A legjobb készletek $ 5 alatt

Az 5 dollár alatti készletek, más néven penny részvények, a kisvállalatok alacsony árú részvényeiből állnak. Ezek gyakran a legolcsóbb részvények, amelyeket megvásárolhatsz – a Robinhoodban vagy másutt. Ide tartoznak az energiakészletek, a biotechnológiai készletek és mások. A Penny kereskedési részvények befektetési módok azokba a vállalatokba, amelyek nem mainstreamek.

Az elmúlt években a napi kereskedési filléres részvények az egekbe szöktek, mivel alacsony a belépési korlát, valamint az a lehetőség, hogy a kis összegeket jelentős nyereséggé alakítsák. Ha hozzáértő befektető vagy, akkor ezek a penny részvények a kockázat gyors kockázatának növelésére szolgálhatnak. 

Az olyan jutalék nélküli kereskedési alkalmazásoknak köszönhetően, mint a Robinhood, az 5 dollár alatti áron („filléres részvények”) történő befektetés nem volt könnyebb. A befektető alkalmazás az utóbbi időben tömeges népszerűségre tett szert, különösen a fiatal felnőttek körében. A Robinhood Penny részvényei csak néhány lehetőséget képviselnek, de van néhány jó közül, amelyek közül választhat. 

A Robinhood különféle termékeket kínál, amelyekbe belekóstolhat és pénzt kereshet, beleértve az aranyat, a készpénzkezelést, a kriptovalutákat, az opciós kereskedést és természetesen a megvásárolható részvényeket.

Ebben a darabban két Robinhood részvényt veszünk fel, amelyek ára 5 dollár alatt van

Limelight Network (NASDAQ: LLNW) – Az egyik legjobb részvény 5 dollár alatt

Limelight Networks, Inc. 2001 júniusában alapította Allan M. Kaplan, Michael M. Gordon, William H. Rinehart és Nathan F. Raciborski. A vállalat székhelye Temple, AZ. 

A vállalat a technológiai szolgáltatások és szoftverek kínálatára összpontosít. Jelenleg mintegy 563 alkalmazottat foglalkoztat. 

Az évek során a vállalatnak sikerült a felhőbiztonság, a digitális tartalomszolgáltatás és az éles számítástechnikai szolgáltatások vezető szolgáltatójává válnia azzal az általános céllal, hogy felhatalmazza az ügyfeleket a kivételes digitális élmények nyújtására.

A vállalat élvonalbeli szolgáltatási platformja intelligens szoftvereket és egyedi szakértői támogatási szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a jelenlegi és a jövőbeli munkafolyamatokat.

A Limelight Networks, Inc a Nasdaq tőzsde egyik technikai részvényeként kereskedik az LLNW alatt. 

Harmadik negyedéves pénzügyi eredmények 

Nemrég jelent meg a Limelight Networks, Inc. Harmadik negyedéves eredményjelentés. A társaság a részvényenkénti 0,01 dolláros nyereséget a Zacks konszenzus becslésével összhangban tudta egyeztetni. 

Ezenkívül a társaságnak egyetlen negyedév alatt sikerült regisztrálnia történelme második legnagyobb bevételét. 

A Limelight Networks, Inc. 51,32 millió dolláros bevételt ért el a harmadik negyedévben, 1,87% -kal haladva meg a Zacks Consensus Becslést. Ezzel a társaság négy év alatt először tudta legyőzni a konszenzusos bevételi becsléseket.

A fejlesztés annak a stratégiai döntésnek tudható be, hogy a csúcsminőségű felhőszámításra összpontosítanak. Kezdetben a lépés jelentős nettó jövedelem-veszteséghez vezetett, és nehéz időket is eredményezett az állomány számára. 

Az ügyvezető csapat azonban úgy véli, hogy a szerencsejáték végre megtérül. A platform élvonalbeli számítástechnikához kapcsolódó szolgáltatásai 60% -kal emelkedtek, negyedéves forgalma elérte valaha volt legmagasabb pontját.

Okok, amiért az LLNW nagy penny készletet vásárol

Jelenleg 3,98 dolláron kereskednek, a technológiai részvények úgy tűnik, hogy jelentős nyereséget fognak tapasztalni, és ha minden jól megy, hamarosan elhagyhatják a penny állomány állapotát. A társaság előrejelzése szerint az egy részvényre jutó eredmény 500% -kal emelkedik a következő évben, ami jelentősen növelheti a társaság részvényeit.

Egy nemrégiben közzétett „Az online videók állapota” jelentés szerint a videofájlok streamingen keresztüli megtekintése minden héten 6 óra 48 percet ért el, a nézők többsége online nézi a műsorokat. Az online megtekintés növekedésével növekszik a minőségi tapasztalatok iránti elvárás.

Szerint Michael Milligan-nek, az LLNW vezető igazgatójának, a tartalomszolgáltatók sikerének kulcsa a videó-képes élszolgáltatások elfogadása annak biztosítása érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt kínálják fogyasztóiknak, és ez segít megőrizni ügyfeleiket.

“Ezért a Limelight megkülönböztette magát azzal, hogy befektetett a globális kapacitás bővítésébe, a legmagasabb minőségű online videók szolgáltatásába és lehetővé tette az innovatív interaktív nézői élményeket.” 

Mint fentebb láthatjátok, az LLNW a jó idők felé tart; ezért ha fontolóra veszi a részvények kereskedését, fontolja meg az LLNW részvények vásárlását.

Ezenkívül, ha megnézi a tőzsdei híreket, rájön, hogy az online brókerek és elemzők az LLNW-t az egyik legjobb technológiai filléres részvény közé sorolják, noha felismerjük, hogy az LLNW nem a legolcsóbb részvény, mindenképpen növekedési részvény és a legjobb filléres részvények között van hogy szemmel tartsa.

LITB (NYSE: LITB) – LightInTheBox készlet 1 dollár alatt

A LITB beindításának ötlete akkor merült fel, amikor a vállalat alapítói, Liang Zhang és Quji Guo megpróbálták kihasználni Kína kiváló gyártási és ellátási láncának előnyeit. 

A múlt héten a LightInTheBox bejelentette harmadik negyedéves pénzügyi eredményeit, amelyek meglehetősen lenyűgözőek voltak, és rámutattak a vállalat által elért jó fejlődésre. 

Összefoglalva, az összbevételek észrevehető növekedési lendületet nyertek, mivel 34,6% -kal nőttek éves szinten 59,9 millió dollárra. A bruttó fedezet 27,2% -kal, 15,1% -ról 42,3% -ra javult az előző év azonos negyedévéhez képest. 

A nettó jövedelem 10 millió dollár volt, ami több mint 27 millió dolláros javulást jelentett a 2018 harmadik negyedévében nyilvántartott 17,8 millió dolláros nettó veszteség után. Az egy dollárnál alacsonyabb árfolyamú részvényeknek ritkán van nettó jövedelme, amely ilyenkor fordul meg nettó veszteség. 

Végül a bruttó nyereség 25,3 millió dollár volt, ami több mint 18 millió dolláros javulást jelent a tavalyi harmadik negyedévben regisztrált 6,7 millió dollárhoz képest. 

Ezenkívül a korrigált EBITDA a 2018. harmadik negyedévi 17,3 millió dolláros veszteségről a 2019 harmadik negyedévi, 5 millió dolláros eredményre javult, ami a társaság második pozitív negyedévét jelentette, és rávilágított a növekedési pályára. A penny és a növekedési állomány szempontjából nagyon fontosak ezek a mutatók. 

Amint a fenti pénzügyi eredményekből kiderült, a LITB pénzkereső társaság. Jelentős eszközei vannak és növekedési stratégiája is van, amelyek mindegyike kulcsfontosságú összetevő ahhoz, hogy egy filléres készpénzből pénzkereső váljon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner