Par tvrtki iz Londona pronašao zajednički jezik s “Cordom”

Timski napor

Par tvrtki sa sjedištem u Londonu, Archax i VALK, nedavno je pušten vijest da namjeravaju složno raditi u nastojanju da bolje posluže sektoru digitalnih vrijednosnih papira.

S kraja na kraj

Ovo novoosnovano partnerstvo poduzeto je s ciljem pružanja klijentima svakog od njih, Archaxa i VALK-a, pristupa paketu usluga koji omogućavaju izdavanje / trgovanje digitalnim vrijednosnim papirima od kraja do kraja.

Kako bi omogućili ovaj sveobuhvatan paket usluga, svaka će tvrtka na stol unijeti nešto drugo.

  • VALK će olakšati tokenizaciju, izdavanje i upravljanje digitalnim vrijednosnim papirima
  • Archax će olakšati posttrgovinske aktivnosti i likvidnost kroz pristup sekundarnim tržištima

To znači da će digitalni vrijednosni papiri stvoreni putem VALK-a imati dom na burzi Archax. Rezultat je da svaka tvrtka i pripadajući digitalni vrijednosni papiri imaju velike koristi kroz gore spomenute mogućnosti.

Prošla integracija

Osim njihova zemljopisnog položaja, postoji jedno zajedništvo između ove dvije tvrtke – upotreba platforme R3 Corda.

Kao klijenti R3 Corde, svaki od njih, Archax i VALK, imaju pristup platformi otvorenog koda zasnovanoj na DLT-u, koja omogućava implementaciju pametnih ugovora.

CordaCorda

Pogledajte ovaj video na YouTubeu

Archax će unaprijediti post-trgovinske aktivnosti putem integracije platforme R3 Corda

Komentar

U svojoj najavi partnerstva, predstavnici svake od njih, VALK i Archax, uzeli su vremena za komentar. Slijedi ono što su imali reći o tome što će značiti ova suradnja, krećući se naprijed.

Izjavili su Antoine Loth i Elie Azzi, suosnivači VALK-a,

„Drago nam je što smo zapečatili ovo partnerstvo s Archaxom i radujemo se što ćemo biti jedna od prvih platformi na Cordi koja će se integrirati s njihovom razmjenom. Naši će klijenti sada imati pristup ulazu u likvidnost, a Archax može imati koristi od nevjerojatnog protoka poslova naših partnera koji izdaju, financiraju i trguju vrlo kvalitetnom imovinom u privatnom kapitalu, fondovima, infrastrukturi i nekretninama. Drago nam je što gradimo poslovno sučelje između vrhunskih i renomiranih institucionalnih igrača i Archaxa, najinovativnijeg tržišnog mjesta u Velikoj Britaniji. “

Izjavio je Graham Rodford, izvršni direktor Archaxa,

„Gradimo prvo istinski globalno institucionalno tržište digitalnih vrijednosnih papira sa sjedištem u Londonu. Kao takvi, željni smo nabrojati najvjerodostojnije ponude tokena – tako da su partnerstva poput ovog s VALK-om vrlo relevantna i važna za nas. Iako smo agnostični u blockchainu u smislu tokena koje navodimo, udružili smo se s R3 kako bismo koristili Cordu za vlastite knjige i aktivnosti nakon trgovanja, tako da ova suradnja s VALK-om, koji također koristi Cordu, ima puno smisla. Raduje nas prilika koju donosi tokenizacija imovine i radujemo se daljnjoj suradnji s VALK-om. “

Razgovarajući s Grahamom

Sredinom 2019. imali smo sreću da smo završili ekskluzivni intervju s izvršnim direktorom Archaxa, Grahamom Rodfordom. Ovdje se Rebecca Stoner, direktorica osiguranja.io, upušta u ono što se Archax nada postići i kako će postići svoje ciljeve.

Serija intervjua – Graham Rodford, izvršni direktor Archaxa

VALK

Osnovan 2018. godine, VALK ima sjedište u Londonu u Engleskoj. Tim koji stoji iza VALK-a razvio je tehnološka rješenja koja omogućuju ‘upravljanje, trgovanje i ulaganje imovine koja nije na listi’.

Suosnivači Antoine Loth i Elie Azzi trenutno nadgledaju poslovanje tvrtke.

Arhaks

Osnovan 2018. godine, Archax ima sjedište u Londonu u Engleskoj. Iznad svega, tim u Archaxu radi na razvoju i pokretanju predviđene razmjene koja bi trebala služiti sektoru digitalnih vrijednosnih papira.

Izvršni direktor, Graham Rodford, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

U ostalim vijestima

Iako je pokretanju njihove burze digitalnih vrijednosnih papira trebalo više vremena nego što se prvotno očekivalo, Archax ostaje jedan od najiščekivanijih projekata u tom sektoru. Kao takvi, našli smo se da u raznim prigodama pokrivamo vijesti koje se odnose na ovu mladu tvrtku. Slijedi nekoliko članaka koji detaljno opisuju što je točno Archax radio od kasnih dana.

ClearBank je odabrao Archax za pružanje različitih usluga

Tokeny i Archax čine strateško partnerstvo

HighCastle želi povećati likvidnost kroz Archax

Globacap integrira usluge s digitalnom razmjenom Archax

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner