Útmutató: Hogyan vásároljunk Power Ledger (POWR) tokenteket a Binance-en

Ez az útmutató lépésről lépésre ismerteti Önt a Power Ledger (POWR) tokenek vásárlásának folyamatán. Binance Exchange.

Mi a Power Ledger?

A Power Ledger egy projekt, amely a megújuló energiaforrások előmozdítását ösztönzi. Ezt egy Peer-to-Peer energia kereskedési platformon keresztül teszi, ahol a megújuló energia termelői a fogyasztókkal a blokkláncon találhatók. A fogyasztók a POWR tokennel fizetnek, így a kriptovaluta nagyon valós felhasználási lehetőséget jelent.

Miután 2017 végén sikeres ICO-t működtetett (a világ eddigi 14. legnagyobb), a Power Ledger elfoglalt volt a platform fejlesztésével, a partnerség biztosítása számos ausztrál és új-zélandi energiaszolgáltatóval. Ennek megírásakor a Power Ledger a világ 90. legnagyobb kriptovaluta. Alig több mint 60 millió dolláros piaci sapkával potenciálisan jelentős hasznot hozhat befektetőinek.

Nézzük meg, hogyan lehet megvásárolni az első POWR tokeneket.

1. lépés: Regisztráljon a Binance szolgáltatásra

Viszonylag alacsony piaci kapitalizációjával kevés platform kínál lehetőséget a Power Ledger POWR közvetlen Fiat devizával, például USD vagy EUR megvásárlására. Tehát a legjobb megoldás az, ha először Bitcoinot vagy Ethereumot vásárol, és a POWR-re kereskedik egy olyan nagy tőzsdén, mint a Binance.

Az első lépés, ha még nem tette meg, egy fiók regisztrálása a Binance-en.

binance regisztráció 1

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A Binance megköveteli, hogy a kereskedés megkezdése előtt több KYC (ismerje meg ügyfelét) ellenőrző dokumentumot nyújtson be. Be kell állítania biztonsági intézkedéseket is, például egy erős jelszót és 2-faktoros hitelesítést a fiók biztonságának megőrzése érdekében.

3. lépés: Küldje el a BTC-t vagy az ETH-t Binance-számlájára

A jóváhagyás után el kell küldenie Bitcoin vagy Ethereum érméket a Binance Exchange-nek. Ha ezek az érmék egyikét sem tartják, megvásárolhatók a Coinbase Exchange-en, vagy olyan webhelyeken, mint pl Coinmama vagy Changelly.

A befizetéshez lépjen a fejléc menübe, és kattintson az „Alapok”, majd a „Betét” gombra. Válassza ki a menüből az elküldeni kívánt érmét. Ez megadja a címet, ahová elküldheti a Bitcoin vagy az Ethereumot. Győződjön meg arról, hogy az erre a pénztárca címre küldött érmék csak az adott pénznemet jelentik – például ha BTC-t küld egy ETH címre, elveszítheti érméit

letétkezelés 1

4. lépés: Várjon megerősítést

Attól függően, hogy mekkora tevékenység zajlik a hálózaton, lehet, hogy rövid ideig várni kell a befizetés megerősítésére. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizte a befizetést, és a BTC / ETH megjelenik a Binance pénztárcájában, mielőtt elmozdulna az oldalról.

5. lépés: Keresse meg a BTC vagy ETH párokat

Miután a Binance számláján megvan a Bitcoin vagy az Ethereum, itt az ideje, hogy áttérjen az Exchange-re. Kattintson a felső menü „Exchange” elemére, majd az „Basic” gombra.

Miután a Binance tőzsdei részlegébe került, keresse meg a POWR párját és a korábban letétbe helyezett érmét. Ehhez lépjen a jobb felső sarokban található keresősávba, és írja be a POWR értéket. Megjelenik a Bitcoin, az Ethereum vagy a Binance Coin, a Binance natív kriptovaluta (kedvezményes kereskedési díjakhoz használt) párja..

powr binance

Keresse meg azt a párost, akit követ. Ez megnyitja a Power Ledger POWR kereskedési képernyőjét.

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance olyan eszközökkel és adatdiagramokkal rendelkezik, amelyek segítenek az alacsony és magas áron eladni. A kereskedési képernyőn megtekintheti párja árának és megrendelésének előzményeit. Beállíthat vételi vagy eladási korlátokat is. Ez azt jelenti, hogy kiválaszthat egy árat, amelyen vásárolni vagy eladni szeretne, és amint a POWR ára eléri ezt a pontot, a Binance automatikusan a kereskedelmet végzi.

powr binance 2

6. lépés: Válassza ki, hogy mennyi POWR-t szeretne vásárolni

Válassza ki azt az árat, amelyen vásárolni szeretne, vagy kattintson a „Market” fülre, és vásárolja meg az aktuális áron.

Választhat bizonyos összegű POWR-t, vagy elköltheti a BTC / ETH 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át Binance számlájára.

7. lépés: Vásárolja meg a POWR-t!

Kattintson a „POWR vásárlása” gombra a megrendelés befejezéséhez.

vásárolni powr

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos pénztárcába

A kriptográfia bevált gyakorlata, ha pénzeszközeit egy biztonságos pénztárcában tartja, amelyet irányít, tőzsdén kívül, ha nem kereskedik.

A Ledger Nano S a hardvertárca az egyik legbiztonságosabb módja a kriptográfia megtartásának, és támogatja a POWR-t. Alternatív megoldásként használhatja a Coinomi mobil pénztárca vagy webalapú MyEtherWallet.

Miután befejezte a megrendelést, és a Power Ledger POWR tokenek megjelennek a Binance pénztárcájában, menjen az „Alapok”, majd a „Visszavonások” oldalra. Válassza a menü POWR elemét. Adja meg a visszavonási címet (a POWR pénztárca címét) és a POWR összegét, amelyet ki szeretne venni.

powr binance 3

…és ez az! Most már tudja, hogyan szerezheti be a Power Ledger tokeneket a Binance-re.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner