Zvjezdana ulaganja u DSTOQ u ponudi za donošenje sigurnosnih tokena na nova tržišta

Uloženo

Nedavno je objavljeno da je DSTOQ primio obilno ulaganje od Zaklade za zvjezdani razvoj (SDF).

To obilježava početno ulaganje putem SDF-ovog ‘poduzetničkog fonda’ – fonda izgrađenog za identifikaciju i poticanje rasta u slučajevima korištenja temeljenih na zvjezdicama. Fond se u početku sastojao od 10 milijardi XLM (Stellarov izvorni token), prije nego što su se udružili s DSTOQ-om.

Slučaj upotrebe koji je predstavio DSTOQ, a koji je privukao pažnju SDF-a, njihova je platforma zasnovana na blockchainu koja je izgrađena kako bi osigurala ‘pristupačno i pristupačno ulaganje’. To se postiže putem platforme koja daje pristup ne samo tradicionalnim dionicama, već i visokim potencijalnim sigurnosnim tokenima.

715 000 američkih dolara

Ova se posebna investicija sastoji od XLM vrijednih 715 000 USD. Važno je napomenuti da sredstva dodijeljena kroz poduzetnički fond ne predstavljaju bespovratna sredstva, već istinska ulaganja. Kao takav, SDF primjećuje da će “izravna ulaganja i akvizicije dati SDF-u poseban utjecaj na primatelje sredstava.”

Financijska uključenost

Nešto što izdvaja ovaj razvoj je temeljni etos koji je demonstrirao DSTOQ. Iako su mnoge tvrtke koje se bave pothvatima temeljenim na blockchainu izmišljene idejom da olakšaju institucionalno usvajanje, DSTOQ je usmjerio pogled na ekonomski paritet.

Kao rezultat toga, DSTOQ se usredotočuje na tržišta u razvoju. U svojoj najavi SDF i DSTOQ bilježe specifična tržišta na kojima se nadaju utjecati na pozitivne promjene. To je uključivalo,

  • Vijetnam
  • Južna Afrika (sa budućim afričkim rastom)
  • Južna Amerika
  • Azija

Komentar

Nakon najave ulaganja Zaklade za zvjezdani razvoj u DSTOQ, predstavnici sa svake strane uzeli su vremena za komentar. Slijedi ono što su oni trebali reći po tom pitanju.

Denelle Dixon, Izjavio je izvršni direktor Zaklade za zvjezdani razvoj,

“U SDF-u nastojimo otključati svjetski ekonomski potencijal čineći novac fluidnijim, tržišta otvorenijim i ljudima osnaženijima. Oštar fokus DSTOQ-a na prekogranično ulaganje i njihov jedinstveni pristup pomaganju ljudima na tržištima u razvoju da dobiju pristup mogućnostima ulaganja u inozemstvu izravno govori o našoj misiji u SDF-u. Zajedno se nadamo da ćemo poboljšati život milijuna ljudi istovremeno stvarajući uzbudljive nove poslovne mogućnosti. “

Craig Mc Gregor, Izvršni direktor DSTOQ-a, izjavio je,

„Zahvalni smo na SDF-ovom povjerenju i kontinuiranoj potpori našoj zajedničkoj viziji izgradnje i poboljšanja globalnog financijskog sustava. DSTOQ i SDF zajedno žele poboljšati financijsku uključenost na tržištima kojima je očajnički potreban bolji pristup globalnim proizvodima. Predugo su ova tržišta bila zanemarena – radujemo se tome što ćemo to promijeniti uz ovu uzbudljivu tehnologiju. “

Slični događaji

Danas se čini da su tvrtke s perspektivnim tehnološki opterećenim platformama koje potencijalnim investitorima otvaraju nove mogućnosti. Danas smo ovdje razgovarali o Stellarovoj investiciji u DSTOQ, a tek nedavno razgovarali smo o sličnim događajima, kao što je SIX investirao / udružio se s Omniexom.

Iako se svaki od događaja vrti oko usvajanja digitalnih sredstava, oni se razlikuju u svom pristupu, kao što je prethodno rečeno. Iako Stellar i DSTOQ usmjeravaju svoj rad prema tržištima u razvoju, SIX i Omniex usmjerili su se na institucionalno usvajanje.

Da biste saznali više o ove dvije tvrtke i njihovom različitom pristupu, proučite sljedeći članak.

‘ŠEST’ stječe udio u kripto-zasnovanoj investicijskoj platformi

Zvjezdani

Izgrađen kao blockchain s otvorenim kodom, Stellar je uspio postati jedna od najpopularnijih mreža od svog pokretanja 2015. Mreža je usvojila mnoge načine, što je rezultiralo razvojem jake zajednice koja podržava. To je pružilo mogućnost da se krene u nove napore, poput Stellar Enterprise Fund-a, koji je iskorišten u vijestima o kojima se danas raspravlja ovdje.

Jed McCaleb, suosnivač tvrtke Stellar, iskoristio je priliku da komentira upotrebu njihove tehnologije za potporu financijskoj inkluziji. Izjavio je,

„DSTOQ čini tržišta dostupnima novim geografskim područjima, povezujući svjetsku globalnu infrastrukturu na uzbudljiv i inovativan način. Zaista smo uzbuđeni kad vidimo kako tvrtke poput DSTOQ-a podižu slučajeve upotrebe naše tehnologije na sljedeću razinu. “

DSTOQ

Osnovan 2016. godine, DSTOQ održava poslovanje u Berlinu i Lihtenštajnu. Tvrtka primarno posluje kao regulirana burza, nudeći klijentima mogućnost ulaganja u razne financijske instrumente – poput dionica, obveznica, ETF-ova i još mnogo toga.

Izvršni direktor, Craig Mc Gregor, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

U ostalim vijestima

Današnje vijesti nisu prvi put da smo usvojili Stellar u vezi s digitalnim vrijednosnim papirima. Sljedeći članci osvjetljavaju nekoliko ovih prethodnih događaja, jer su se popularne platforme Smartlands i Wevest pridružile zabavi Stellar 2019..

Smartlands objavio novčanik s zvjezdanim pogonom koji podržava sigurnosne tokene

Stellar je odabrao Wevest za platformu koja nudi sigurnosne žetone

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner