Bakar za sekuritizaciju prilagođenih indeksa pomoću “Catalyst-a”

Bakreni katalizator

Tijekom posljednjih nekoliko godina u digitalnim je vrijednosnim papirima jasno rečeno jedno. To bi bila potreba za razvojem usluga koje ‘premošćuju jaz’ između tradicionalnih tržišta i tržišta budućnosti. Jednostavno stvaranje novih usluga i ponuda neće nužno potaknuti usvajanje. Čini se da je pružanje laganog prijelaza onima koji su već obuhvaćeni financijskim tržištima razboritiji put koji treba slijediti.

Imajući ovo na umu, Copper je najavio stvaranje i lansiranje nove usluge, nazvane “Bakreni katalizator”.

Jednostavno rečeno, Copper opisuje Catalyst kao pruža mogućnost “omogućavanja kripto fondovima da stvaraju i izdaju vrijednosne papire na digitalnoj imovini brzo i isplativo”.

Što to radi? I kako?

Catalyst institucionalnim investitorima omogućuje pristup / izloženost kriptovalutama – sve dok uklanja potrebu za samo-pohranom. To se postiže korištenjem aktivno upravljanih certifikata (AMC). Kao rezultat toga, upotrebom AMC-a, Copper omogućuje da se indeksi kriptovaluta tretiraju kao vrijednosni papiri koji se mogu razlučiti.

Još veću privlačnost za Catalyst donosi upotreba švicarskih ISIN-ova – što znači da će vrijednosni papiri biti u potpunosti isplativi (lako se mogu pretvoriti u gotovinu). Kao rezultat toga, pristup će biti omogućen putem različitih reguliranih europskih burzi.

Do danas je Catalyst jedina usluga ove vrste. Ovisno o njegovom uspjehu, sigurno će biti konkurenata koji će se pojaviti u budućnosti.

UNUTRA JE

ISIN je skraćenica od “Međunarodni identifikacijski broj vrijednosnih papira”. Ti su brojevi priloženi određenim izdanjima dionica i pružaju informacije o temeljnom proizvodu.

Zamislite ISIN kao sličan VIN-u (identifikacijski broj vozila) na vašem automobilu. Kad se dešifrira, VIN će pružiti informacije, kao što su datum proizvodnje, opcije i slično. Slično tome, kada se dešifrira, ISIN će pružiti informacije, kao što su identifikator dionice, država izdavanja itd.

ISIN se prvenstveno koristi za identifikaciju osnovnog proizvoda, smanjujući rizik od različitih oblika prijevare.

Ušteda na troškovima

Osim što nudi razne gore spomenute mogućnosti, Copper primjećuje još jedan veliki potez prema Catalystu – uštedu troškova.

Ovu uštedu troškova pripisuju, prije svega, “početnoj i trajnoj usklađenosti s propisima”. Nudeći razne usluge, okružujući KYC / AML, upravljanje trgovinom i još mnogo toga, bakar pretpostavlja da će klijenti uštedjeti i vrijeme i novac. Na primjer, pružaju sljedeće usporedbe između korištenja paketa Catalyst i neovisnog nabave usluga.

Katalizator

  • £ 25K
  • Završetak u danima

Neovisno

  • 100 tisuća funti+
  • Završetak u mjesecima

Komentar

Nakon najave pokretanja Catalysta, izvršni direktor tvrtke Copper, Dmitrij Tokarev, uzeo je vremena za komentar. On navodi,

“Industrija kripto fondova pokazala je izuzetno obećavajući rast tijekom posljednjeg desetljeća, s impresivnim strategijama i izvrsnim povratom za investitore. No, nije tajna da je postojala jasna prepreka njihovom prelasku u ulagački tok: nedostatak izvedivih mogućnosti sekuritizacije. S nebeskim troškovima i opsežnim problemima usklađenosti koji su povezani s većinom dostupnih struktura, postoji jaz između tradicionalnih financijskih tržišta i ove sljedeće generacije fondova: jaz koji će Copper Catalyst premostiti. “

Apartman za uzgoj

Pokretanjem Catalysta, Copper sada ima dobro zaokružen paket usluga. Slijedi samo nekoliko primjera.

Kako se ovaj paket proizvoda zaokružuje, Copper ima potencijal postati vodeći u sektoru prepunom potencijala.

Serija A

Razvoj i lansiranje Catalysta obećavajući je znak. To pokazuje da Bakar ne rasipa njihovu nedavno završenu seriju A.

Nedavno smo pokrili uspjeh ovog kruga financiranja, jer je Copper uspio generirati 8 milijuna dolara ulaganja kroz razne tvrtke. Da biste saznali više o ovom krugu i onima koji su sudjelovali, proučite sljedeći članak.

Skrbnički stručnjaci ‘Bakar’ privlače 8 milijuna dolara ulaganja kroz seriju A

Bakar

Osnovan 2018. godine, Copper ima sjedište u Londonu u Velikoj Britaniji. Iznad svega, tim tvrtke Copper radi na razvoju sveobuhvatnog niza usluga, prilagođenih digitalnoj imovini.

Izvršni direktor, Dmitrij Tokarev, trenutno nadgleda poslovanje tvrtke.

Prošli izgledi

Iako su se njihove usluge proširile i daleko više od samo skrbništva, ovo je sigurno područje specijalnosti za tvrtku. Tijekom protekle godine dotaknuli smo se različitih slučajeva usvajanja, uključujući slučaj SWARM-a, jer su se obraćali tvrtki Copper radi čuvanja sigurnosnih tokena.

Bakar za pružanje usluga čuvanja sigurnosnih žetona SWARM-u

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner