Hogyan vásárolhat Litecoin-t (LTC) A kezdők útmutatója

A Litecoin (LTC) az egyik legnépszerűbb kriptovaluta a piacon tranzakciók lebonyolításához és fizetések feldolgozásához. Nem csak magánszemélyeknek, hanem nagyobb vállalatoknak is, amelyeknek gyors és olcsó tranzakciókat kell feldolgozniuk. A világon több száz üzlet és kereskedő fogadja el ezt a digitális eszközt fizetési eszközként. 

A Litecoin kapcsán számos olyan fejlesztés történt, amely sok felhasználót és egyént vonzott arra, hogy kezdjék el használni a digitális eszközt vagy befektessenek abba. Ha arra a cikkre érkezett, hogy megtanulja, hogyan vásárolhatja meg a Litecoin-t, akkor rendelkezésére áll minden információ. 

Hogyan vásárolhat Litecoin-t?

Az első dolog, amit tudnunk kell, hogy a piacon számos olyan platform található, amely lehetővé teszi a felhasználók és a befektetők számára, hogy Litecoin-t vásároljanak. Ezen platformok mindegyike más-más tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek igényeiknek megfelelően illeszkednének a különböző kereskedőkhöz és befektetőkhöz. 

Binance 

Binance, a világ egyik legnagyobb és elismert kriptovaluta-tőzsdéje, az egyik legjobb kriptovaluta-tőzsde a Litecoin vásárlásához. A tőzsde Máltán található, miután Kínában alapította 2017-ben Changpeng Zhao, a cég jelenlegi vezérigazgatója. 

A Litecoin megvásárlásához kétféle módon teheti meg. Ennek első és legegyszerűbb módja a hitelkártya használata. Néhány hónappal ezelőtt a rejtjeltőzsde bejelentette, hogy támogatást adtak a virtuális pénznemek hitelkártya-vásárlásához. 

Miután hitelkártyával vásárolt, a tranzakció feldolgozása után azonnal megkapja a számláján lévő összeget. A platform két különböző felületet kínál, az egyik kezdőknek, a másik pedig haladóbb felhasználóknak. Ez nagyon fontos azok számára, akik először lépnek be a kriptotérbe, és akik már tudják, hogyan kell kriptovalutákat vásárolni. 

A Litecoin Binance-on keresztül történő megvásárlásának második módja az, hogy virtuális pénznemeket, például Bitcoin (BTC) vagy Ethereum (ETH) küld a platformra, és kicseréli őket LTC-re. 

A Binance segítségével a felhasználók 24 óránként akár 2 BTC-t is felvehetnek digitális pénznemben. Ez azt jelenti, hogy ha nagy mennyiségű LTC-t szeretne vásárolni, akkor a legjobb az, ha a tőzsdén igazolja fiókját. Ily módon 24 óránként 100 BTC-re emelkedik a visszavonási limit. 

Bitcoin vásárlásához

Coinbase

Egy másik elismert platform, amely lehetővé teszi az egyének számára a Litecoin megvásárlását Coinbase. Az Egyesült Államokban található és a világ különböző joghatóságaiban élő magánszemélyeknek nyújt szolgáltatásokat, a Coinbase támogatást adott az USD, GBP és EUR digitális pénznemek vásárlásához.. 

Bankszámla, PayPal vagy hitelkártyák használatával lehetősége van arra, hogy számláját a tartózkodási helyének megfelelő pénznemben finanszírozza, és Litecoin-t vásárolhat. A Coinbase nagyon intuitív platformmal rendelkezik, amely nagyon hasznos az újonnan érkezők számára. Bár ezeknek a vásárlásoknak díja van, a virtuális pénznemek kezelésének legjobb módja a Coinbase Pro, a haladóbb felhasználók számára tervezett kriptográfia használata. 

Miután a tranzakciót a rendszer feldolgozta, az összeg megjelenik a felhasználói Coinbase pénztárcán. Lehetőség van arra is, hogy ezeket az összegeket egy Litecoin pénztárcába vigye fel, hogy megvédje őket harmadik fél támadásaitól, esetleges feltöréseitől vagy a cserével kapcsolatos problémáktól.. 

Ez a tőzsde nagyon magas likviditással rendelkezik a Litecoin számára, ami nagyon pozitív azoknak a felhasználóknak, akik nagyobb mennyiségben szeretnének vásárolni ebből a digitális pénznemből. Jelenleg az ország a világ 55 különböző országában érhető el, beleértve az Európai Uniót, az Egyesült Államokat és még sokan mások. 

Kraken

A Kraken egy másik elismert platform az Egyesült Államokban, amelyet még 2011-ben alapítottak. A platform továbbra is az egyik legrangosabb az űrben, és lehetővé teszi az egyének számára, hogy Litecoin-t és más virtuális pénznemeket vásároljanak.. 

A tőzsde felhasználói felülete nagyon egyszerűnek tűnik, ami jó az újonnan érkezők számára az iparban. Nem könnyű megtenni az első lépéseket a kriptovaluta piacon, és örömmel fogadják az egyszerű interfészeket biztosító tőzsdéket. 

A Litecoin megvásárlásához a felhasználóknak átutalással vagy SEPA átutalással kellene pénzt elküldeni. A tranzakciók általában 1–5 munkanapot vesznek igénybe. A cég lehetővé teszi a felhasználók számára euró, amerikai dollár vagy akár CAD befizetését. 

A tőzsde az egyik legnépszerűbbé vált a piacon azáltal, hogy alacsony kereskedési díjakat és elfogadható ügyfélszolgálatot kínált. A CoinMarketCap szerint a kriptovaluta-tőzsde az 52. legnagyobb a világon, forgalma 172 millió dollár az elmúlt 24 órában.

kraken csere logó

OKCoin 

Ez egy másik virtuális pénzváltó, amely lehetővé teszi a Litecoin megvásárlását. Az OKCoin-t Kínában alapították, és ez egy digitális pénznemplatform, amely különböző országokban kínál szolgáltatásokat, nem csupán néhány helyen. 

A Litecoin befektetőinek itt csak számlát kell nyitniuk ahhoz, hogy befektessenek erre az oldalra, és befizessenek néhány pénzt. A tőzsdének 33 különböző kereskedési párja van, és támogatja az amerikai dollárt és az eurót is a működéséhez. 

A kriptovaluta-tőzsde alacsonyabb kereskedési volumennel rendelkezik, mint a korábban említettek. Az elmúlt 24 órában a tőzsde 12 054 932 millió dolláros kereskedési mennyiséget kezelt, amint arról a CoinMarketCap beszámolt.. 

Más kriptográfiai platformokként az OKCoin gondoskodik a felhasználók biztonságáról azáltal, hogy banki szintű SSL biztonsági titkosítást, hűtőtárolást valósít meg a tőzsde által kínált legtöbb kriptovaluta számára, és sok más funkcióval. Ennek ellenére a Litecoin tartásának legjobb módja egy hardveres pénztárca. 

OKCoin

Következtetés

A Litecoin megvásárlása után a legjobb, ha visszavonja az összeget egy kriptotárcába. Ha többet szeretne tudni erről a témáról, írtunk egy útmutatót a piacon elérhető legjobb Litecoin pénztárcákról. A legjobb pénztárcák közé tartozik a Ledger Nano S és a Trezor. 

Különböző tőzsdék vannak, amelyek lehetővé teszik a Litecoin megvásárlását, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A Binance és a Coinbase a legelismertebb platform, míg a többi említett alacsonyabb likviditással rendelkezik, és némi hiányt tapasztalhat a nagy kereskedési volumen idején.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner