CrossTower Exchange dobio je dozvolu Bermuda Monetary Authority (BMA)

CrossTower, novi mjenjač koji su osnovali veterani na tržištima kapitala s ciljem uvođenja i trgovanja digitalnom imovinom, objavio je danas da mu je Bermudsko monetarno tijelo (BMA) odobrilo licencu prema Zakonu o digitalnoj imovini (DABA). CrossTower je dobio licencu „Class M“, što ga čini jednom od prvih glavnih burzi kriptovaluta koja je dobila takvu dozvolu od vlasti.

Posljednjih godina Bermuda su se proslavila kao uspješan ekosustav za fintech, kripto i blockchain tvrtke. Bermudska DAB licenca omogućuje CrossToweru da sada djeluje na Bermudima kao pružatelj usluga digitalne razmjene imovine i skrbničkog novčanika. Licenciranje CrossTower jača poziciju Bermuda kao inovativnog poticaja globalnoj digitalnoj ekonomiji.

“Nakon uspjeha koji smo vidjeli u Sjedinjenim Državama od pokretanja ranije ove godine, smatrali smo da je vrijeme da ubrzamo našu globalnu ekspanziju, a Bermuda su savršeno mjesto za to, s obzirom na njegov značaj za industriju digitalnih sredstava”, rekao je Kapil Rathi, izvršni direktor tvrtke CrossTower. “S ovom novom licencom sada imamo priliku proširiti doseg u ovom brzo rastućem tržišnom segmentu i zahvalni smo Bermudskom monetarnom tijelu što nam je pružilo alate i podršku da to postignemo.”

CrossTower nedavno zaposlio osoblje

CrossTower nedavno je izvršio niz imenovanja za više rukovoditelje, uključujući Christophea Michota, direktora prodaje; John Tavares, voditelj operacija; i Vanessa Williams, glavna direktorica za usklađenost poslovanja (CCO). Stanje najnovijih članova tima CrossTower naglašava rast i sposobnost tvrtke da privuče vrhunske talente.

Michot, bivši upravitelj računa u Kraken, pridružio se CrossToweru u lipnju kao direktor prodaje. U ovoj ulozi, Michot je odgovoran za širenje strateških odnosa i likvidnosti platforme CrossTower, koji neprestano rastu od službenog pokretanja u svibnju.

Zašto Bermuda

Posljednjih godina Bermuda su se proslavila kao uspješan ekosustav za fintech, kripto i blockchain tvrtke. Krajem prošle godine vlada je najavila da će prihvaćati plaćanja u digitalnoj valuti u digitalnim valutama potpomognutim američkim dolarima koje izdaju i čuvaju tvrtke s licencom BMA.

Ranije ove godine vlada je započela pilot program poticaja za bermudski dolar s drugom licenciranom tvrtkom DABA, ističući vladinu spremnost za rad s tvrtkama koje dobivaju licencu za vođenje usvajanja i eksperimentiranje s ovom novom tehnologijom.

Bermudska DAB licenca omogućuje CrossToweru da sada djeluje na Bermudima kao pružatelj usluga digitalne razmjene imovine i skrbničkog novčanika. Licenciranje CrossTower jača poziciju Bermuda kao inovativnog poticaja globalnoj digitalnoj ekonomiji.

Časti. David Burt, JP, saborski premijer Bermuda i najmlađi nacionalni lider u povijesti zemlje, ponosan je na status zemlje kao uspješne jurisdikcije za digitalnu imovinu. „Radujemo se što ćemo CrossTower pozdraviti u našoj rastućoj staji licenciranih tvrtki za digitalnu imovinu. Njihov je podrijetlo u tradicionalnim financijama obilježje rastućeg interesa tradicionalnih igrača za budućnost tehnologije digitalnih sredstava. “

Premijer Burt dodao je: „Bermudi pružaju regulatorni režim jasnoće koji je bio atraktivan spoj s pristupom CrossTowera pružanju robusnih zaštitnih mjera i infrastrukture za podršku institucionalnim igračima. Njihov odabir Bermuda zbog međunarodnog usmjerenja dokaz je naše atraktivnosti kao jurisdikcije i našeg regulatornog režima. “

“Usluga recepcije bermudske vlade, regulatorni režim prilagođen kriptografiji i Premier koji razmišlja unaprijed ubrzali su širenje našeg globalnog otiska”, rekli su suosnivač CrossTower i predsjednica Kristin Boggiano. “Zahvalni smo na prilici da nastavimo rasti i inovirati tempom koji odgovara rastućem svjetskom apetitu za digitalnom trgovinom imovinom i ulaganjima.”

Ova vijest slijedi nakon nedavne najave CrossTowera o partnerstvu s Komorom za digitalnu trgovinu, kao i tri nova strateška zapošljavanja kripto-financijskih teškaša Kraken, Galaxy i Legg Mason. Danas CrossTower podržava trgovanje digitalnom imovinom s kojom se najviše trguje, uključujući Bitcoin, Ethereum, Litecoin, USDC, Bitcoin Cash, XRP, Stellar i ZCash.

Uz trgovanje na svojoj platformi, CrossTower trenutno nudi proizvode s maržom i kamatama,

pozajmljivanje proizvoda i strukturiranih proizvoda kvalificiranim investitorima. Zainteresirani mogu saznati više o uslugama CrossTower-a trebaju posjetiti Web mjesto CrossTower.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner