Kezdő útmutató Neblio halmozásához

A passzív jövedelemszerzés különféle mechanizmusait megvalósító blockchain projektek száma jelenleg növekszik. Köztük megtaláljuk Neblio (NEBL), egy blokklánc-projekt a vállalati megoldások nyújtására összpontosított. Neblio fő célja, hogy a blokklánc tömeges elfogadásának az üzleti életben az egész világon utat mutasson.

A Neblio szintén az egyik blockchain projekt, amelynek nagy a tétje. Valójában, amikor a Neblio megjelent az ICO során, a cégnek már volt egy működő pénztárcája, amelynek 10% -os részesedése / év volt. Mielőtt azonban megértené a Neblio halmozását, először meg kell értenie a PoS-t.

Neblio2

Cövek igazolása

A tét igazolása vagy röviden PoS egy ötletes konszenzusos algoritmus. A Neblio annak biztosítására használja, hogy hálózatának minden tagja megbízható és őszintén viselkedjen. A PoS algoritmusok növekvő népszerűsége annak köszönhető, hogy energiahatékonyabbak, mint társaik, a Proof-of-Work algoritmusok.

Alapelve meglehetősen egyértelmű: megköveteli, hogy a hálózat tagjai tartsák és tételjék kriptovaluta-állományukat a tranzakciók érvényesítéséhez. Minél több érmét tesz közzé a felhasználó, annál nagyobb az esély arra, hogy pénztárcáját válasszák ki egy adott blokk megoldására.

Jellemzők

Mi a tét?

Neblio konszenzusos algoritmusa ugyanúgy működik, néhány nagyon apró módosítással. Az algoritmus kb. 2 perc különbséggel kijelöl egy tétes élmezőnyt. A felhasználó pénztárca ellenőrzi a beküldött tranzakciót, és a felhasználó jogosult újonnan létrehozott NEBL tokenek fogadására. Ahhoz azonban, hogy megkapja a tétet, a kérdéses pénztárcának online állapotban kell lennie.

Röviden, a tét az a folyamat, amelyben a kijelölt pénztárcát használják a tranzakciók érvényesítésére és a díjazott érmék összegyűjtésére. Ha egy pénztárca van téten, akkor ellenőrzi a tranzakciókat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindenki, aki érméket küld, valóban az érmék tulajdonosa. A hálózat biztonságának megőrzése érdekében kétpercenként egy online pénztárcát választanak a tétjutalomért. A legtöbb „tombolajeggyel” rendelkező pénztárca nyer.

Az érme kora, a hálózat súlya, a felhasználó súlya és a várható idő

Ahhoz, hogy jobban megértsük a cövekelés működését, át kell térnünk a „Coin Age” koncepciójára is. Ezt a technológiát a Neblio hajtotta végre annak megállapítására, hogy az egyes érmék mennyi ideig voltak a pénztárcában.

Ez fontos a felhasználó „súlyának” meghatározásához. Ez a súly a betétkészletbe beküldött szám, és ez az érmék teljes számát jelöli, amelyet a felhasználó az érme korának járó bónuszon felül.

Ez a súly megnő, miután egy érme 24 órán át tétlen volt a pénztárcában. 7 napig tovább növekszik, ezután a súly stagnál, amíg az érmék mennyisége nem változik.

A „hálózati súly” a tombolasorsolásra kapható jegyek száma. Röviden, a hálózati súly az összes érme „súlyozott érme korának” összege, amely jelenleg a hálózaton áll..

A „várható idő” kifejezés a következő jutalomig tartó időre utal. Mivel a felhasználók különféle mennyiségű jegyekkel rendelkeznek, annál nagyobb a nyerési esély, minél több jegyük van.

Hogyan tét a NEBL (útmutató)

A NEBL tétjének megadásához először be kell adnia Neblio érméket a pénztárcájába. Természetesen ehhez pénztárca szükséges, amelyről letölthető Neblio hivatalos honlapja. Kipróbálhatja a több magból álló asztali pénztárca egyikét, amely számos funkcióval rendelkezik, lehetővé téve a NEBL biztonságos küldését, fogadását és tárolását egy kezdő számára hozzáférhető felületen belül. Az alapvető pénztárcák elérhetők az összes főbb operációs rendszer számára, például a Windows, a macOS és a Linux számára.

Egy másik érvényes lehetőség a Neblio Orion, a vállalat egyik legújabb pénztárcájának kiválasztása lenne. Támogatja az összes modern böngészőt, valamint asztali és mobil platformokat (Android és iOS).

A tét megkezdéséhez meg kell győződnie arról, hogy pénztárcája nyitva, nyitva és online állapotban van-e. Miután megkapta az érméket, és a Neblio pénztárca készen áll, szinkronizálnia kell a pénztárcáját a blokklánccal. A folyamat időtartama közvetlenül összhangban van az eszköz feldolgozási teljesítményével és az internetkapcsolattal. Felhívjuk figyelmét, hogy nincs szükség minimális NEBL összegre a téthez.

A folyamat másik, nagyon fontos lépése a pénztárca titkosítása. A pénztárca titkosításához lépjen a „Beállítások” részhez, és rögzítse jelszóval.

Most már csak a pénztárca kinyitása, várakozás és keresés van hátra. Nagyon hasznos útmutató a Neblio subredditen található. Javasoljuk, hogy kövesse ezt az útmutatót, ha azt szeretné, hogy pénztárcája folyamatosan online maradjon, mivel ez az útmutató a Raspberry Pi3 használatára szolgál.

Érdemes szem előtt tartani, hogy legalább 24 órába telik, amíg az érmék bekerülnek a tétfolyamatba. Figyelemre méltó az a tény is, hogy érméi csak hét nap elteltével érik el maximális súlyukat és maximális visszatérési potenciáljukat.

Amint azt korábban említettük, a becsült beruházás megtérülése évente 10%, ami nagyon jó érték, különösen, ha összehasonlítjuk a Neblio többi PoS versenytársaival, mint pl. NavCoin (NAV), NEO (NEO), Lisk (LSK), ARK (ARK), Reddcoin (RDD), PIVX (PIVX), Bab készpénz (bab), és Stratis (STRAT), Okcash (OK), Decred (DCR), csak hogy néhányat említsek.

Reméljük, hogy érdekesnek találta ezt a cikket, és a szokásokhoz hasonlóan nagyon javasoljuk, hogy végezzen saját kutatást, mielőtt megkezdené a pénzmozgást.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner