A Paxos termékek lásd az Uptick alkalmazást

Növekvő népszerűség

A blockchain világa meglátta, hogy a stablecoins méltányos arányban jön és megy. A legutóbbi örökbefogadással azonban úgy tűnik, mintha Paxosnak sikerült alappillérnek lennie.

Ezt úgy tették meg, hogy különféle termékeket kínáltak. Ez nemcsak az állókészülékeiket, hanem az elszámolási szolgáltatásaikat is magában foglalja. Ez a cikk kiemeli néhány közelmúltbeli eseményt ezen ajánlatok elfogadásával kapcsolatban.

Paxos Standard (PAX)

A stablecoins egyik legnépszerűbb felhasználási esete a kölcsönzési platformokon keresztül. Akár fedezetként működik, akár magas kamatozású megtakarítási számlán van, egyértelmű kereslet van.

PAX, különösen, csak bejelentett az a piacvezető hitelezési platform, a BlockFi megkezdte az USD által támogatott stablecoin támogatását. Akárcsak a BlockFi platform többi állványa, azok is, akik úgy döntenek, hogy megtakarítási számlán tartják PAX-jukat, 8,6% -os kamatlábbal jutalmazzák.

Ez az új megtalált támogatás kommentálást kért mindegyik képviselőjétől, a BlockFi-tól és a Paxos-tól.

Zac Prince, A BlockFi vezérigazgatója kijelentette,

“Örömmel támogatjuk a PAX-ot platformunkon, és elősegíthetjük a stablecoin elérhetőségének, piacvezető hozamokkal történő bővítését a BlockFi ügyfeleknek. Ahogy a megfelelő platformjaink folyamatosan növekednek, arra számítunk, hogy több együttműködési módot találunk. “

Walter Hessert, A Paxos vállalati stratégiája,

„Az eszközök kamatának megszerzése a globális finanszírozás kulcsfontosságú eleme. Ennek a lehetőségnek a használata a kriptográfia szempontjából fontos a teljes piac növekedéséhez és az érettségnek ehhez az eszközosztályhoz. Örömünkre szolgál, hogy a PAX már elérhető a BlockFi-n, és várakozással tekintünk arra, hogy több emberhez eljuttathassuk az asztali érméket világszerte. “

Azok számára, akik szeretnék kihasználni az ilyen magas kamatozású megtakarítási számlák előnyeit, ne aggódjanak, ha kézbe veszik a PAX-ot, mivel ez nagyon egyszerű. Például a Paxos megjegyzi, hogy népszerű stablecoinjuk több mint 100 különböző tőzsdén vásárolható meg.

PAX Gold (PAXG)

Míg a PAX mögött álló koncepció hasonló a PAXG, van egy fő különbség. A PAX-et USD, míg a PAXG-t fizikai arany biztosítja.

Az előbbihez hasonlóan a PAXG is örökbefogadását látta. Ez legutóbb a közlemény hogy a PAXG elérhető a digitális eszközcserén, a Smart Valoron keresztül. Ennek eredményeként az eszköz kereskedésének megnyitásával egy népszerű tőzsdén a PAXG tulajdonosai most magasabb szintű likviditáshoz jutnak, és a PAXG-hez való hozzáférés általában egyszerű..

Kyle Mérleg, A Paxos termékigazgatója kijelentette,

„A PAX Gold valóban egyedülálló termék – ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a legmagasabb minőségű fizikai arany vásárlására, birtoklására és kereskedelmére. Tekintettel az ingatag piaci környezetre, fontos, hogy a befektetők szerte a világon gyorsan és egyszerűen hozzáférhessenek ehhez a menedékhelyhez – a PAX Gold éppen ezt teszi. A Smart Valor segítségével a GBP, EUR vagy svájci frankkal rendelkező ügyfelek most megvásárolhatják a PAX Gold-ot, és ezzel kereskedhetnek a legnagyobb kriptók ellen. “

Olga Feldmeier, A SMART VALOR vezérigazgatója kijelentette,

„Az amerikai dollár értékének 93% -át vesztette az elmúlt 100 évben. Tekintettel az Egyesült Államok Federal Reserve-nek a közelmúltban hozott döntésére, amely szerint az irányadó kamatlábat 0% -ra csökkentették, és mennyiségi lazító programját 700 milliárd dollárral újraindították, a zöldháttér további leértékelésre készül. A koronavírus kitörésével szintén mély recesszióba tarthatunk, mint az 1930-as évek nagy gazdasági válsága. Ez az az idő, amikor a befektetőknek nagyon szüksége van valódi alternatívára megtakarításaik védelme érdekében. Ezért úgy döntöttünk, hogy továbbhaladunk a tokenizált arany bevezetésével a SMART VALOR tőzsdére. ”

A PAXG kereskedési platformon való elfogadása nem az egyetlen példa az érdeklődésre. Hasonlóan a PAX-hoz, a kriptográf hitelezési platformok is elfogadják ezt az arannyal fedezett eszközt fedezetként. Pontosabban: a PAXG mind a Nexo, mind a SALT-on használható.

Paxos elszámolási szolgáltatás

Míg a kenyerek a vajkák lehetnek, a Paxos szorgalmasan fejleszti a kiegészítő szolgáltatásokat, mivel új hatékonyságot kíván elérni az „örökölt” folyamatokban..

Ez a mostani keresztül is látható élő, elszámolási szolgáltatás. Míg ennek kidolgozása évekkel ezelőtt kezdődött, a projekt csak nemrégiben vált valósággá, amikor a SEC sikeresen elnyerte a „No-action levelet”. Ez lényegében a SEC nyilatkozata volt, miszerint a szolgáltatás elindításakor semmilyen végrehajtási intézkedést nem fognak tenni a Paxos ellen. Ezt a nyilatkozatot azután tették közzé, hogy a SEC értékelte tervüket és szolgáltatási képességeiket.

Miután megkapta ezt a hírt, 2019 végén Paxos nem vesztegette az idejét az élő közvetítéssel. 2020 elejére a vállalat sikeresen életbe lépett első ügyfeleivel – a Credit Suisse és az Instinet Holdings társaságokkal. Korábbi áttekintésünk során erre a települési szolgáltatásra kitértünk annak fő előnyeire.

  • Rövid elszámolási ciklusokhoz való hozzáférés
  • Az elszámolási bevételek azonnali hozzáférése
  • Fokozott adat pontosság és láthatóság
  • Biztonság és rendelkezésre állás

Az induláskor mindegyik képviselője, a Paxos és a Credit Suisse kommentálta véleményét.

Charles Cascarilla, A Paxos vezérigazgatója kijelentette,

„A Paxos elszámolási szolgáltatás elindítása a cselekvés nélküli mentesség keretében az első lépés a kereskedés utáni infrastruktúra átalakításának útján az értékpapír-iparban. Szorosan együttműködtünk a Credit Suisse-vel és az Instinettel egy olyan megoldás felépítésében, amely hosszú távú költségelőnyökkel járhat, és közösen fogjuk finomítani a rendszert élő környezetben. Közelgő kérelmünk az elszámoló ügynökségek regisztrációjához igazolja elkötelezettségünket a piaci struktúra nagymértékű modernizálása iránt. ”

Emmanuel Aidoo, A Credit Suisse digitális eszközpiacának vezetője kijelentette,

„A kezdeményezés nagy hatékonyságot és költségmegtakarítást eredményezhet a kereskedés utáni ciklusban. A Paxos Settlement Service olyan blockchain technológiát vezet be, amely megfelel az előírásoknak, és lehetővé teszi számunkra, hogy fontos lépéseket tegyünk a fejlődő piaci struktúra és a tőke felszabadítása felé, amely a régi elszámolási folyamatokhoz kötődik. “

PAXOS

A 2012-ben alapított Paxos működést tart fenn New Yorkban. Mindenekelőtt a Paxos mögött álló csapat különféle termékek kifejlesztésére törekszik, amelyek a különböző piacokat szolgálják fel. Ezek a Stablecoins-tól a kereskedés utáni tevékenységig, az elszámolási képességekig és egyebekig terjednek.

Charles Cascarilla vezérigazgató jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Más hírekben

Tőzsdén történő elfogadás mind a PAX, mind a PAXG kereskedésére? Jelölje be. Elfogadás fedezetként hitelezési platformokon keresztül? Jelölje be. Elfogadás takarékpénztárakra való jogosultság révén? Jelölje be. Kereskedelmi értékpapír-elszámolással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatások elfogadása? Jelölje be.

Tisztességes azt mondani, hogy a népszerű stablecoinak újonnan alapított riválisa lehet.

A Paxosra jellemző termékeken túl a Stablecoins-t mint csoportot tekintettük a múltban. Népszerűségük növekedésével potenciálisan trükkös koncepciókat láthattunk a nagy potenciállal rendelkező koncepciók mellett. A következő cikk néhányat megnéz.

Stablecoins – trükkösek vagy divatosak?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner