A Bitcoin 7200 dollárt tör el vagy stabilizálódik 6900 dolláron a Chance to Reboundért: Crypto Market Daily

Április 17., péntek: A kriptopiacokon enyhe növekedés tapasztalható az elmúlt 24 órában. A Bitcoin (BTC) valamivel több mint egy százalékot emelkedett a napon, kereskedése 7100 dollár körül van.

Az Ethereum (ETH) körülbelül 2 százalékkal emelkedett, amelyet továbbra is elnyom az ellenállás 176 dollárnál.

A Ripple XRP-je továbbra is a bearish csatornában marad, alig 0,19 dollár alatt kereskedik.

1H diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

A Bitcoin 1 órás diagramja azt mutatja, hogy W minta alakul ki – az ár ideiglenesen stabilizálódott 6900 dolláron, miután 7200 dollárról esett. Ez azt jelenti, hogy a minta valószínűleg sikeresen kialakul, mivel a nyakvonal 6900 dollár.

Ugyanakkor a 7200 dollár még mindig nehéz ellenállási pont a bikák számára, mivel a nagy mennyiségű mennyiség után a szintet nagyon csökkentették. A felső ellenállási erővel összehasonlítva a 6900 dolláros támogatás gyengébb. Lehetséges, hogy az ár alá csökken, ha a trend egy ideig nem tud új kitörést elérni.

A 6500 dollár körüli hosszú pozíciók nagy száma miatt rövid távon nehéz hatékonyan alá esni. Ha azonban a 7200 dollár tesztelésére irányuló bullish próbálkozások folyamatosan kudarcot vallanak, akkor ez befolyásolja a befektetők bizalmát. Ebben az esetben lehetséges a pánikértékesítés, amelynek eredményeként az ár 6500 dollár alá süllyed, hogy új támogatást találjon 6150 dollár körül.

A BTC napi grafikonja a folyamatos konszolidációt mutatja

1D diagram BTC / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Valójában a Bitcoin napi trendjét tekintve teljesen egyértelmű, hogy az árkonszolidáció továbbra is fenntartott. Ennek és a múlt hétnek a különbsége azonban a bullish trend fokozatos élénkülése.

A BTC volumendiagramja szintén az újjáéledés mutatója lehet, mivel a vételi mennyiség folyamatosan növekszik. Noha nem egyértelmű azonosítani, a befektetőknek azt is jelzi, hogy a bikák képesek kezelni az eladási nyomást jelenleg 6500 dollár felett.

Mivel a Bitcoin felező napja a következő hónapban közeleg, a piac jelenleg olyan, mint a vihar előtti nyugalom. Minél tovább tart a konszolidációs időszak, annál erősebb lesz a későbbi kitörés. Ott a legtöbb befektetőnek, a rövid lejáratú kereskedők kivételével, meg kell jegyeznie, hogy jobb, ha jelenleg nem kereskedünk, mivel a bikák és medvék szinte kiegyensúlyozottak, és könnyű elveszíteni, függetlenül attól, hogy milyen irányban nyitottak. Jobb megvárni, hogy a trend képes-e megtörni a jelenlegi terület felső vagy alsó szélét, majd belépni a piacra.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 7 200 dollár
 • Középtávú ellenállás: 7500 dollár
 • Rövid távú támogatás: 6 950 USD
 • Középtávú támogatás: 6550 dollár

Az ETH teszt döntő támogatást kapott 165 dollárért

4H ETH / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az ETH lefelé halad, hogy tesztelje a kulcsfontosságú támogatást 165 dollárért jelenleg. Fontos pillanat, ha az ár stabilizálódhat, mivel a trend tesztelheti, vagy akár meg is törheti a legutóbbi csúcsot 176 dolláron.

A tegnapi visszapattanás volumene alapján egyértelmű, hogy a visszapattanás erős volt. A hétvégi pihenő után valószínűleg a bikák emelik az árat, hogy a jövő héten ismét 176 dollárt teszteljenek.

Ezért a befektetőknek a 165 dollár hatékonyságára kell összpontosítaniuk. A trend 150 dollár körüli támogatást fog találni, ha az ár 165 dollár alá esik. Talán ez lenne a leggyengébb állapot, mivel akkor lehetséges, hogy kialakul egy M felső, és további visszahúzódás történhet.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 176 USD
 • Középtávú ellenállás: 180 dollár
 • Rövid távú támogatás: 165 USD
 • Középtávú támogatás: 150 USD

Az XRP bikák továbbra is gyengék, mivel az ár csökkenő csatornában marad

1H XRP / USD Perpetual Swap adatok. Forrás: OKEx.com

Az XRP óradiagramja azt jelzi, hogy a bikák gyengék – annak ellenére, hogy az ár tegnap megtörte a bearish csatorna felső szélét, a kereskedési volumen a kitörési időszak alatt csökkent. Ez a minta növeli annak lehetőségét, hogy a kitörés hamis legyen.

Várakozások szerint a trend visszaesett, és ismét visszatért a bearish csatornába, és az árat most elnyomja a felső él. Az OKEx elemző csapata ismét emlékezteti a befektetőket arra, hogy ha a kitörést nem kísérik összehasonlító mennyiségek, akkor óriási lehetőség van arra, hogy hamis vagy csapda legyen.

Jobb rövid időn belül észrevenni a 0,1900 USD ellenállási erőt és a 0,18855 USD támogatási hatékonyságot. Ha a trendnek nem sikerül újra hatékonyan megtörnie a felső élt, az azt jelenti, hogy harmadszor nem sikerül tesztelni, és az él sokkal nehezebb lesz megtörni a jövőben.

Ellenállási és támogatási szintek

 • Rövid távú ellenállás: 0,1900 USD
 • Középtávú ellenállás: 0,1940 dollár
 • Rövid távú támogatás: 0,1860 USD
 • Középtávú támogatás: 0,1820 USD

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen.

Kövesse az OKEx-et:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner