A Poloniex „Polo Digital Assets” néven vált ki a körből

Globálisá válás

Meglepetésként a Circle bejelentett hogy a leányvállalat, Poloniex, széttárja szárnyait és önmagát „kipörgeti”. Ezt az új vállalatot „Polo Digital Assets” néven.

Sajnos, és mivel nem meglepő, mivel a Poloniex amerikai székhelyű, a tőzsde államokon belüli ügyfélköre visszavonja a szolgáltatásokhoz való jövőbeni hozzáférést. Bár ez nem szerencsés, az ilyen társaságok szükséges álláspontot képviselnek, az Egyesült Államok mai szabályozási légköre miatt.

Bár nem országos, rivális csere, Bittrex, a közelmúltban korlátozta a szolgáltatásaikhoz való hozzáférést a New York államban élő ügyfelek számára. Mindkét tőzsde kilépésével az amerikai piacokról ma már sajnálatosan vékony választék van az észak-amerikai alapú tőzsdékből a kriptográfia rajongói számára.

Infúzió

Míg az amerikai székhelyű ügyfelek elveszíthetik a szolgáltatásokhoz való hozzáférést, ez a lépés tulajdonképpen a szolgáltatások bővülését jelenti maguknak a Poloniex-nek, mivel most a globális dominanciára fognak összpontosítani.

A Circle jelezte, hogy egy külső befektetési csoport már 100 millió dollárt különített el a Poloniex által nyújtott szolgáltatások infúziójára.

A csapat a Poloniex-nél közleményt adott ki saját, a Körtől elkülönítve, kidolgozva jövőbeni szándékaikat. Annak érdekében, hogy a bejelentés körül pozitívan és megnyugodva lehessen levegő, a csapat kijelentette,

„A továbbiakban többéves tervünk van, hogy több mint 100 millió dollárt költsünk a Poloniex fejlesztésére és bővítésére, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk a munkát a Poloniex ügyfelek csodálatos globális közösségével. A kriptovaluta-forradalom még csak most kezdődött, és hosszú távon benne vagyunk. “

Beszámoltak arról, hogy a külső befektetési csoportot, amelynek székhelye Ázsiában található, a TRON alapítója, Justin Sun vezeti. Ezt azonban még nem erősítették meg, csupán sejtés.

Korábbi vásárlás

Míg az itt tárgyalt fejlődést előidéző ​​mozgatórugók (az Egyesült Államok szabályainak való megfelelés) ismert kérdések, a lépés meglepetés maradt az időzítés miatt.

A Poloniex-et a Circle nagyszabású mozdulattal, alig 18 hónappal ezelőtt vásárolta meg. Ez a felvásárlás 440 millió dollár volt. Míg a Circle valóban segített a Poloniex-nek a szolgáltatások bővítésében és a megrontott hírnév újjáépítésében, a legtöbben hosszabb tulajdonjogot vártak el egy ilyen felvásárláshoz.

A tervváltozás ellenére a Circle nem ingadozott a digitális értékpapírok meggyőződésében. Sokan úgy vélik, hogy a vásárlás kezdeti célja az volt, hogy a Poloniex másodlagos piacként működjön, támogatva a SeedInvest platformon keresztül terjesztett digitális értékpapírokat.

Változás a tervekben

Bár a szektor szemléletmódja megváltozhatott, a Circle továbbra is a digitális értékpapírokat nézi, mint a jövőt, és jelezte, hogy erőfeszítéseik a továbblépés során jobban a SeedInvestre fognak összpontosulni.

A Circle azt jelzi, hogy a következő érdeklődési pontok is felgyorsulnak a fejlődésben, mivel a vállalat valós felhasználási esetek kifejlesztésére törekszik.

  • Kifizetések
  • Beruházás
  • Hitelezés
  • Adománygyűjtés

SeedInvest

Az Egyesült Államok egyik legsikeresebb crowdfunding platformjaként a SeedInvest potenciálisan hatékony lépést tud biztosítani a Circle számára a digitális értékpapír-szektorban való megalapozáshoz..

A platform, amelyet a Circle vásárolt 2019 elején, rengeteg vállalatnak segített eddig döntő finanszírozásban. A Circle jelzi, hogy az a céljuk, hogy megszüntessék a szakadékot a hagyományos pénzügyek és a blockchain között. A kettő házasságával remélik, hogy demokratizálják a befektetéseket, új lehetőségek nyitásával mindenféle befektető előtt.

Körkörös tokenizált értékpapírok SeedInvest akvizícióval

Kommentár

Bejelentésük után a Circle Cofounders, Jeremy Allaire és Sean Neville közös nyilatkozatot tett közzé. Ez a kijelentés foglalkozott ennek a lépésnek az ésszerűségével, és azzal, hogy miként segíti a Poloniex érését.

„A versenyképes, nemzetközileg összpontosított kriptovaluta-tőzsde létrehozása érdekében a Poloniex csapata és vezetése a Circle-től egy új független nemzetközi társasággá, a Polo Digital Assets, Ltd.-be pörög, egy ázsiai befektetési csoport támogatásával. jelentős erőforrások, valamint a versenyképességhez szükséges termékjellemzők és marketing stratégiák rendelkezésre bocsátásának szabadsága. ”

A pár részletesen kidolgozta előre haladó terveiket, és azt a szerepet, amelyet a SeedInvest nekik fog betölteni.

„Ez év elején befejeztük a SeedInvest, az Egyesült Államok legnagyobb részvénytámogatási platformjának felvásárlását, és több száz vállalatnak segítettünk dollár százmilliók összegyűjtésében internetes értékpapír-felajánlásokkal. Ezzel a vállalkozással az a tervünk, hogy átalakítsuk a vállalatok tőkebevonását, és befektetési lehetőségeket nyissunk az emberek előtt mindenütt. Keményen dolgoztunk a SeedInvestre épülő új szolgáltatások bevezetésén, amelyek lehetővé teszik a tokenek és digitális eszközök felhasználásával történő adománygyűjtést, a hagyományos pénzügyi szerződések és a kriptográfiai eszközök házasságát. “

Poloniex

A Delaware-ból működő Poloniex egy népszerű kriptovaluta-tőzsde, amelyet 2014-ben alapítottak.

Vezérigazgató, Tristan D’Agosta, jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Kör

A Circle egy bostoni vállalat, amelyet 2013-ban alapítottak. A Circle mögött álló csapat mindenekelőtt egy átlátható és globálisan hozzáférhető pénzügyi rendszer fejlesztésén dolgozik..

Vezérigazgató, Jeremy Allaire, jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner