Réz az egyéni indexek értékpapírosításához a „Catalyst” eszközzel

Réz katalizátor

Az elmúlt években egy dolog világossá vált a digitális értékpapírokon belül. Szükség lenne olyan szolgáltatások fejlesztésére, amelyek „áthidalják a szakadékot” a hagyományos piacok és a jövő piacai között. Az új szolgáltatások és kínálatok puszta létrehozása nem szükségszerűen ösztönzi az alkalmazást. Azáltal, hogy könnyű átmenetet biztosít a pénzügyi piacokon már burkoltak számára, körültekintőbb útnak tűnik.

Ezt szem előtt tartva a Copper bejelentette egy új, „Copper Catalyst” névre keresztelt szolgáltatás létrehozását és elindítását..

Egyszerűen fogalmazva, a Copper a Catalyst-t úgy írja le, hogy „lehetővé teszi a kriptográfiai alapok számára, hogy gyorsan és költséghatékonyan hozzanak létre és bocsássanak ki értékpapírokat a digitális eszközökön”..

Mit csinal? És hogyan?

A Catalyst lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy hozzáférést kapjanak / hozzáférjenek a kriptovalutákhoz – mindeközben feleslegessé teszi az önraktározás szükségességét. Ez aktívan kezelt tanúsítványok (AMC) használatával történik. Ennek eredményeként az AMC-k használatával a Copper lehetővé teszi a kriptovaluta-indexek elszámolható értékpapírként való kezelését.

Még nagyobb vonzerőt jelent a Catalyst számára a svájci ISIN-ek használata – vagyis az értékpapírok teljes mértékben bankképesek lesznek (könnyen készpénzre válthatók). Ennek eredményeként a hozzáférést különféle szabályozott európai cserék révén biztosítják.

A mai napig a Catalyst az egyetlen ilyen jellegű szolgáltatás. Sikerétől függően biztosan lesznek versenytársak a jövőben.

VAN

Az ISIN rövidítése a „Nemzetközi értékpapír-azonosító szám”. Ezek a számok a részvények konkrét kibocsátásaihoz vannak csatolva, és információkat nyújtanak az alapul szolgáló termékről.

Gondoljon arra, hogy egy ISIN hasonlít a gépkocsi VIN-jéhez (járműazonosító szám). Dekódoláskor a VIN információkat szolgáltat, például a gyártás dátumát, opciókat stb. Hasonlóképpen, az ISIN dekódoláskor információkat szolgáltat, például részvényazonosítót, kibocsátási országot stb.

Az ISIN elsősorban az alapul szolgáló termék azonosítására szolgál, csökkentve a csalások különféle formáinak kockázatát.

Költségmegtakarítás

A fent tárgyalt különféle képességek kínálatán túl a Copper egy másik jelentős vonzerőt is megjegyez a katalizátor felé – a költségmegtakarításokat.

Ezt a költségmegtakarítást elsősorban a „kezdeti és folyamatos szabályozási megfelelésnek” tulajdonítják. Különböző szolgáltatások, a KYC / AML, a kereskedelem menedzsment és egyéb szolgáltatások kínálatával a Copper felveti, hogy az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg. Például a következő összehasonlításokat nyújtják a Catalyst csomag és a szolgáltatások független beszerzése között.

Katalizátor

  • 25 ezer font
  • Befejezés napokban

Független

  • 100 ezer font+
  • Befejezés hónapokban

Kommentár

Miután bejelentette a Catalyst bevezetését, Dmitrij Tokarev, a Copper vezérigazgatója időt szánt kommentárra. Megállapítja,

„A kriptopénztár-ágazat rendkívül ígéretes növekedést mutatott az elmúlt évtizedben, lenyűgöző stratégiákkal és kiváló megtérüléssel a befektetők számára. De nem titok, hogy a befektetési mainstream beosztásuk egyértelmű akadálya volt: a megvalósítható értékpapírosítási lehetőségek hiánya. Az éghajlati költségek és a rendelkezésre álló struktúrákhoz kapcsolódó kiterjedt megfelelési problémák miatt szakadék van a hagyományos pénzügyi piacok és az alapok következő generációja között: az a szakadék, amelyet a Copper Catalyst áthidal.

Növekvő lakosztály

A Catalyst bevezetésével a Copper most már átfogó szolgáltatásokkal rendelkezik. Az alábbiakban csak néhány példát találunk.

Amint ez a termékcsomag kialakul, a Copper képes lehet vezetővé válni egy potenciális ágazatban.

A sorozat

A Catalyst fejlesztése és bevezetése ígéretes jel. Ez azt mutatja, hogy a Copper nem pazarolja nemrégiben elkészült A sorozatukat.

Nemrégiben beszámoltunk ennek a finanszírozási fordulónak a sikeréről, mivel a Copper 8 millió dolláros befektetést tudott előteremteni különféle vállalatok révén. Ha többet szeretne megtudni erről a körről és a résztvevőkről, feltétlenül olvassa el a következő cikket.

A „réz” őrizetkezelő szakemberek 8 millió dollárt hívnak befektetésekbe az A sorozat révén

Réz

A 2018-ban alapított Copper központja Londonban, az Egyesült Királyságban van. A Copper csapata mindenekelőtt egy átfogó, a digitális eszközökre szabott szolgáltatáscsomag kidolgozásán dolgozik.

Dmitrij Tokarev vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Múlt néz ki

Míg szolgáltatásaik jócskán kibővültek a puszta letétkezelésen túl, ez minden bizonnyal a cég különlegessége. Az elmúlt egy évben az örökbefogadás különböző eseteit érintettük, ideértve a SWARM-ot is, amikor a Copperhez fordultak a biztonsági tokenek őrizetéhez..

Réz biztonsági token letéti szolgáltatások biztosításához a SWARM számára

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner