Mi a WaykiChain (WICC) ​​- minden, amit tudnod kell

A WaykiChain egy blockchain alapú szerencsejáték-platform, amely támogatja a Turing-eszközöket. A további kiemelések közé tartozik az a tény, hogy DPoS (Delegated Proof of Stake) konszenzusos mechanizmust használ, hogy tíz másodpercenként új blokkot generál, és tizenegy szavazási csomópontot használ. A hongkongi projekt mögött álló csapat szerint a hálózat másodpercenként több mint 1000 tranzakció kezelésére is képes.  

A platform fő célja stabil és biztonságos szerencsejáték-környezetet kínálni a felhasználók számára. Decentralizált jellegének köszönhetően ez azt jelenti, hogy a rendszer sokkal kevésbé hajlamos a korrupcióra vagy más típusú tiltott nyereségekre, amelyek általában ehhez az iparághoz kapcsolódnak. Például, mivel a WaykiChain decentralizált platform, az adatokat egyetlen érdekelt fél sem ellenőrizheti. Ez azt is jelenti, hogy nem lehet megváltoztatni a hamis fogadási eredmények érdekében.

A nyilvánvaló átláthatóság mellett további előny az alacsonyabb működési költségek, harmadik féltől származó jutalékok nélkül és 99% -os megtérülési rátával. Ez a platformot nagyon nyitottá teszi az új befektetők és felhasználók előtt; bárki használhatja a WaykiChain infrastruktúrát hatékony, blokkláncos alkalmazások készítéséhez.

tech

Alkalmazások

Figyelembe véve mindent, ami elhangzott, a WaykiChain egy sokoldalú platform az alkalmazásfejlesztéshez. Annak ellenére, hogy különböző alkalmazások változatos tömbjének felépítésére használható, a platform többnyire fogadási alkalmazások (sportfogadás és eseményfogadás) fejlesztésére irányul. A projekt mögött álló csapat már létrehozott egy hivatalos Windows decentralizált alkalmazást, WaykiChain Betting néven, amely pénztárcaként működik. A felhasználók használhatják a WaykiChain Betting-et WICC-alapjaik átutalására, valamint a fogadási okos szerződés gyors közzétételére.

A projekt folyóirata azt is bejelentette, hogy az iOS és az Android alkalmazások jelenleg készülőben vannak, és hamarosan megérkeznek valahova, 2018 második felében. Ezek az alkalmazások lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára arra, hogy kényelmesen tárolhassák a Wayki érméket mobil termináljaikon.

A blokkböngésző egy kifejezetten a WaykiChain számára kifejlesztett dApp, amelynek szerepe van a Wayki érmék és szuperérmék átutalási nyilvántartásainak, valamint a számla egyenlegének, az összes folyamatban lévő fogadási tranzakciónak és az eredmények levonásának. Az összes adat természeténél fogva visszafordíthatatlan, nyitott és átlátható.

kb

Hogyan működik a WaykiChain

A WaykiChain tizenegy könyvelési csomópontot tartalmazó DPoS konszenzusmechanizmust használ. Az éves megtérülési ráta az első évben 5%, minden eltelt évvel 1% -kal növekszik. Minden blokk létrehozásakor véletlenszerűen társul egy könyvelési csomópont. A számviteli csomópont az összes tranzakciós díjat megszerzi a számviteli blokkjában. A felhasználók kamatot szerezhetnek a WaykiChain érmék zárolásával. A kamat automatikusan meghatározódik minden alkalommal, amikor a megfelelő felhasználói fiók szavazatai megváltoznak.

A fogadási feltételeket a kezdeményező okos szerződéses tranzakciók útján váltja ki. A felhasználók különféle fogadási szerződéses tranzakciókat kezdeményezhetnek, amelyek mindegyike kereshető és azonosítható a blokkböngészőkben. Amikor a fogadásnak vége, a fogadás kezdeményezése közzéteszi a végeredményeket, és a nyereséget ennek megfelelően osztják meg. Röviden: a fogadási bónusz automatikusan a felhasználó pénztárcájába kerül, miután a fogadási eredmények megjelennek.

A platform által biztosított okos szerződés lehetővé teszi az eszközkezdeményezések számára az osztalékmegosztási szabályok megalkotását. Ezeket a szabályokat csak különféle feltételek váltják ki. Ennélfogva a forgalomban lévő eszközök végső árát a piac viselkedése határozza meg az ügylet tárgyával szemben.

munka

Hogyan vásárolhatok WaykiChain-t?

A WaykiChain (WICC) ​​vásárlásához először meg kell vásárolnia néhány BTC-t vagy ETH-t (a legnagyobb volumenű kereskedési párokat) egy őket elfogadó tőzsdéről. Ezután meg kell találnia egy olyan piacteret, amely a fent említett kriptovalutákért cserébe WICC-t értékesít..

A WICC-érmék tárolásakor ajánlott a hivatalos WICC pénztárcát használni. Annak ellenére, hogy a WaykiChain megvásárlásához szükséges tőzsdék nem széles körűek, van néhány érvényes lehetőség, mint pl. Huobi, BCEX, ChaoEX, és Hotbit. Ha további információt szeretne erről a kérdésről, látogasson el CoinMarketCap.

Csapat

A csapat fő célja, hogy az egész WaykiChain online fogadási platform működőképessé váljon a 2018. évi világbajnokság előtt, amelyre Oroszországban június 14. és július 15. között kerül sor. A csapat negyven egyénből áll, akik megfelelő tapasztalattal rendelkeznek a marketing, az üzleti élet, a fogadás, a lottó, a szerencsejáték és a kriptográfia területén.

Wayki Sun a vállalkozás stratégiai vezérigazgatója, valamint az egyik legkorábbi befektető, több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi és az internetes iparban. A WaykiChain stratégiai tervezéséért és irányításáért Valentina Chai, egy híres kínai biztonsági vállalat korábbi vezetője felel.

A kereskedelmi működési modellek mély megértésével és teljes pénzügyi ismeretekkel Tony Chau, az üzemeltetési vezérigazgató egy újabb tapasztalt csapattag.

A csapat létrehozott egy nonprofit vállalatot, a WaykiChain Alapítványt is. Az alapítvány fő célja a projekt pénzének tárolása, felhasználása és elosztása.

csapat

Árjóslás

WaykiChainnek nagyon hihetetlen éve volt. Az ára dollárban és BTC-ben jelentősen emelkedett. Ez azért elég imponáló, mert a kriptopénzpiac medve trendben volt. A WaykiChain azt mutatja, hogy egy jó projekt biztosítása és szélfarok nélkül is boldogulni lehet a kriptovaluta piacon.

Február elején ezzel a virtuális valutával 0,27 dollár körül kereskedtek. Május kezdetekor ára 2,4 dollárig emelkedett! Sőt, az ára a BTC-hez képest is növekszik.

Lehetséges, hogy rövid távon a virtuális pénznem stabilan fog működni. De mivel a kriptovaluta nem volt ilyen hosszú ideje a piacon, nem tudjuk kitalálni, hogy mennyit nőhet. Fontos lehetősége van arra, hogy megfelelő kiaknázása esetén fontos árszinteket érhet el.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a jelenlegi pillanatban nem túl népszerű projekt a kriptoszférában, a WaykiChain képes decentralizált szerencsejáték-platformja révén bővíteni elérhetőségét és felkelteni az emberek érdeklődését. Az időzítés szintén nagyon szerencsés, mivel úgy tűnik, hogy a csapatnak minden a helyén van a 2018-as FIFA-világbajnokság kezdete előtt..

A projekthez egy erőteljes dApp tartozik. A WaykiChain Betting valós idejű fogadási lehetőségeket kínál a felhasználók számára, átlátható és nyílt módon. Az összes fogadási adat nyilvános, kereshető, jól szervezett, és semmilyen harmadik fél érdeke nem változtathatja meg és nem befolyásolhatja őket. Ezért minden lehetséges illegális cselekmény könnyen felfedezhető.

WaykiChain kapcsolatok és további információk:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner