Swarm 2.0 ide uživo – činjenice o roju

Dugo očekivano ažuriranje Swarm 2.0 postalo je aktivno ovog mjeseca. Ažuriranje gura platforme već impresivna otvorena infrastruktura korak dalje. Sada tvrtke mogu izdavati sigurnosne tokene na više blockchaina po nižim cijenama. Trenutno Swarm može pokretati sigurnosne tokene na Ethereum, Stellar i Tron.

Što je Roj?

Swarm 2.0 platforma je za tokenizaciju i izdavanje na razini poduzeća. Tvrtke mogu tokenizirati bilo koju imovinu koristeći rojeve protokola SRC-20. Trenutno Swarm tokenizira širok spektar imovine, uključujući vrijednosne papire, dionice, pa čak i likovnu umjetnost. Ova strategija smanjuje ulaznu razinu ulaganja i pruža tvrtkama pristup globalnoj investicijskoj zajednici. Važno je da platforma sadrži neke jedinstvene značajke zbog kojih se ističe među sve većom gomilom izdavanja tokena.

Nula unaprijed naknade

Roj je podigao obrve preko kriptozajednice nakon najavljujući nulta unaprijed struktura naknada za tvrtke koje žele ugostiti STO. Tvrtkov novi model određivanja cijena uklanja visoke troškove koji su često povezani s pothvatima crowdfundinga. U prošlosti su analitičari te troškove navodili kao jednu od glavnih prepreka na putu odgađanja usvajanja tokena masovne sigurnosti. Sada tvrtke imaju isplativu strategiju crowdfundinga temeljenu na blockchainu.

Roj preko Twittera

Roj preko Twittera

Otvoreni izvor

Roj je koncept otvorenog izvora koji pomiče granice tokenizacije na sljedeću razinu. Jedan od primjera povoljnog pristupa tvrtke na tržištu dogodio se u kolovozu 2018. U ovom trenutku Swarm otkrio tokenizirao je kapital zaposlenika u izuzetno popularnoj aplikaciji za trgovanje Robinhood.

Ironično, Robinhood nije imao pojma, tko je ili što je Swarm kad su ga ispitivali o tom potezu. Tvrtka nikada nije najavila niti čak planirala ponuditi javne dionice. Srećom, Swarm funkcionira na način da tvrtka ne traži dozvolu za ponudu ovih proizvoda. Evo kako je Swarm uspio izvesti ovaj manevar, bez ikakvog odobrenja Robinhooda, i zašto je to legalno učiniti.

Kako djeluje Swarm 2.0

U ovom primjeru, tvrtka je koristila kombinaciju brokerskih partnerstava i sindikalnih menadžera za dobivanje kapitala od bivših zaposlenika Robinhooda. Ti su zaposlenici željeli likvidirati kapital prije IPO-a tvrtki. Jednom kad se skupi dovoljno kapitala, zaključan je u tvrtku-školjku. Potom je Swarm dionice ljuske tvrtke označio kao tokene SRC-20.

Važno je da tokeni SRC-20 integriraju automatizirana razmatranja zakonske i regulatorne usklađenosti izravno u protokol. To čini SRC-20 tokene fleksibilnim u njihovim scenarijima upotrebe.

Protokol o pristupu tržištu

Zanimljivo je da Swarm 2.0 koristi protokol za pristup tržištu (MAP) kako bi omogućio neometane unakrsne blockchain transakcije. Ova značajka čini SRC-20 tokene privlačnijim za ulagače jer omogućava tokenima da postignu veću interoperabilnost. Također, MAP može funkcionirati s drugim sigurnosnim tokenima, osim Swarmovog SRC-20 tokena.

Roj 2.0 Masternode

Još jedna ključna značajka Swarma je upotreba Masternode kako bi svoj blockchain bio siguran. Ti čvorovi funkcioniraju slično Bitcoin-u jer provjeravaju i dodaju transakcije u blockchain. Masternode za svoje usluge zarađuju SWM tokene. Srećom, svatko može postati Masternode. Samo trebate uložiti 50 000 SWM tokena.

Bit će vam drago kada saznate da su tokeni SRC-20 kompatibilni s protokolom ERC-20. Slijedom toga, ova kompatibilnost znači da svoje udjele u SWM-u možete uložiti u bilo koji ERC-20 novčanik. Nakon što sakupite svoje žetone, jednostavno preuzmite masternode softver a vi ste službeni.

Velika partnerstva

Partnerstva su važan dio poslovne strategije Swarma. Istaknuto je da se tvrtka udružila s dobavljačem kripto skrbničkih usluga sa sjedištem u Velikoj Britaniji, Copperom. Govoreći o partnerstvu, izvršni direktor i suosnivač Swarma, Philipp Pieper, opisao kompatibilnost tvrtki. Također je iskoristio trenutak da objasni zašto je Bakar izvrsno pristao. Bakar osigurava institucionalnu sigurnost digitalne imovine.

Roji ga

Swarm nastavlja razvijati svoju platformu na način koji je odvaja od konkurencije. Korištenje tvrtke nula-unaprijed strukture naknada pokazuje da je ova tvrtka ozbiljna u daljnjem poticanju usvajanja kripto. Možete očekivati ​​da ćete u narednim mjesecima vidjeti “Roj” novih projekata pokrenutih s ove platforme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner