Prime XBT Cryptocurrency Trading Platform Review

Prime XBT az iparág egyik legfejlettebb kriptovaluta kereskedési platformja. A 2018-ban alapított vállalat több mint 30 különböző virtuális valuta számára kínál kereskedési szolgáltatásokat, átlagos napi kereskedési volumene 545 millió dollár.. 

A cég több mint 40 alkalmazottal és három irodával működik szerte a világon. Jelenleg tőkeáttételes kereskedést kínálnak a Bitcoin (BTC), a piac legnagyobb kriptovaluta és más altcoinok számára. Ezen digitális eszközök közé tartozik az Ethereum (ETH), az XRP és a Litecoin (LTC), amelyeket szintén a világ egyik legnagyobbjának ismernek el. 

Prime XBT emellett likviditáshoz való hozzáférést és számos kereskedési eszközt kínál ügyfeleinek, amelyek célja, hogy segítsék a felhasználókat a kereskedési stratégiák terv szerinti végrehajtásában. A platform által kínált összes megoldás a biztonsági szabványok tetejére épül, amelyek segítik az egyéneket abban, hogy biztonságban érezzék magukat és élvezzék a hatékony rendszereket. 

Könnyen használható és tiszta felület a kereskedők számára

Az egyik legfontosabb dolog a felhasználók számára, hogy világos és könnyen használható platformja legyen. Ide tartozik egy felület, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy a felhasználók egyértelműen használják a platformot. A legegyszerűbb megtalálni a kereskedéshez szükséges összes eszközt, annál jobb az általános élmény a felhasználó számára. 

Ezen felül 100% névtelen fiókkal rendelkeznek a felhasználó számára KYC ellenőrzések nélkül. Ez sok kereskedő számára jó, akik el akarják kerülni az információ sok platformon történő adását. 

A platform CFD-ket, forexeket és más indexeket is kínál. Vannak nagyobb és kisebb devizapárok. Ezenkívül számos index létezik, köztük az FTSE 100 vagy az S&P 500, többek között. Ez lehetőséget adna az egyéneknek arra, hogy nemcsak a kriptovalutákban, hanem több piacon is kereskedjenek. 

A felhasználóknak e-mailt és jelszót kell megadniuk ahhoz, hogy regisztrálhassák magukat ezen a platformon. Néhány egyszerű lépésben lehetősége van megkezdeni pénzeszközeinek befizetését és pénztárca kezelését. Más cserék esetén támogató csoportjaik ellenőrzik a benyújtott dokumentumokat és a bemutatott képeket. 

Ezért a Prime XBT-t nagyszerű és könnyen használható platformnak kell tekinteni a kereskedők és a kriptográfus felhasználók számára. Valójában a tőzsde azt mondja, hogy a felhasználók akár 40 másodperc alatt is megkezdhetik a kereskedést a regisztráció után. 

A képernyő bal oldalán a kereskedők minden szükséges információt megkapnak a kereskedésre rendelkezésre álló különböző kereskedési párokkal kapcsolatban. Nagyszerű keresni a legfontosabb kereskedéseket, és áttekinteni a kriptovaluta piac általános árait. Érdekessége, hogy mind az deviza kereskedési párok, mind a digitális eszközök ugyanazon a felületen rendelkezhetnek, ami nagyon hasznos a különböző párokkal és piacokkal kereskedő professzionális kereskedők számára.. 

A képernyő közepén lesz egy diagram, amelyet az egyes felhasználói igényeknek megfelelően lehet módosítani. Ez nagyszerű azoknak a technikai elemzőknek, akiknek működésükhöz több eszközre van szükségük. Az ezen a platformon elérhető összes eszközzel minden bizonnyal kényelmes lenne, ha az egyének elkezdenék tervezni kereskedési stratégiájukat és elhelyezni a szükséges kereskedéseket. 

A főképernyőn a kereskedőkkel megosztják az egyenlegükkel, a saját tőkéjükkel, a nem realizált PLN-vel, a felhasznált fedezettel és a rendelkezésre álló fedezettel kapcsolatos információkat is. Ez, valamint a kereskedők számára elérhető összes kereskedési és technikai eszköz a Prime XBT-t az egyik legfejlettebb platform a digitális eszközök kereskedelmében és más hagyományos piacokon. 

A Prime XBT árukkal is dolgozik. Ez egy nagyszerű dolog, tekintve, hogy a kevés platform egyikévé vált, amely számos eszközt kínál a kereskedőknek kereskedési stratégiáik javításához. 

A Prime XBT-n található néhány árucikk a következőket tartalmazza:

  • Földgáz
  • Brent Oil
  • Nyersolaj
  • Arany
  • Díjak

Prime XBT Technology and Trades

A kriptopiacon újonnan érkezők és professzionális kereskedők egyaránt élvezhetik a Prime XBT által kínált legfontosabb szolgáltatásokat. A felhasználók rendkívül megbízható piaci adatokkal rendelkeznek, amelyek a platform teljesítményében is megmutatkozhatnak.. 

A csere mögött álló szakértői csoport ultragyors megbízás-végrehajtási rendszert dolgozott ki, amely lehetővé teszi a kereskedések lebonyolítását < Átlagosan 7,12 ms. Ez az egyik leggyorsabb végrehajtási idő az egész kriptovaluta-iparban, amelynek több tőzsdéje és platformja van kereskedési tevékenységek végzéséhez. 

Továbbá olyan kereskedői motort kínálnak a kereskedőknek, amely valós idejű kockázatkezelési megvalósítással rendelkezik, amelyet az Amazon AWS infrastruktúrája támogat. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a tőzsde nagyszámú likviditásszolgáltatóhoz kapcsolódik, alacsony a késés és az árak megbízhatóan jelennek meg a platformon. 

A tőzsde adatai szerint az ügyfelek piaci megbízásainak 74,1% -át az elvárt áron hajtották végre. Ez jóval magasabb, mint a hagyományos kriptotőzsdék, amelyek kevésbé hatékony illesztési rendszereket tudnak kínálni. A felhasználók 20,8% -a pozitív árajánlatot tapasztalt piaci megrendelésére, és csak 5,1% -a eredményezett negatív eredményt. Ez az egyik legalacsonyabb szám az egész piacon. 

A felhasználók által lebonyolított kereskedések mindegyikének díjai lesznek, amelyek elősegítik, hogy a csere pénzt keressen az általuk nyújtott szolgáltatásokkal. A kereskedési díj minimális, 0,05% -kal egyenlő a legtöbb kereskedési pár esetében, beleértve a BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD és EOS / USD. 

A tőkeáttételt alkalmazó hosszú pozícióknak szintén díjat kellene fizetniük. A díjak azonban eltérnek a forgalmazott digitális eszközöktől. Sőt, ha kevés a piac, akkor a napi finanszírozás is más lenne, mint ha hosszú pozíciót nyitna. 

Ezen felül vannak kivonási díjak, amelyeket a felhasználók fizetnének a tőzsdén lévő pénzeszközeik felhasználásával. Jelenleg a felhasználók csak a Prime XBT pénztárcájába utalhatják be a Bitcoint. Ugyanez történik a felhasználók által végrehajtott visszavonásokkal. 

A felhasználóknak lehetőségük lesz jutalmazást kapni az affiliate programon keresztül is. Minél több felhasználó kap utalást, annál jobb, ha több pénzt keresnek. Az első közvetlen utalások 20% -os jövedelmet, 15% -os keresetet jelentenek a második, 10% -os harmadik és 5% -os jövedelmet. Ez az egyik legjobb módja a platform népszerűsítésének, és a tőzsdén némi forrás megszerzésének is. 

Állandó befektetés R-be&D és biztonság

A Prime XBT R-be fektetett be&D és új megoldások a felhasználók számára. Ez az egyik dolog, ami miatt ez a platform az egyik legjobb a piacon.

Amint hivatalos honlapjukon kifejtik, megmutatják, mennyire dinamikusak és hogyan dolgoznak mindig ügyfeleik érdekeinek kielégítése érdekében. Továbbá az elkövetkező években a világ leginnovatívabb platformjaként szeretnének továbblépni, rendszeresen újradefiniálva szolgáltatásaikat, és lehetővé téve a kereskedők számára igényeik kielégítését.. 

A cseréket sokszor befolyásolták a rosszindulatú felek feltörései és támadásai. A kriptográfia a múltban nagyon rossz biztonsági előírásokkal rendelkezett, ezért a tőzsdék nagy összegeket fektettek be annak érdekében, hogy biztonságosabbá váljanak a kereskedők és a befektetők számára.. 

A platform által tartott alapok nagy részét hűtőházban tárolják. Ez azt jelenti, hogy az online hackerek nem érinthetik őket, és hogy az alapok biztonságosak a rosszindulatú programok és más adathalász-csalások ellen. A tőzsde által használt forró pénztárcát csak néhány érmével finanszírozzák, hogy likviditást biztosítsanak a kereskedők számára. 

A Cloudflare technológiáját is használják annak érdekében, hogy elkerüljék az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásokat (DDoS), amelyek az utóbbi években nagyon gyakoriak voltak a kriptográfia területén. 

Alapvetően a tőzsde megtesz minden szükséges intézkedést, hogy megvédje a felhasználókat és pénzeszközeiket a támadások és a hackerek rosszindulatú kísérleteitől. Ezt nagyon pozitív dolognak kell tekinteni, összehasonlítva más tőzsdékkel, amelyek továbbra is nagy mennyiségű digitális eszközt tartanak online pénztárcájukon. 

Ezenkívül rendelkeznek egy SSL-titkosítással, amely megvédi az összes információt, amelyet a csereközponton keresztül küld. Ily módon a rosszindulatú felek nem tudnák kihasználni, vagy ellopni az adatait. Ezenkívül az oldal egy „bcrypt” algoritmust használ, hogy csökkentse a külső támadás negatív hatásait. 

Mindig ajánlott aktiválni a 2FA-t annak érdekében, hogy csökkentse annak lehetőségét, hogy egy harmadik fél hozzáférjen az Ön számlájához és következésképpen az Ön pénzéhez. Bár ez a szabványos biztonsági funkció a mai tőzsdékben, nem minden platform kínálja ezt a megoldást. 

Következtetés

Prime XBT az egyik legfejlettebb tőzsdei platform, amelyet a kriptovaluta piacon fejlesztettek ki a kereskedők számára. A felhasználóknak lehetőségük lesz élvezni a csere által nyújtott legjobb szolgáltatásokat. Ezenkívül a felhasználóknak lehetőségük lesz arra, hogy élvezzék az egyik legfejlettebb kereskedési illesztési rendszert, amely a felhasználók számára a legjobb csere-szolgáltatásokat nyújtaná. 

Végül egy nagyszerű biztonsági rendszert is kifejlesztettek a kereskedők számára, hogy biztosak legyenek a platformon elhelyezett pénzeszközökben. A cseréket hackerek és egyéb problémák érintették, és a Prime XBT minden szükséges intézkedést megtesz e problémák csökkentése érdekében. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner