A Bitcoin bányászai az esős évszakot várják, mivel az ár 10 000 dollár alatt marad: Crypto Market Daily

Hogyan kell

1. Számla regisztrálása , Töltse ki a KYC 2-t.

2. vásároljon legalább 50 USD egyenértékű kriptot Fiat devizával, vagy helyezzen be legalább 50 USD értékű kriptot.

3. Összesen 100 nyertes kvóta, az első érkezési sorrendben!

4. Minden számla egyszer beválthatja a jutalmat.

5. Az OKEx fenntartja a jogot, hogy kizárja azokat a felhasználókat, akik bármilyen csalási magatartásban vesznek részt.

A sajtóidőszakig (11:00 UTC) a Bitcoin (BTC) 9800 dollár közelében van, és az OKEx BTC Index árfolyamonként 0,25 százalékkal esett az elmúlt 24 órában. Jelenleg a teljes kriptovaluta-piaci kapitalizáció 0,1 százalékkal nő, a BTC dominanciája pedig 66,7 százalékos CoinGeckoAdatai.

A nagy tőkével rendelkező kriptovaluták oldalra mennek – az Ethereum (ETH) 0,12 százalékkal, a Litecoin (LTC) 0,42 százalékkal emelkedett.

OKEx Token Index Board (UTC 11:00 órától). Forrás: OKEx

Az OKEx Coin Info alatt az ORBS az elmúlt 24 óra legjobb nyeresége 18,16 százalékos megtérüléssel. A legjobb nyereség a DEP és a THETA.

Az APM az elmúlt 24 óra legnagyobb vesztese – értékének 14,23 százalékát veszítette el.

Top Gainers 24 órás változás Legjobb vesztesek 24 órás változás
ORBS / USDT 18,16% APM / USDT -14,23%
DEP / USDT 17,35% DGB / USDT -12,85%
THETA / USDT 16,10% KCASH / USDT -8.47%

Top Gainers & Vesztesek (USDT) az elmúlt 24 órában. Forrás: OKEx

A Bitcoin bányászati ​​nehézségek csökkenése növelheti az árat

Szerint a OKLink blockchain böngésző, a Bitcoin ma Hong Kong-i idő szerint 10: 06-kor megváltoztatta a nehézségeket. A Bitcoin hálózat nehézsége hat százalékkal, 15,14T-ra csökkent.

2011 óta 264 nehézségi kiigazítás történt, ebből 48 lefelé irányuló kiigazítás. A több mint hat százalékos lefelé történő korrekció 15-ször fordult elő – összesen 31,25 százalékot vesz igénybe, mint egy BeatleNews adat.

BeatleNews hozzátette, hogy a BTC árai havonta majdnem 50 százalékkal vagy annál többet emelkedtek minden több mint hat százalékos lefelé irányuló nehézségi kiigazítás után – kivéve a 2019. november 7-i árat. 

Az esős évszak még nem érkezett meg

Mivel a villamosenergia-árak olyan fontosak a bányászok számára, az esős évszak Kína délnyugati régiójában meghatározza, hogy létezhet-e második élet azoknak a régebbi bányászati ​​berendezéseknek, mint az Antminer S9.

Szerint a BlockBeats jelentés, sok bányász azt mondta, hogy még mindig várják az esős évszakot. A napokban Szecsuán tartományban tapasztalható magas hőmérséklet miatt az élő villamos energia iránti igény jelentősen megnőtt – ami a bitcoin bányászatból származó villamos energia átadásához vezetett, hogy biztosítsa a lakosok napi villamosenergia-használatát.

Az F2Pool-on weboldal, felsorolta, hogy egyes bányászati ​​medencék 0,032 dollárt / kWh nyújthatnak az esős évszakban. Ezen villamosenergia-költségek alatt néhány S9 fúrótorony visszatérhet a nyereséges bányászathoz.

Az infrastruktúrával érkező intézményi befektetők javulnak

Amint azt a tegnapi Crypto Market Daily napilapban megjegyeztük, egyértelmű jelei vannak annak, hogy a Wall Street belép a bitcoin piacra. Az elmúlt héten a CME opciók nyitott érdeklődése felértékelődött mindenkori csúcs – megközelíti a 150 millió dollárt.

A CME Bitcoin Options Open Interest (OI) hatalmas növekedése tovább rávilágított arra, hogy az intézményi kereskedők többet fogadnak a kriptográfia területén. A teljes opció OI a teljes piaci részesedés 14 százalékát vette át Ferde adatok, tegnap szerint.

Az egekbe szökő OI azzal magyarázható, hogy több intézményi ügyfél tart hosszú távú pozíciót.

Összes BTC opció nyitott kamat. Forrás: Ferde

Mivel több intézményi ügyfél került be a CME-be és a Bakkt-ba, a biztonsági kihívások ismét megvitatásra kerülnek. Világszerte több tőzsde feltörése fenyegetett néhány befektetőt. Például Binance volt feltört egy évvel ezelőtt több mint 7000 bitcoinért.

Arca legfrissebb jelentésében megjegyezte, hogy a CME kevéssé ismert "Csere fizikai" választási lehetőség – amely a szerződő felek között létrejött kétoldalú megállapodás, amely lehetővé teszi hosszú helyzetének tényleges bitcoinokkal történő rendezését.

A Bakkt szabályozott, New York-i székhelyű, fizikailag kézbesített kriptotőzsde bejelentette új biztosítási fedezetét és megtette számolt be hogy 70 intézményi ügyfelet fedezett fel. Ezen infrastruktúra fejlesztése további intézményi befektetők vonzását is elősegíti.

Bitcoin technikai elemzés

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626) áronként a Bitcoin továbbra is 9280 és 10 200 dollár közötti tartományban fut, rövid távon, és még mindig egy felfelé irányuló csatornán. Amíg 9280 dolláros támogatás áll fenn, a rövid távú trendet a bikáknak kell dominálniuk.

A napközbeni kereskedelem változatlan volumene miatt az ár emelkedő trendben való hajszolása nagyon kockázatos lehet. Arra számítunk, hogy a szűk tartomány legkésőbb májusig ér véget, lejárati ideje.

OKEx BTC negyedéves határidős (BTCUSD0626) 4H diagram. Forrás: OKEx

Ethereum technikai elemzés

Az OKEx Ethereum Quarterly Futures (ETHUSD0626) esetében 205 dollár a rövid távú kereskedelem legfontosabb támogatási szintje. Ha nem láthatunk 220 dollár feletti, hatalmas volumenű ártörést, akkor az újabb bika csapda lehet.

Még mindig nem láthatunk független trendet az éter árában.

OKEx ETH negyedéves határidős (ETHUSD0626) 4H diagram. Forrás: OKEx

Jogi nyilatkozat: Ezt az anyagot nem szabad alapul venni a befektetési döntések meghozatalakor, és nem lehet úgy értelmezni, mint a befektetési tranzakciók folytatására vonatkozó ajánlást. A digitális eszközök kereskedése jelentős kockázattal jár, és a befektetett tőke elvesztését eredményezheti. Gondoskodnia kell arról, hogy teljes mértékben megértse a kockázatot, és figyelembe vegye tapasztalatát, befektetési céljait, és szükség esetén független pénzügyi tanácsot kérjen

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat és a kriptográfiai szakemberek által készített kurátori híreket mutatja be.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner