„Nagyon örülök, hogy Liquid Piston emelése sikeres volt. Valójában a Liquid Piston emelése minden idők leggyorsabb Reg CF kampánya platformunkon … A StartEngine küldetése az, hogy segítse a vállalkozókat álmaik megvalósításában, és remélem, hogy a Liquid Piston képes felhasználni az általuk összegyűjtött 1,07 millió dollárt és új ezer befektetőjüket. hogy elérjék az övéküket. ”

Ezt az elbeszélést tovább erősíti az a közelmúltbeli bejelentés, miszerint Kevin O’Leary, más néven Mr. Wonderful, crowdfunding konverter lett; Olyannyira, hogy mára nemcsak a StartEngine befektetője, hanem aktív csapattag is lett.

Wonderful összehangolja az erőfeszítéseket a „StartEngine” részvénytőkefinanszírozási platformmal

Wonderful csatlakozik a StartEngine-hezWonderful csatlakozik a StartEngine-hez

Nézze meg ezt a videót a YouTube-on

Alternatív ajánlatok

Míg az itt felsorolt ​​vállalatok ma rendkívül változatosak abban, amit kínálnak, van köztük egy közös vonás – a norma alternatívája és a jövőbe tekintő perspektíva.

A MERJ úgy döntött, hogy a digitális értékpapírok kiemelt helyet foglalnak el a befektetés jövőben. Fogták ezt az álláspontot, és ígéretes platformot építettek a támogatásuk köré.

A StartEngine úgy döntött, hogy – különösen a zűrzavaros időkben – a kkv-k profitálhatnak a legjobban a tömeges finanszírozásból származó tőkéből; A hagyományosabb „VC” útvonal helyett.

A LiquidPiston úgy döntött, hogy valóban van hely a belső égésű motorok számára. A kulcsa ennek a munkának? Az egykor radikális és ígéretes dizájnnak (rotormotorok) beharangozottak tökéletesítése.

A penészektől való felszabadulásukkal ezeknek a vállalatoknak mind a cselszövéseket, mind a csalogatást megcsalogatták, és arra csábították a befektetőket, hogy előkészítsék az utat a folyamatos siker felé.

Más hírekben

Noha az itt tárgyalt társaságok virágzóak lehetnek, a pandémia során felmerült számos kérdés továbbra is fennáll. A következő cikk néhány olyan problémát vet be, amelyek ez idő alatt felkeltették a figyelmünket.

A COVID-19 effektus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner