Poloniex se iz kruga izdvaja kao ‘Polo Digital Assets’

Going Global

Iznenađujućim potezom Circle je najavio ta podružnica, Poloniex, širit će svoja krila i “okretati se” samostalno. Ova nova tvrtka bit će poznata pod nazivom ‘Polo Digital Assets’.

Nažalost, i što nije iznenađujuće, jer Poloniex ima sjedište u SAD-u, baza korisnika te burze unutar država vidjet će ukidanje budućeg pristupa njihovim uslugama. Iako je to žalosno, nužne su stavove takvih tvrtki zbog regulatorne klime u SAD-u do danas..

Iako nije razmjena rivala za cijelu državu, Bittrex, nedavno je ograničio pristup njihovim uslugama za kupce koji žive u državi New York. Izlaskom obje ove razmjene s američkih tržišta, sada ostaje užasno tanak izbor sjevernoameričkih burzi za kripto entuzijaste na kojima mogu trgovati.

Infuzija

Iako kupci sa sjedištem u SAD-u možda gube pristup uslugama, ovaj potez zapravo predstavlja proširenje usluga i za same Poloniex, jer će se sada usredotočiti na globalnu dominaciju.

Circle je naznačio da je vanjska investicijska grupa već namijenila 100 milijuna dolara za ubrizgavanje u usluge koje pruža Poloniex.

Tim u Poloniexu objavio izjavu vlastiti, odvojeni od Kruga, razrađujući svoje buduće namjere. U pokušaju da unese pozitivnost i sigurnost oko objave, izjavio je tim,

„U budućnosti imamo višegodišnji plan potrošiti više od 100 milijuna dolara na razvoj i proširenje Poloniexa i vrlo smo uzbuđeni što nastavljamo raditi s nevjerojatnom globalnom zajednicom kupaca Poloniexa. Revolucija kriptovaluta tek je započela, a mi smo u tome dugo vremena. “

Bilo je izvještaja da vanjsku investicijsku grupu sa sjedištem izvan Azije vodi osnivač TRON-a Justin Sun. To, međutim, trenutno nije potvrđeno i samo je nagađanje.

Prošla kupnja

Iako su pokretački čimbenici (usklađenost s američkim propisima) koji rezultiraju razvojem o kojem se ovdje danas govori, poznati problemi, potez je ostao iznenađenje zbog vremena.

Poloniex je Circle stekao prepoznatljivim potezom prije samo 18 mjeseci. Ova akvizicija dosegla je iznos od 440 milijuna dolara. Iako je Circle zaista pomogao Poloniexu proširiti usluge i obnoviti okaljanu reputaciju, većina je očekivala dulji vremenski okvir vlasništva za takvu akviziciju.

Unatoč promjeni planova, Circle se nije pokolebao u svom uvjerenju o digitalnim vrijednosnim papirima. Mnogi vjeruju da je početna namjera kupnje bila da Poloniex djeluje kao sekundarno tržište, podržavajući digitalne vrijednosne papire distribuirane putem platforme SeedInvest.

Promjena plana

Iako se njihov pristup sektoru možda promijenio, Circle još uvijek gleda na digitalne vrijednosne papire kao na budućnost i naznačio je da će njihovi napori, idući naprijed, biti više usmjereni na SeedInvest.

Krug označava da će se sljedeće točke interesa također ubrzati u razvoju, jer tvrtka želi razviti slučajeve stvarne upotrebe.

  • Plaćanja
  • Ulaganje
  • Kreditiranje
  • Prikupljanje sredstava

SeedInvest

Kao jedna od najuspješnijih platformi za crowdfunding u SAD-u, SeedInvest ima potencijal pružiti Circleu učinkovit prodor u uspostavljanje unutar sektora digitalnih vrijednosnih papira.

Platforma, koju je Circle kupio početkom 2019., do danas je pomogla mnoštvu tvrtki da stvore ključna financijska sredstva. Krug označava da im je cilj eliminirati podjelu između tradicionalnih financija i blockchaina. Vjenčajući se s njih dvoje, nadaju se demokratizaciji ulaganja, otvaranjem novih prilika za investitore bilo koje vrste.

Circle Eyes tokenizirao je vrijednosne papire stjecanjem SeedInvesta

Komentar

Nakon njihove objave, zajedničku izjavu objavili su Circle Cofounders, Jeremy Allaire i Sean Neville. Ova se izjava bavila racionalnošću ovog poteza i načinom na koji će to pomoći Poloniexu da sazrije.

„U nastojanju da stvore konkurentnu međunarodno usmjerenu razmjenu kriptovaluta, Poloniexov tim i vodstvo izlaze iz Circlea u novu neovisnu međunarodnu tvrtku, Polo Digital Assets, Ltd. Podržana od azijske investicijske grupe, izdvajanje će donijeti značajni resursi i sloboda isporuke značajki proizvoda i marketinške strategije potrebne za konkurentnost. “

Par je razradio svoje planove prema naprijed i ulogu koju će SeedInvest u njima igrati.

„Ranije ove godine dovršili smo akviziciju SeedInvesta, najveće platforme za kapitalno financiranje u SAD-u, i pomogli stotinama tvrtki da prikupe stotine milijuna dolara ponudom vrijednosnih papira na Internetu. Naš plan s ovim poslom je transformirati način na koji tvrtke prikupljaju kapital i otvoriti mogućnosti za ulaganje ljudima svugdje. Naporno radimo na uvođenju novih usluga izgrađenih na SeedInvestu koje omogućuju prikupljanje sredstava pomoću tokena i digitalne imovine, udružujući tradicionalne financijske ugovore i imovinu s kripto. “

Poloniex

Djelujući iz Delawarea, Poloniex je popularna burza kriptovaluta koja je osnovana 2014. godine.

direktor tvrtke, Tristan D’Agosta, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Krug

Circle je tvrtka sa sjedištem u Bostonu koja je osnovana 2013. Iznad svega, tim koji stoji iza Circlea radi na razvoju transparentnog i globalno dostupnog financijskog sustava.

direktor tvrtke, Jeremy Allaire, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner