Hogyan szerezhet hivatkozási jutalmakat és társult jutalékokat az OKEx-en

Útmutató jutalmak és jutalékok megszerzéséhez az OKEx Referral és OKEx Affiliate programokkal

A mai népszerűség ellenére a kriptovaluta piacok viszonylag újdonságok a pénzügyi térben. Növekedésük támogatása érdekében az OKEx az OKEx Referral és az OKEx Affiliate programokat kínálja, amelyek arra ösztönzik a felhasználókat, hogy népszerűsítsék a kriptográfiai teret és terjesszék a tudatosságot jutalmak és jutalékok fejében. Az új regisztrációkat az OKEx Rewards program is örömmel fogadja, amely lehetővé teszi a kezdők számára, hogy akár 80 dollárt is igényelhessenek különböző feladatok és tevékenységek elvégzésével..

Ez az útmutató hasznos lesz azoknak a felhasználóknak, akik jutalmakat és jutalékokat szeretnének keresni, ha meghívják ismerőseiket, hogy csatlakozzanak az OKEx-hez és kezdjék el a kriptográfiát.

OKEx Referral program

Az OKEx Referral programmal jutalomra tehet szert, ha meghívja barátait, hogy hozzanak létre fiókokat az OKEx-en és kezdjék meg a kereskedést. Mivel az egyik beutaló a regisztrációtól számított 180 napon belül elvégzi a következő három feladatot, 10 USD jutalmat fog kapni mindegyikért:

  1. Vásároljon kriptot: 10 dollárt fog kapni BTC-ben, amikor a játékvezető az első megrendelésük során legalább 100 dollár értékű kriptot vásárol..
  2. Betét kriptográfia: Akkor kap 10 USDT visszatérítési kártyát, amikor a játékvezető átmegy a KYC 2. ellenőrzési szintjén és legalább 100 dollár értékű első befizetést tesz kriptóban.
  3. Kereskedelmi: 10 dollárt kap BTC-ben, amikor a játékvezető befejezi a kereskedési mérföldköveket, amelyek 50 dollárt keresnek BTC-ben.

Ne feledje, hogy a referral jutalmak csak az azt követő napon 18:00 órakor kerülnek jóváírásra az elsődleges számláján (UTC +8).

OKEx Partnerprogram

Az OKEx Affiliate program lehetőséget kínál ingyenes Bitcoin és legalább 30% jutalék megszerzésére, ha bármelyik hivatkozott felhasználó kereskedik az OKEx-en. Akkor válhat OKEx taggá, ha 10 meghívott barátja teljesíti az első feladatot a Jutalmak honlapján: Nyerjen 10 dollárt BTC-ben.

OKEx leányvállalatként számos jutalomra jogosult a kereskedési jutalékok kivételével. Például támogatást fog kapni az OKEx-től a mélyreható tartalommal és a közösségi együttműködéssel kapcsolatban, mint például airdrops és AMA munkamenetek.

Sőt, az OKEx rendszeres partnerévé válik különböző konferenciákon és éves rendezvényeken, amelyek szintén hozzájárulnak a hálózat bővítéséhez. Végül különleges ajándékokat is kap az OKEx által ünnepelt helyi és nemzetközi fesztiválokra.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amint OKEx taggá válik, már nem jogosult jutalmakra az OKEx Referral programon keresztül.

Az alábbi lépések segítenek az OKEx Referral és az OKEx Affiliate programok használatának megkezdésében.

1. lépés: Tekintse át az OKEx-en elérhető jutalmakat

Lépjen az OKEx kezdőlapjára, és keresse meg a "Több" a felső menüben kattintson a gombra Jutalmak alatt "Mások" fülre.

Az OKEx kezdői akár 80 dolláros jutalmat is kereshetnek az alábbi feladatok elvégzésével:

  1. Nyerjen 10 dollárt BTC-ben legalább 100 dollár értékű kriptográfia első megrendeléssel történő megvásárlásával.
  2. Szerezzen 20 USDT visszatérítési kártyát miután legalább 100 dollár értékű kriptot tett letétbe az első sorrendben.
  3. Nyerjen 50 dollárt BTC-ben kereskedéshez a KYC 2. szintű ellenőrzése és a kereskedési feladatok befejezése után.

Annak érdekében, hogy a kezdők megismerkedjenek a kereskedési környezettel, 5 BTC-t kapnak egy Demo Trading számlán, amikor rákattintanak Kezdje el a kereskedést a Jutalmak honlapján.

2. lépés: Menjen a Hivatkozás szakaszba, és hívjon meg barátokat

Miután áttekintette az OKEx elérhető jutalmait, kattintson a gombra Több és válaszd Áttétel alatt "Mások" az OKEx honlapjáról.

Görgessen lefelé a "Napi küldetések" szakasz és kattintson a gombra Hívd meg most a barátaidat.

Ez egy új oldalt nyit meg, ahol megadhatja ismerősei e-mail címét, hogy meghívókat küldhessen nekik. Alternatív megoldásként másolhatja hivatkozási linkjét, és közvetlenül megoszthatja barátaival.

3. lépés: Legyen OKEx leányvállalat és szerezzen jutalékot

OKEx leányvállalatként jutalékot kereshet, ha 10 felhasználó regisztrált a meghívó linkjén keresztül. A meghívottak kereskedési tevékenységeiből akár 40% jutalékot is megszerezhet háromféle módon:

  1. 30% -os jutalék az új felhasználóktól.
  2. 30% -os jutalék a visszatérő felhasználóktól.
  3. 10% kereskedelmi jutalék leányvállalatoktól. Ez akkor vonatkozik, amikor a meghívottak OKEx-taggá válnak.

Kereskedési jutalékok az OKEx Affiliate programhoz

Az OKEx Affiliate program keretében a kereskedési jutalékok köre magában foglalja az azonnali kereskedést, a fedezeti kereskedést és az opciós kereskedést. Az USDT-ben megnevezett kereskedési jutalékokat T + 1 napon belül jóváírjuk a finanszírozási számláján. Felhívjuk figyelmét, hogy az alszámlák nem jogosultak az OKEx társult programra, és a kereskedési jutalék rendszer nem vonatkozik a VIP ügyfelekre.

Nem OKEx kereskedő? Ismerje meg, hogyan kezdje meg a kereskedést!

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner