Smartee želi promijeniti način na koji investitori pohranjuju, upotrebljavaju i pristupaju digitalnoj imovini

Pametnica

Smartlands se vratio, najavom još jednog novog proizvoda. Popularna tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koristila je slogan “Jedna prijateljska i sigurna aplikacija za sav novac” kako bi opisala ono što nazivaju “Pametnica‘.

Prvi koraci koje nova usluga poduzme često mogu biti najteži. Prepoznavši to, Smartlands je odlučio potaknuti korisnike da postanu rani usvojitelji Smarteea. To rade tako što rezerviraju 10% udjela u Smartee za prvih milijun aktivnih korisnika.

Što može učiniti?

Ovaj novi proizvod sa sobom donosi više mogućnosti. Pametni funkcijski ponajprije funkcionira kao novčanik za sigurno pohranjivanje digitalne imovine i FIAT valuta. Osim što jednostavno pohranjuje takvu imovinu, Smartee korisnicima nudi i povrat novca na temelju njihove aktivnosti.

Ono što ovu ponudu čini dodatno zanimljivom jest buduća sposobnost aplikacije da funkcionira kao “robo-savjetnik” za akreditirane investitore. Ova će značajka uzeti unaprijed postavljeni postotak s korisničkog računa i automatski uložiti ta sredstva u STO-ove koji su hostirani na platformi Smartlands (zajedno s ostalim investicijskim instrumentima, koji tek trebaju biti najavljeni). Naravno, preferencije za vrste ulaganja, iznose itd. Mogu se prilagoditi. Rezultat je pasivno generirani personalizirani portfelj ulaganja.

Naravno, budući da ove mogućnosti predstavljaju sudjelovanje u prodaji / kupnji digitalnih vrijednosnih papira, ova je značajka ograničena samo na ovlaštene investitore; što znači da korisnik mora proći potrebne KYC / AML standarde.

Iako ova funkcionalnost još nije aktivna, ona će biti dodana u budućnosti.

Robo-savjetnici

Za one koji se pitaju što je ‘robo-savjetnik’, vjerojatno niste jedini. Izraz se obično odnosi na oblik ulaganja koji se temelji na prilagođenim algoritmima.

Privlačnost takve usluge je sposobnost uklanjanja ljudskih osjećaja i pristranosti s čina ulaganja. Pritom se naknade za trgovanje mogu smanjiti, a minimalni saldo smanjiti / ukloniti.

Glavni problem koji ljudi povezuju s takvim uslugama često je isti kao i njegova snaga – nedostatak ljudske interakcije. Iako se naknade mogu smanjiti i ukloniti ljudske pristranosti, očito će nedostajati ljudska interakcija. Puno je lakše postati obrazovan i personalizirati portfelj kada otvarate dijalog s čovjekom.

Zbog svojih niskih naknada i niskog minimalnog stanja, robo-savjetnici su otvorili vrata za ulaganje mnogim netradicionalnim sudionicima na tržištu.

Neki od najpopularnijih robo-savjetnika koji ulažu na tradicionalna tržišta uključuju,

Komentar

Nakon što je najavila Smartee, Smartlands CMO, Yaroslava Tkalich, uzela je vremena za komentar. Izjavio je njihov paket poticaja izjavom,

„Smartlands je tvrtka nadahnuta zajednicom: naši investitori imaju glasačka prava, oni imaju pravo glasa u investicijskim projektima koje Smartlands iznosi. Gradimo ekosustav Smartee s istim pristupom koji je prvi u zajednici i dodjeljujemo 6 milijuna udjela članova (10% ukupnog kapitala Smartee) za prvih milijun aktivnih korisnika Smarteea. Da bi dobili posebnu suvlasničku karticu za plaćanje i dobili prva 3 (tri) svoje članske dionice, korisnici moraju registrirati račun i proći KYC. “

Izvršni direktor Smartlandsa, Ilia Obraztsov, također je uzeo vremena da razradi buduću funkcionalnost kao robo-savjetnik, navodeći,

„Kao ovlašteni investitori, pametni kupci moći će konfigurirati vrstu i opseg svog investicijskog portfelja na temelju ponuda dostupnih na Smartlands i automatski prenijeti, na primjer, 1% svojih dnevnih troškova u„ digitalnu kasicu prasicu “. To je istinska definicija pasivnog dohotka bez gnjavaže kada vaš novac samo bruji u pozadini 24 sata dnevno, radeći tiho bez vašeg izravnog sudjelovanja. “

Razgovarajući s Arnoldasom

Da biste saznali više o Smartlands, pročitajte ekskluzivni intervju koji smo vodili s Arnoldasom Nausedom. Dok je u to vrijeme boravio kao izvršni direktor, od tada je prešao u ulogu predsjedatelja.

Serija intervjua – Arnoldas Nauseda, predsjednik Smartlandsa

Pametne zemlje

Djelujući izvan Ujedinjenog Kraljevstva, Smartlands je napredna tvrtka koja je razvila mnoštvo rješenja izgrađenih oko digitalnih vrijednosnih papira. Tvrtka se našla u prvom planu sektora od svog osnutka 2017. godine.

Izvršni direktor, Ilia Obraztsov, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Ulaganje u razlomljeno vlasništvo na pametnim zemljama – objašnjenoUlaganje u razlomljeno vlasništvo na pametnim zemljama - objašnjeno

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

U ostalim vijestima

Smartlands je imao naporan tjedan jer su se prije samo dva dana udostojili naših naslova. Iako je obećanje sigurnog novčanika, koji olakšava automatizirano ulaganje u STO-ove, intrigantna ideja, prije svega moraju postojati STO-ovi. Imajući to na umu, Smartlands je nedavno počeo surađivati ​​sa Sotheby’s International Realty. Njih dvojica nastoje tokenizirati više dijelova vrhunske nekretnine u narednim mjesecima.

Tokeniziranje londonskih penthousea i grčkih otočnih vila

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner