A Chainfuel belsejében: A táviratkezelő műszerfal viharral viszi a kriptoipart

Nem titok, hogy a Telegram továbbra is meghatározó platform a kriptográfiai közösségek számára.

A mindenütt jelenlét nagyban köszönhető a biztonságra, az adatvédelemre és a titkosításra összpontosítva (szia, Facebook!).

De bárki, aki több ezer, tízezer vagy akár több százezer tagot számláló nagy távirati közösségekben vett részt, tanúsíthatja, a mobil csevegőalkalmazás nem mindig elegánsan méretezhető ilyen hatalmas számokkal.

Az ilyen nagy távirati közösségek vezetői és rendszergazdái még élesebben érzik majd ezt a fájdalmat: míg a távirat ma elengedhetetlen a kriptográfiai közösségek számára, az ilyen közösségek nagymértékű kezelése komoly kihívásokat jelent.

A kriptográfiai közösség menedzserei többek között:

 • Óvja közösség tagjait a spamektől, a csalóktól és a trolloktól.
 • Produktív és egészséges beszélgetések irányítása a csoportban.
 • Meleg, barátságos környezet kialakítása az új tagok számára.
 • A közösség naprakész és naprakész tájékoztatása a projekt / vállalkozás legfrissebb híreiről, frissítéseiről és erőforrásairól.
 • Kérdések megválaszolása és válaszadás a közösség tagjainak kérdéseire
 • A csoport kultúrájának és hangulatának beállítása a rossz viselkedés büntetésével és a jó viselkedés jutalmazásával.

(Az ingyenes e-könyvben többet megtudhat a kriptográfiai közösségmenedzsment fejlődő szerepéről.A Crypto Community Management 7 pillére”)

Míg a Telegram szilárd mobil csevegési élményt és hatalmas hálózati effektusokat nyújt, a Telegram közösségi vezetőinek és rendszergazdáinak nem nyújt olyan eszközöket, amelyekre szükségük van e csoportok hatékony, nagymértékű kezeléséhez..

És itt van Chainfuel, bejön egy új, különlegesen nagyszabású crytpo közösségek számára tervezett táviratkezelő eszköz.

A Chainfuel ez év februárjában robbant be a kriptográfia iparába, amikor újraindították Ingyenes távirati elemzés & Spam elleni bot címlapjára Termékvadászat.

A Telegram Community Management Services több nagyszabású kriptográfiai közösséggel kapcsolatos tapasztalatainak sikerére építve a Chainfuel csapata olyan terméket készített, amely automatizálja és korszerűsíti a Telegram Community Managerek összes közös munkafolyamatát, biztonságosabbá, vonzóbbá téve közösségeiket. és tájékozott.

És a Chainfuel-t használó legnépszerűbb kriptoprojektek növekvő listája alapján – ideértve a NEO-t, az Ontológiát, a Quoine-t, a mybit-et és még sok mást – úgy tűnik, mintha a termék az ipar legnagyobb nevei között visszhangozna.

Ma a Chainfuel kétféle szolgáltatást kínál: a Chainfuel Free és a Chainfuel PRO

A Chainfuel Free kiscsoportok, hobbisták és korai stádiumú startupok számára készült, és még csak most kezdte a táviratot, és ingyenes telegram elemzést, spam blokkolást és könnyű CRM eszközt kínál a felhasználóknak..

Analitika

Minden vállalkozás számára, aki a Telegram-on kezeli a közösségét, fontos nyomon követni a közösség KPI-jeit és mutatóit, így felmérheti marketing, PR és közösségi irányítási erőfeszítéseinek teljesítményét..

Míg a Telegram nem kínál ilyen elemzéseket natív módon, a Telegram rendszergazdái mostantól hozzáférhetnek az ilyen információkhoz a Chainfuel Analytics irányítópultján.

A Chainfuel Analytics kínálatával a közösségi vezetők láthatják:

 • Tagok száma
 • Új tagok (bármikor)
 • Megbocsátott tagok (bármely időszakban)
 • # Üzenet (bármely időszakban)
 • Napi aktív felhasználók
 • Átlagos napi üzenetek

Valamint diagramok mutatják:

 • A csoport mérete idővel
 • üzenetek & tevékenység idővel

Ezekkel az adatokkal a kezük ügyében a Chainfuel ügyfelei képesek adatközpontú döntéseket hozni a közösség és a marketing stratégiák körül.

Az egyik fő korlát, amelyet a Chainfuel elemzési kínálatában találtunk, az, hogy nem tudta megmutatni a csoportunk korábbi adatait – csak a Chainfuel telepítésének kezdetétől kezdve mutathat statisztikákat.

Bár csalódást okozott, Matt Nguyen, a Chainfuel egyik társalapítója kifejtette, hogy ez a Telegram Bot API korlátozásainak tudható be, amelyet a csoportos adatok eléréséhez használnak, tehát érthető.

Ennek ellenére azt szeretnénk, ha lenne egy egyszerű módja a múltbeli adatok megtekintésének, ezért ezzel a korlátozással 4/5 csillagot adunk a Chainfuelnek az Analytics szolgáltatásban.

Spam blokkolás

Mint bárki, aki bármilyen nagy horderejű kriptográfiai távirati csoportban részt vett, az igazolhatja, hogy a spam a mai táviratközösségeket érintő egyik legnagyobb tényező, mint ilyen, a spam elleni küzdelem napjaink egyik legfontosabb prioritása a kriptográfiai közösség vezetőinek.

Annak érdekében, hogy a Telegram Admins segítsen a spam elleni küzdelemben, a Chainfuel hosszú listát kínál a konfigurációs beállításokról, amelyeket az adminisztrátorok a projektük egyedi igényeinek megfelelően módosíthatnak.

A Chainfuel anti-spam szolgáltatásai a következők:

 • Általános beállítások = Üzenetek be- és kikapcsolása
 • Új tagok korlátozásai = állítson be egy időszakot, amely alatt az új csoporttagok számára tilos a különféle üzenetek közzététele.
 • Globális üzenetkorlátozások = a különféle típusú üzenetek teljes tiltása.
 • Feketelisták / engedélyezőlisták = Különböző sértő nyelvű egyéb feketelista szavak betiltása és botok engedélyezőlistára tétele.

Ezen konfigurációs beállítások mellett a Chainfuel’s saját, spamellenes gépi tanulási algoritmust alkalmaz, amelyet folyamatosan frissítenek a spammerek által a Telegramon alkalmazott legújabb technikák alapján..

Minden, a Chainfuel közösségben készült bejegyzést elemeznek az ismert spam technikákhoz való hasonlóság szempontjából, és ha jelentős egyezést határoznak meg, a bejegyzést spamként jelölik és törlik.

Noha nem kaptunk esélyt arra, hogy a Chainfuel spamellenes szolgáltatásait valóban stresszel teszteljük (mivel a Telegram tesztcsoportunkat nem igazán támadták meg a spamek), beszéltünk a Chainfuel számos spamellenes felhasználójával, akik azt mondták hogy a Chainfuel rendkívül hasznos volt a spam megszüntetésében.

A konfigurációs beállítások ütősnek tűnnek – így az adminisztrátorok rugalmasan konfigurálhatják moderációs szintjeiket az igényeiknek megfelelően, de hallottuk, hogy a Chainfuelnek van hová javítani a spamellenes gépi tanulási algoritmuson – néhányat nehezebb azonosítani a spam technikák néha még mindig csoportokba kerülnek, így a távirati rendszergazdáknak továbbra is ébernek kell lenniük, még akkor is, ha a Chainfuel úgy tűnik, hogy az alacsonyabb szintű spam technikák nagy részét hatékonyan kezeli.

Ehhez a Chainfuel-nek adunk egy 4,5 / 5-öt az anti-spam-en.

CRM / People Insights

Végül, de nem utolsósorban, a Chainfuel a Telegram Admins-nek egy új új funkciót kínál az űrben: egy könnyű CRM-et a távirati közösségükhöz.

A távirati rendszergazdáknak gyakran meg kell találniuk és meg kell keresniük a közösség tagjait, és bizonyos műveleteket kell végrehajtaniuk velük.

Noha a Telegram natív iOS-alkalmazása egyszerű keresési funkciót kínál a közösség tagjai számára, nem kínál többet az egyes emberek tevékenységének, elkötelezettségi szintjének vagy az egyszerű rendszergazdai műveleteken kívüli dolgoknak..

Ha ezt tesztcsoportunkban játszottuk, és beszélgettünk a többi Chainfuel-felhasználóval – érthetően sok izgalom rejlik az itt rejlő új lehetőségek iránt..

A Chainfuel CRM-jével a Telegram adminisztrátorok az első alkalommal képesek nyomon követni a statisztikákat és az elkötelezettség számát az egyes távirati közösség tagjain..

Megtekinthettük a korábbi üzeneteket, a csatlakozás / kilépés dátumát és # üzenetet.

Nagy örömmel találtunk egy olyan funkciót, amely lehetővé tette számunkra, hogy egyes tagokat megjelölhessünk, így értesítést kaphatunk, amikor részt vesznek a csoportban – ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, amely figyelemmel kíséri közösségünk bizonyos figyelemre méltó személyeit (bármi, ami a bálnáktól, az influencereknek, csak azoknak a BFF-eknek, amelyeken lapokat akarunk tartani).

Továbbá Matt Nguyen, a Chainfuel társalapítója kifejtette: „A CRM szolgáltatásunkban még sok minden várat magára. Bevezetjük a címkézést és a speciális keresést, amely lehetővé teszi a felhasználói bázis olyan szegmenseinek létrehozását, amelyeken különböző műveleteket hajthat végre, és a közvélemény-kutatásokat & felmérések, amelyek rögzítik a válaszokat az egyes felhasználói profilokra, így Ön is szűrhet bizonyos válaszok alapján. ”

A Telegram CRM hatalmas lehetőségei és az a tény, hogy eddig nem láttunk hasonló ajánlatokat a piacon, a Chainfuel számára 5/5-et adunk a CRM-en (és nagyon izgatottan várjuk, hogy merre tart)..

Chainfuel PRO

A Chainfuel ingyenes kínálata kisebb projektekhez, hobbistákhoz és korai stádiumú startupokhoz igazodik, amelyek csak a Telegramra indulnak, és 100% -ig ingyenes az egész életre, a csoport méretének és használatának korlátozása nélkül..

A Telegram csoportokat nagymértékben működtető, már létező projektek esetében a Chainfuel’s PRO ajánlat még több olyan teljesítményfunkciót kínál, amelyekre a nagyszabású csoportok igényelnek, beleértve a fejlettebb spamellenes, elemző és CRM eszközöket, valamint néhányat, amelyeket nem kínálnak ingyen:

 • Eljegyzési eszközök
 • Üdvözlő üzenetek
 • Ütemezett üzenetek
 • RSS integráció
 • Szavazások
 • Felmérések
 • Egyedi márkás botok
 • 1: 1 DM-ek

A Chainfuel csapata jelenleg 50% -os Chainfuel PRO éves terveket kínál korlátozott időre szóló elővételben.

Megjegyzendő – Chainfuel nemrégiben integrált a Kyber Payments Widget a kriptofizetések elfogadásához a Kyber hálózat bármely ERC20 tokenjén keresztül.

Az elővételről a következő címen tudhat meg többet: https://app.chainfuel.com/presale, vagy vegye fel a kapcsolatot a Chainfuel távirati közösség.

Következtetés

A Telegram legutóbbi 1,8 milliárd dolláros token-eladásával és a sarkon lévő függőben lévő Telegram Blockchain projekttel a jövő fényes a Telegram ökoszisztéma számára.

És ahogy a Távirat növekszik, a csoportkezelés, az elemzés, a spamellenes és a betekintési eszközök iránti igény egyre csak nőni fog.

A Telegram nagy közösségeit kezelő kriptográf projektek esetében ez a munka nehéz, de a Telegram botjai és automatizálási eszközei óriási segítséget nyújthatnak.

Ezért elégedettek voltunk a Chainfuel tesztjeink során elért eredményeivel, és alig várjuk, hogy meglássuk, mit tartogat a vállalat a jövőben.

Tudjon meg többet, és kezdje el ingyen a Chainfuel szolgáltatást a címen https://www.chainfuel.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner