1X pokrenut kao prva licencirana privatna burza vrijednosnih papira u Singapuru

1exchange (1X) pokreće

Sada je pokrenuta jedna od prvih na svijetu regulirane i licencirane privatne burze vrijednosnih papira, 1exchange (1X).

1exchange je singapurska tvrtka koja je svoju razmjenu izgradila na mreži Ethereum. Ova je platforma posebno stekla podršku glavnih igrača kao što su Singapore Exchange (SGX), CapBridge, ConsenSys i drugi.

Pokretanje ove platforme pruža mogućnost malim i srednjim poduzećima da dobiju lakši pristup kapitalu, kao i pruža investitorima veću likvidnost i prinos na svoja udjela.

Prvo iz Vrata

Kako je platforma puštala u rad, investitori nisu morali dugo čekati kako bi otkrili prvo podržano sredstvo na platformi. To bi bilo Aggregate Asset Management (AAM) – tvrtka za upravljanje fondom sa sjedištem u Singapuru.

To je prva od mnogih očekivanih vrijednosnih papira kojima će se trgovati na platformi u bliskoj budućnosti. Tvrtke koje kotiraju vrijednosne papire na platformi imaju pravo uvrstiti do 30% vlasničkih udjela. Za AAM to predstavlja 5,6 milijuna USD koji su dostupni za trgovanje na 1 Exchange.

Komentar

Predstavnici različitih tvrtki uključenih u ovaj pothvat uzeli su vremena, na nedavnoj svečanosti pokretanja u Singapuru, kako bi komentirali razvoj događaja. Slijedi ono što je nekoliko tih pojedinaca moralo reći o događaju.

Mohamed Ismail, Viši VP & Izjavio je glavno tržište kapitala, SGX,

“Prepoznajemo da će poduzećima u ranijoj fazi rasta možda trebati pristup kapitalu prije nego što budu spremna za javni unos. Podržali smo 1exchange u stvaranju kreposnog ekosustava protoka kapitala koji će pružiti usluge tvrtkama u srednjim kasnim fazama rasta, dodajući živost tržištima kapitala u Singapuru. S 1exchangeom, tvrtke poput Aggregate Asset Management sada imaju više mogućnosti prikupljanja sredstava, kao i način da dioničarima i ostalim zainteresiranim investitorima omoguće tržište za ove zamjenjive privatne dionice. Drago nam je što podržavamo ovaj niz privatnih unosa i radujemo se što ćemo pomoći tvrtkama da se pripreme za eventualni javni unos kada budu spremne. “

Kevin Tok, Izjavio je suosnivač Aggregate Asset Management,

„Kada smo osnovali svoju tvrtku, bili smo među prvim upraviteljima fondova koji nisu naplatili naknadu za upravljanje. Danas ponovno otvaramo nove temelje i stvaramo povijest kao prva singapurska tvrtka s 1 razmjenom na privatnoj kotaciji. Ovaj privatni popis započinje sljedeće poglavlje rasta za nas, a mi se radujemo što ćemo donijeti veću vrijednost našim dioničarima i dioničarima. “

Choo Haiping, Izjavio je izvršni direktor tvrtke 1X,

„1X je zahvalan na podršci brojnih dionika, uključujući regulatore, SGX, naše partnere u financijskoj industriji te tvrtke i investitore koji i dalje vjeruju u našu misiju stvaranja dinamičnog i živahnog tržišta privatnog kapitala putem zamjenjivih privatnih dionica. “

1izmjena

1exchange (1X), singapurska je tvrtka koja je osnovana 2018. Nakon što je od Monetarne vlasti Singapura (MAS) dobila licencu ‘priznatog operatora tržišta’, 1exchange je uspio razviti i ponuditi svoje usluge. To je tvrtku učinilo prvom i trenutno jedinom razmjenom vrijednosnih papira unutar države.

Izvršni direktor Choo Haiping trenutačno nadgleda poslovanje tvrtke.

ConsenSys

ConsenSys je softverska tvrtka sa sjedištem iz New Yorka koja je osnovana 2014. Iznad svega, ConsenSys radi na pružanju tvrtkama rješenja izgrađenih na mreži Ethereum. ConsenSys je posebno pružio tehničku pomoć potrebnu 1exchangeu tijekom cijelog procesa razvoja ove razmjene.

Singapurska razmjena

Singapurska burza (SGX) vodeća je burza koja je igrala aktivnu ulogu u razvoju različitih tvrtki koje se bave digitalnim vrijednosnim papirima. SGX nije samo investitor u 1 Exchange, već djeluje i kao strateški partner u njihovim operacijama.

U ostalim vijestima

Iako je 1exchange možda prva takve vrste u Singapuru, postoje razne druge tvrtke koje rade na lansiranju sličnih proizvoda u drugim dijelovima svijeta. Evo nekoliko primjera razmjena koje su ili pokrenute, ili se očekuje da će se pokrenuti u bliskoj budućnosti.

Razmjena Gemini podnosi zahtjev za licencu brokera

BnkToTheFuture za korištenje Altcoin.io za razmjenu sigurnosnih žetona

STX.Swiss – Decentralizirana razmjena sigurnosnih tokena

Serija intervjua – Graham Rodford, izvršni direktor Archaxa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner