Prijedlog OKExChain & Bytom partnerstva

Pregled

Bytom Blockchain Protocol (zvani Bytom) protokol je za višebajtnu interakciju imovine. Različita imovina koja se izvodi na bloku Bytom u različitim oblicima. Heterogena bajtna imovina (izvorna digitalna valuta, digitalna imovina) i atomska imovina (varanti, kapital, dividende, obveznice, obavještajne informacije i informacije o prognozama s kolegama u tradicionalnom fizičkom svijetu) mogu se registrirati, razmjenjivati ​​i složenije interaktivne na temelju ugovora operacije kroz ovaj protokol. Bytom blockchain povezuje atomski svijet sa bit svijetom, promiče interakciju i cirkulaciju imovine između dva svijeta i stvara raznoliku imovinu i programabilne ekonomije temeljene na blockchain tehnologiji.

MOV je decentralizirani protokol za razmjenu vrijednosti Layer 2 višestrukog lanca

zasnovan na Bytomovoj arhitekturi mainchain-sidechain.

Sastoji se od 3 temeljna modula:

  • Magnetski ugovor za mehanizam za razmjenu vrijednosti (Magnet)
  • Decentralizirani prolaz s lancima (OFMF)
  • Brzi bočni lanac sloja 2 (Para)

MOV je posvećen izgradnji heterogene vrijednosti

ekosustav razmjene imovine i suradnje.

Na temelju jednoglasnog cilja uspostavljanja otvorenih financija, Bytom i OKExChain postigli su suradnju. Bytom će surađivati ​​s OKExChainom na izgradnji infrastrukture kako bi izgradio međusobno povezani ekosustav i međusobno gradio ekologiju.

Plan suradnje

1. Savez višestraničnih lanaca, uzajamno priznavanje žetona bočnog lanca, uzajamno sudjelovanje u upravljanju saveznim čvorovima jedni drugih, zajedničko dizajniranje jedinstvenog rješenja za pristajanje na više lanaca i povezivanje ekosustava bočnog lanca Okcoin i Bytom.

Imovina s više lanaca (privremeno nazvana BBTC, BETH) podržana na Bytomu trebala bi biti u potpunosti jednaka imovini s više lanaca (privremeno nazvana OBTC, OETH) na OKExChain-u, to jest, ako je BBTC korisnika položen u OKExChain, bit će automatski se pretvara u OBTC, a korisnici koji polože OBTC u MOV automatski će se pretvoriti u BBTC.

Dvije strane zajednički osmišljavaju jedinstveno rješenje višestrukog lanca koje će pretvoriti BTC u OKExChainu u OBTC, BTC u MOV-u u BBTC, a sporazum o razmjeni između OBTC-a i BBTC-a može međusobno funkcionirati i otvoriti ekologiju bočnog lanca.

Dvije stranke sudjeluju u upravljanju međusobnim saveznim čvorovima, upravljanju višestrukim potpisom nad imovinom korisnika i koriste zrela i sigurna rješenja kako bi osigurala sigurnost ključeva s više potpisa.

2. Sudjelujte u izgradnji konsenzusnih čvorova

OK rudarski bazen izgradit će čvor Vapor bočnog lanca Bytom i postati čvor konsenzusa bočnog lanca

Bytom će izgraditi OKExChain čvor i postati čvor provjere valjanosti OKExChain

I Bytom i OKExChain uložit će potrebnu količinu da bi bili konsenzusni čvor ili validator

3. Zajedno raditi na poboljšanju decentraliziranog plana izrade tržišta s više znakova i dodati podršku za OKExChain

Decentraliziranim trgovanjem upravlja privatni ključ korisnika, trgovanje, polog i povlačenje ne mogu se razdvojiti. Market maker ne može koristiti trenutni centralizirani API različitih razina odobrenja za operacije dodjele kapitala. Da bi riješio ovaj problem, Bytom nudi rješenje s više potpisa, donatori, market maker i servisna tvrtka stvaraju novčanik s više potpisa s 3-2, odvajaju trgovanje od pologa i povlačenja i odabiru adresu za povlačenje putem mehanizma dopuštene liste , kao što je prikazano na sljedećoj slici

Što se tiče različitih modela trgovanja OKExChain-a, obje će strane surađivati ​​na transformiranju usluga markera kako bi podržale decentralizirano stvaranje imovine na tržištu na OKExChain-u

4.Potpis praga (TSS) rješenje je za upravljanje fondovima otvorenih prolaza koje je razvio Bytom. Kroz shemu s više potpisa, (t-n) = 1-3 (tj. U tri stranke su potrebni najmanje t + 1 = 2 potpisa stranaka) Upravljanje fondom sredstava

Bytomov TSS (prag potpisa) dodat će podršku za potpisivanje praga za sredstva OKExChain

5. Kompletna atomska zamjena između imovine OKExChain i imovine MOV

Dvije su strane zajednički razvile atomsku razmjenu temeljenu na HTLC zaključavanju vremena za brzu razmjenu imovine OKExChain-a i MOV-a. Dvije strane koristile su ugovore Bytom i OKExChain da zaključaju imovinu za razmjenu i unijele su točan unos hasha u ograničenom vremenu, a transakciju možete dovršiti. Ovo rješenje ne zahtijeva intervenciju Federal Gatewaya, brže je i decentralizirano te je prikladno za neke scenarije razmjene male imovine.

6. Izgradite onchain sustav za kreditiranje DeFi aplikacija temeljen na Coindays Destroyed

Uništeni novčani dani odnose se na vrijednost imovine u lancu i broj dana u kojima se imovina drži. Kad se imovinom ponovo trguje, uništeni Coindays bit će izbrisani. Ova značajka odražava pokazatelj vjerodostojnosti blockchain mrežnih transakcija i može se koristiti kao ponder za ocjenu kreditne sposobnosti.

Bytom prvo koristi ovaj pokazatelj u MOV trgovanju, koristeći ovaj pokazatelj na najmanju moguću mjeru smanjuje težinu brzog trgovanja između dva vlastita računa, tako da se može računati samo stvarna trgovina druge ugovorne strane. Bytom želi stvoriti takav lančani kreditni sustav zajedno s OKExChainom, gdje Defi proizvodi trebaju kredit, kao što je oracle usluga itd..

Blockchain tehnologija i financijske usluge prirodno imaju visoku integracijsku razinu. DeFi ima stalnu pozornost od svog rođenja , i nadahnjuje beskrajnu kreativnost. Međutim, trenutna mreža DeFi još uvijek djeluje u izoliranim ekosustavima, uzajamna imovina tvori otoke vrijednosti, a interoperabilnost više sredstava postaje teška. Ukršteni lanci OKExChain i MOV ključne su pokretačke snage za DeFi da uđe u eru 2.0, omogućujući slobodan protok digitalne imovine. Nadamo se da ćemo distribuirano otvoreno financiranje dovesti u novu fazu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner