A Swiss Digital Bank kezeli az eszköz tokenizálást a teljesen megfelelt intézmények számára

Valósági eszköz tokenizáció kész Svájcban

Az eszköz tokenizációja az a hely, ahol a hagyományos eszközök és a digitális tokenek elfogják, hogy a kibocsátók teljesen új pénzügyi termékeket építhessenek, a befektetők pedig új módon vegyenek részt.

Még ha van még tennivaló, a digitális eszköztérben sok előrelépés történt a valós eszközök tokenizálásának lehetővé tétele érdekében. Ennek tanúsága a legutóbbi bejelentés is SEBA, svájci szabályozott banki szervezet.

A hagyományos pénzügyi és digitális eszközök közelítésének küldetésével alapított digitális bank most jelezte, hogy belép az eszköz tokenizációs térbe. Ebben a tekintetben a SEBA olyan innovatív megoldások kifejlesztését tűzte ki célul, amelyekben ügyfeleik több blokklánc protokollon keresztül pénzügyi eszközöket bocsáthatnak ki és kezelhetnek, és ezeket könnyen hozzáférhetővé tehetik a befektetők számára..

A digitális bank nem idegen a digitális eszközöktől, mivel ezek körül már kínál egy sor szolgáltatást, a digitális letétkezeléstől kezdve a kereskedésig, a tranzakciós banki tevékenységig, valamint a kriptofedezetű hitelezésig.

A SEBA mint szabályozott szervezet teljes mértékben megfelelõ utat követ a nagy intézmények megcélzása érdekében. A svájci pénzintézet bankokkal, szakmai befektetőkkel, családi irodákkal, vagyonkezelőkkel és más blockchain-társaságokkal akar együttműködni.

Mint ilyen, a bank térbe való belépését partnerség kíséri a Digital Asset Shared Ledger (DASL) vállalattal, amely a Corda vállalati blokkláncra épül..

SEBA partneri kapcsolat a likviditási hálózattal DASL

A bank kihasználja a Digital Asset Shared Ledger (DASL) szolgáltatásainak bővítését, amely a digitális eszközök likviditási hálózata. A DASL megkönnyíti a digitális eszközök átadását a nyilvános Corda hálózaton, amely a DLT csomópontok peer-to-peer hálózata, lehetővé téve az interoperabilitást több rendszer, alkalmazás és folyamat között.

Ennek eredményeként ez a partnerség lehetővé teszi a SEBA számára, hogy az intézményi ügyfelek számára lehetővé tegyék a Corda-hálózaton pénzügyi eszközöket képviselő digitális értékpapírok kibocsátását és befektetését..

A DASL értékpapír-kínálata számos lehetőséget tartalmaz, beleértve a kibocsátást, a portfóliókezelést, az eszközszolgáltatást, az elszámolást és az elszámolást – mindezt elosztott főkönyvi technológia (DLT) működteti. Ezenkívül a DASL hálózati képességei teljes mértékben megfelelnek az értékpapírokra vonatkozó előírásoknak.

A banknak már számos olyan szolgáltatása van az ügyfelek számára, amelyek digitális eszközökkel kapcsolatosak, és az eszköz tokenizálást felajánlják a SEBA letétkezelési, vagyonkezelési és kereskedési termékének kiegészítéseként..

Az eszköz tokenizációs ajánlat részeként a SEBA leírása szerint az ügyfelek képesek lesznek tokenizálni fiat és nemesfémeket, alternatív eszközöket, például ingatlanokat és árukat, valamint felfedezhetik a vállalatok tokenizált ökoszisztémáit termékekkel (mint segédeszköz tokenek), és biztonsági tokent vezethetnek. felajánlások.

A SEBA pénztárcát készít a fedélzeti letétkezelő ügyfelek számára, digitális értékpapírokat bocsát ki és terjeszt a vagyonkezelő és más befektetői hálózatok számára. A DASL-szel való együttműködés során a SEBA a csapat tapasztalataira támaszkodik a pénzügyi intézmények kritikus infrastruktúrájának kiépítésében.

Partnerség a továbbfejlesztés érdekében

A kezdeti szakaszban a partnerség idővel további termékgenerálást és likviditásteremtést hozhat, ahol a DASL támogatja a SEBA Bank stratégiáját, hogy partnere legyen az intézményeknek.

Matthew Alexander, a SEBA Bank vezető tokenizációjának vezetője elmagyarázza, mennyire fontos egy megbízható platform kiépítése a digitális eszközök értékpapírosításának elfogadásához:

„A digitális eszközök és értékpapírok széles körű elfogadása az intézmények számára megbízható terjesztési, másodlagos kereskedési és likviditási helyeket igényel. A DASL azonnali és biztonságos platformot biztosít a SEBA számára a Digital Securities termékkínálatunkhoz. Bízunk benne, hogy egyesíthetjük erősségeinket a DASL-szel, hogy tovább fejlesszük ügyfélmegoldásainkat és szolgáltatásainkat. “

“Örömmel tölt el minket a SEBA Bank és a DASL a Corda Hálózaton. A DASL felgyorsítja a digitális tőkepiacot a SEBA intézményi ügyfelei számára.” – jelentette ki Richard Crook, a DASL alapítója.

Az elmúlt két évben a SEBA figyelemre méltó lépéseket tett a digitális eszköz térben. A svájci kriptobanknak sikerült jelentősen kiterjesztenie termékeit és szolgáltatásait az intézményi piacra. Ez év elején a SEBA 100 millió dolláros forrást gyűjtött össze hat hónappal azután, hogy 2019 augusztusában megkapta a banki engedélyt.

Az eszközök tokenizációjának megnyitása az intézmények előtt a digitális eszközök széles körű elterjedésének egyik kulcsfontosságú szempontja. Miután a szigorú megfelelési intézkedéseket követõ intézmények kibocsáthatnak, kezelhetnek és kereskedhetnek digitális eszközpapírokkal, világszerte a befektetõk sokféle érdeklõdése elõtt nyithatja meg a kapukat. Ez egy kritikus pont lehet, amely elindítja az átmenetet a hagyományos eszköz-értékpapírosításból a teljesen digitális irányba.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner