Crypto.com áttekintés | Teljes útmutató

Crypto.com már több éve a piacon van. Úgy gondoljuk azonban, hogy a kriptográfus felhasználók megérdemelnek egy megfelelő Crypto.com felülvizsgálatot. Ezért a UseTheBitcoinnál úgy döntöttünk, hogy elkészítünk egy teljes Crypto.com áttekintést, amely tartalmazza az összes szükséges információt. 

Ebben a Crypto.com áttekintésben áttekintjük a platform által kínált összes funkciót, annak megoldásait és azt, hogy a vállalat hogyan segíti a teljes kriptográfiai ökoszisztéma növekedését. Ezenkívül egy Crypto.com következtetéssel zárulunk, amely összefoglalja az ebben az útmutatóban áttekintett tartalmat.

Ha befektető vagy kereskedő, a Crypto.com minden bizonnyal az egyik legjobb platform lesz az Ön számára. Ez az útmutató a Crypto.com összes termékére és szolgáltatására összpontosít. Ez segít megérteni, hogy ez a cég hogyan forradalmasítja a virtuális valuta és a blockchain piacokat. 

Menjünk a Crypto.com Review oldalunkra

Mi a Crypto.com?

A Crypto.com egy kriptovalutával és blokklánccal kapcsolatos vállalat, amelynek célja a világ virtuális pénznemekre való átmenetének felgyorsítása. A vállalat lehetőséget kínál a felhasználóknak a fizetések feldolgozására, kriptográfiai bankkártya használatára és a kriptopénzek mindenki számára elérhetővé tételére. 

2016-ban alapított vállalatként hihetetlen számú felhasználót tudott elérni. A piacon eltöltött négy év után több mint 3 millió felhasználó élvezi a Crypto.com által nyújtott megoldásokat. 

A társaság vezérigazgatója Kris Marszalek. Tapasztalt cégépítőnek számít, valamint az Ensgo csoport korábbi vezérigazgatója és a BEECRAZY alapítója. A pénzügyi igazgató Rafael Melo pénzügyi szakértő, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a mobil fizetések terén. 

A csapat további tagjai közé tartozik Gary Or (CTO), Bobby Bao (vállalati fejlesztési vezető), Brend Diehl (EVP, globális üzleti megoldások vezetője) és még sokan mások. Míg más kriptoprojektek nem rendelkeznek egyértelmű vezetéssel, a Crypto.com-ot a titkosítási ipar egyik legsikeresebb vezetője irányítja. 

crypto.com csapat tagjai

Ez egyértelműen azt mutatja, hogy a csapatot gondosan építették fel a különböző iparágak szakértői vezetőivel. Más kriptográfiai projektekhez képest a Crypto.com mögött álló csapat határozottan felkészült és kész kiváló megoldásokat kínálni.  

Ezt szem előtt tartva a vállalat olyan értékrenddel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a céljára összpontosítson: felgyorsítsa a világ átmenetét a virtuális pénznemekre.

A vállalat fő értékei a következők:

 • Gondolkodj világosan
 • Légy találékony
 • Maradj határozott
 • Álom nagy & Legyen meghatározó
 • Tulajdonosként jár el
 • Maradj alázatos

A Crypto.com tanácsadó testületét a különböző iparágak kiemelkedő személyiségei is alkotják. Antoine Blondeau a tanácsadó testület elnöke. Az Alpha Intelligence Capital alapítója és ügyvezető partnere. Ez egy olyan globális kockázati tőkealap, amely a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás technológiájú vállalatokra összpontosít. 

A tanácsadó testület további tagjai közé tartozik Rob Bier, a szervezet kialakítása & Scaling, Chien-Liang Chou, mérnök, Chris Corrado, Trading Technology és Dimitri Tsamados, Talent. Ez a szakértői csapat készen áll arra, hogy egymás mellett dolgozzon a Crypto.com csapatával, és segítse a vállalatot abban, hogy előrelépjen a céljával. 

A Crypto.com áttekintésénél figyelembe vesszük a platform által kínált legtöbb szolgáltatást. Úgy gondoljuk, hogy a Crypto.com felülvizsgálatának tisztességesnek kell lennie az általuk jelenleg kínált termékek megértésével.

A CRO kriptovaluta

A Crypto.com Coin (CRO) kriptovaluta jelenleg az egyik legnagyobb a világon. A CRO token a Crypto.com ökoszisztéma natív kriptovaluta. A Crypto.com által kínált szolgáltatásokat mind ez a digitális eszköz fogja támogatni. A CRO kriptovaluta megértése nagyon fontos dolog a Crypto.com felülvizsgálatában. 

Ez a digitális eszköz 2018 végén jelent meg a piacon. A cél az volt, hogy elindítsák a virtuális pénznemek bevezetésének felgyorsítását. A CRO blokklánc használatával a vállalat széles körű szolgáltatásokat működtet. 

Ezenkívül a CRO token eszközközi közvetítő pénznem-elszámolásként működik a Crypto.com lánc számára. Jelenleg több tucat kriptovaluta-csere támogatja a CRO tokent. A jövőben más platformok felvehetik ezt a digitális eszközt jegyzett érmeikbe. A jelenleg a CRO-t támogató tőzsdék közül a Bithumb, az UPbit, a ZB.com és még sokan mások. 

A CRO token használatával a felhasználók számos ajánlatban kedvezményes díjakat élvezhetnek. Ugyanakkor magasabb jövedelemre számíthatnak, ha érmeiket a Crypto.com ökoszisztémába fektetik be. 

A felhasználók hozzáférhetnek a Visa kártyához és a mobil kriptofizetési alkalmazáshoz is. Ezenkívül számos pénzügyi szolgáltatás létezik, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy kedvezményes kamatlábakat kapjanak a Crypto Earn és a Crypto Credit számára. 

A bejegyzés megírásakor a CRO digitális eszköz ára 0,066059 USD. Piaci értékelése 1,41 milliárd dollár is, ezzel a világ 19. legnagyobb virtuális pénzneme. 

CRO árdiagram a crypto.com oldalon

Crypto.com App termékek és szolgáltatások

A Crypto.com szolgáltatások és termékek széles skáláját kínálja. Ide tartozik a kriptovaluta betéti kártya, a kriptovaluták adás-vétele, pénzeszközök felvétele a pénztárcájába és a bankszámlákra, passzív jövedelem megszerzése a Crypto Earn révén, hitelezés és hitelfelvétel a Crypto Credit révén, likviditásbányászat a Töltővel, és még sok más.

A legtöbb kriptovaluta projektet termékeik és szolgáltatásaik szerint elemzik. Ha hozzáadjuk őket a Crypto.com áttekintésünkhöz, világos képet tudunk alkotni arról, amit a vállalat kínál. 

Menjünk végig egymás után ezeken a megoldásokon és termékeken, hogy jobban megértsük őket. 

Kriptovaluta betéti kártya

A Crypto.com az egyik első kriptográfiai vállalat, amely kriptovaluta betéti kártyát kínál. A Crypto.com kriptokártya az egyik legfejlettebb módja a digitális pénznemek használatának. Titkosítást tölthet el bárhol a világon, ahol a Crypto.com VISA betéti kártyát elfogadják. 

A Crypto.com által biztosított betéti kártya használatának számos előnye van. Ennek ellenére az előnyöket különböző szintekre osztják. Mit jelent? Hogy az Ön által megszerzett CRO-tól függően különböző jutalmakat kap. 

Az ingyenes Crypto.com VISA kártyával 1% CRO jutalmat kap minden egyes vásárlás után. A jutalom azonban akár 8% -ot is elérhet, ha a Crypto.com-fiókjában akár 5 000 000 CRO-t is megszerez. Ez hatalmas, ha Ön nagy CRO-tokenek birtokosa. A Crypto.com VISA kártya működésének megértése kulcsfontosságú volt ebben a Crypto.com felülvizsgálatban. 

A szintek a következők: 

 • INGYENES: nem kell CRO érméket rakni. 1% CRO jutalom a kártyakiadásokra. Díj nélküli ATM havi pénzfelvétel 200 USD-ig. Bankközi árfolyamok havi 2000 dolláros limit mellett.
 • 5000 CRO részesedés: 2% CRO jutalom a kártyakiadásokra. Spotify 100% ingyenes. Díj nélküli ATM havi pénzfelvétel akár $ 400-ig. Bankközi árfolyamok havi 4000 dolláros limit mellett. 
 • 50 000 CRO részesedés: 3% CRO jutalom a kártyakiadásokra. Spotify 100% ingyenes. A Netflix 100% ingyenes. Belépés a repülőtér társalgójába. Díj nélküli ATM havi kifizetési limit 800 USD. Bankközi árfolyamok havi 10 000 dolláros limit mellett. 
 • 500 000 CRO részesedés: 5% CRO jutalom a kártyakiadásokra. Spotify 100% ingyenes. A Netflix 100% ingyenes. Alapozás 100% ingyenes. 10% kedvezmény az Expedia árából. Exkluzív áruk üdvözlő csomag. Keressen bónusz kamatot a Crypto.com platformon. Crypto.com magánszolgáltatás a tőzsdén kívüli kereskedelem blokkolásával, kutatási jelentések, öröklési szolgáltatás, ipari eseményekhez való hozzáférés és kiemelt ügyfélszolgálat. Belépés a reptéri társalgóba, beleértve egy ingyenes vendéget. Nincs havi 1000 dolláros ATM-visszavonási limit. Bankközi árfolyamok havi limitje 20 000 USD. 
 • 5 000 000 CRO részesedés: 8% CRO jutalom a kártyakiadásokra. Spotify 100% ingyenes. A Netflix 100% ingyenes. Alapozás 100% ingyenes. 10% kedvezmény az Expedia árából. Exkluzív áruk üdvözlő csomag. Bónusz kamat a Crypto.com platformon. Crypto.com magánszolgáltatás a tőzsdén kívüli kereskedelem blokkolásával, kutatási jelentések, öröklési szolgáltatás, ipari eseményekhez való hozzáférés és kiemelt ügyfélszolgálat. Privát Jet Partnerség. Belépés a reptéri társalgóba, beleértve egy ingyenes vendéget. Nincs havi 1000 dolláros ATM-visszavonási limit. Korlátlan bankközi árfolyamok.

CRO Staking Rewards

A Crypto.com crypto VISA kártya előnyeinek minden részletét a hivatalos oldal

Vásároljon és adjon el kriptovalutákat

A Crypto.com alkalmazással kriptovalutákat is vásárolhat és adhat el. A Crypto.com alkalmazás elérhető a Alkalmazásbolt és be A Google Play. Ebben az alkalmazásban kriptovalutákat vásárolhat a „valódi költségükön”. 

A Crypto.com hivatalos alkalmazása 7 fiat és több mint 80 kriptovaluta vételi és eladási megoldásokat kínál. Ugyanakkor az alkalmazás lehetővé teszi az alapok kezelését és kiadását a VISA kártyával. 

Ahhoz, hogy kriptovalutákat vásároljon ezzel az alkalmazással, feltöltenie kell fiókját. Megteheti betéti vagy hitelkártyával, banki átutalással vagy akár más virtuális pénznemekkel. Miután végrehajtotta ezt a lépést, készen áll a kriptovaluták vásárlására. Ehhez a Crypto.com áttekintéshez ez minden bizonnyal fontos dolog. 

A számláján lévő pénzeszközöket ezután egy külső pénztárca címre lehet visszavonni. Ennek ellenére kis fix díjat kell fizetnie érte. Ha virtuális pénznemeket szeretne küldeni egy másik Crypto.com App-felhasználónak, akkor azonnal és ingyen megteheti. 

A Crypto.com App segítségével nagy számban követhet érméket is. Ez lehetővé tenné, hogy értékes és pontos információkkal rendelkezzen a kriptovaluta piacról. Több mint 200 érme nyomon követhető, beleértve az árakat, a kereskedési mennyiséget, a piaci kapitalizációt és még sok mást. 

A Crypto.com Wallet használatával a felhasználóknak történő pénzbefizetés, -csere és -átutalás díja 0,00%. A külső címre történő átutalások díjai a digitális pénznemtől függően változnak. A kriptovaluták adás-vétele mindenképpen fontos a teljes Crypto.com áttekintéshez. 

Crypto Earn

A decentralizált pénzügyi (DeFi) piac az elmúlt évben növekedett. Míg a hagyományos pénzügyek lehetővé tették az egyének számára, hogy pénzt takarítsanak meg és befektessenek megtakarításokat, ez most kevésbé hasznos és kizárólagos. 

A DeFi piaccal a kriptovaluta-felhasználók a világ minden tájáról sokféle megoldáshoz férhetnek hozzá. Ez azt jelenti, hogy idővel képesek lennének kamatot szerezni virtuális pénznemükről. 

A DeFi platformokat azonban általában nehéz használni a hagyományos befektetők számára. Ezért kínálnak olyan vállalatok, mint a Crypto.com, a virtuális pénznemek használatával a passzív jövedelemhez való hozzáféréshez. 

Felhasználók a Crypto Earn platform évi 6,5% -ot kereshet rejtjelükön és legfeljebb 12% p.a. Stablecoins számára. A kamatot hetente fizetik az Ön kriptovalutájában. Ez azt jelenti, hogy ha letétbe helyezte a BTC-t, akkor BTC-érméket kap. 

A CRO virtuális pénznemet megszerző felhasználók még jobb árfolyamokat kaphatnak. Ez a CRO kriptovaluta tartásának számos előnye. 25 000 vagy annál több CRO részesedéssel a felhasználók a következő kamatlábakat kereshetik:

összehasonlítva a tét és a tét nélküli előnyöket a crypto.com oldalon

Jelenleg a Crypto.com felajánlja a felhasználóknak, hogy jutalmakat keressenek a virtuális pénznemek széles skálájában. Ezek közé az érmék közé tartozik többek között a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Litecoin (LTC). A Tezos (XTZ), a MakerDAO (MKR) és a Decentraland (MANA) is szerepel. 

A legtöbb stabil állomány, például az USD Coin (USDC), a Tether (USDT), a Binance USD (BUSD), a Paxos Standard (PAX) vagy a TrueUSD (TUSD) is támogatott. A jövőben a Crypto.com támogatást kíván adni nagyobb számú érméhez és zsetonhoz. Ez több felhasználót és befektetőt vonzana. 

A stabil anyák nagyon fontos szerepet játszanak a kriptovaluta piacon. Lehetővé teszik a befektetők számára, hogy számos pénzügyi termékhez hozzáférjenek. Ezért ebben a Crypto.com áttekintésben figyelembe vesszük a stablecoin elérhetőségét. 

Crypto Credit

Crypto Credit az egyik leghasznosabb megoldás, amelyet a Crypto.com kínál. A kriptohitel nagyszerű módja az azonnali kölcsön megszerzésének. Ehhez csak kriptovalutákat kellene befizetnie. A hitel ebben a kölcsönben az azonnali. Használhatja, amint megszerzi, és nincs szükség hitelvizsgálatra.

A pénzügyi szolgáltatások immár mindenki számára közelebb vannak olyan platformokkal, mint a Crypto.com. A Crypto Credit segítségével virtuális pénznemét fedezetként használhatja, és azonnali hitelt kaphat. Kaphat TUSD-t, PAX-ot, USDC-t vagy akár USDT-t, amelyet azonnal elkölthet, amint megkapja. Az összegeket azonnal a kriptotárcádba helyezik. 

Ne feledje, hogy a CRO digitális valutával kedvezményeket fog adni a kölcsönökre. Használhatja CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, EOS és még sok más, a Crypto.com által támogatott virtuális valutát. Több olyan cég kínál már ilyen szolgáltatást. Ez a Crypto.com áttekintés tartalmazza a Crypto Credit-t, mint a cég fontos részét. 

A Crypto Credit használatával bármikor fizethet, és nem lesznek kimutatási határidők. Például 5000 dollárt helyezhet el BTC-ben, és 2500 dollárt kap PAX-ban, TUSD-ben, USDC-ben és USDT-ben. Biztosítékként felhasználhatja a fent említett virtuális pénznemeket is. Ha meghaladja a 25 000 CRO-t (jelenleg ~ 16 500 USD), akkor alacsonyabb éves kamatlábakat kaphat. 

betét / hitel arány a crypto.com oldalon

Míg a decentralizált pénzügyi (DeFi) piac nehezen használható, a Crypto.com mindenki számára pénzügyi lehetőségeket kínál. Ezért a Crypto.com ugyanazokat a megoldásokat és hozzáférést kínálja a pénzügyi világhoz, de felhasználóbarát módon. 

Crypto Pay

A Crypto.com Crypto Pay megoldásával ma elkezdheti a kriptofizetések elfogadását. Ez a Crypto.com áttekintés a vállalat által kínált összes terméket és szolgáltatást tartalmazza. A Crypto Pay az alapvető megoldások része, amelyek a Crypto.com ökoszisztémát működtetik. 

Val vel Crypto Pay, beléphet a rejtjelgazdaságba, és elkezdheti elfogadni a Bitcoin és más virtuális pénznemeket. Mindent megtehet egy weboldal integrációjával és csak néhány egyszerű lépésben. Ha már használja ezt a megoldást, alacsony díjakat fog fizetni, vagy egyáltalán nem. 

Ez sokkal jobb, mint más kriptográfiai szolgáltatásokat igénybe venni. Nulla feldolgozási díjat fizethet a kriptovalutákban történő elszámolásokért. Ezenkívül akár 80% -ot is megtakaríthat a díjakon, szemben a tipikus fizetési processzorokkal. 

Ezenkívül nem kell aggódnia a kripto volatilitása vagy konverziója miatt. Megkönnyítjük az Ön számára a Crypto.com áttekintésének megértését. Ön kriptóban fizet, és megkapja a kívánt fiat pénznemet. Ez azt jelenti, hogy a teljes fizetési folyamat minden online kereskedő számára nagyon gördülékeny lesz. 

Néhány vállalat, amely már megvalósította a Crypto.com Crypto Pay alkalmazását, többek között a WooCommerce, az Ecwid, az Opencart, a Loveit és a nopCommerce. 

Végül a Crypto Pay segítségével is felhasználhatja digitális eszközeit. A Crypto Pay által támogatott bármely oldalon csak néhány lépésben használhatja az alkalmazást és fizethet. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén vásároljon az interneten, és bőséges cashbacket kapjon. 

Hívjon meg egy barátot, és jusson jutalomhoz

A Crypto.com lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ajánlják a szolgáltatásokat és jutalmat kapjanak érte. Akár 2000 dollár jutalmat kaphat CRO-ban minden olyan barátért, akire hivatkozik a Crypto.com cserében. Ugyanakkor a kereskedési díjak 50% -át élvezheti. 

Jelenleg nincsenek hivatkozási korlátok. Ez azt jelenti, hogy annyi barátot hivatkozhat, amennyit csak akar. Ezenkívül azonnal megkapja a bónuszokat a számláján, miután minden feltétel teljesül. 

Van egy dedikált fiókja az interneten, amely lehetővé teszi, hogy elemezze a hivatkozások teljesítményét. Ez világos képet fog adni a kapott pénzeszközökről, beleértve a kereskedési díj jutalékát is. Az ajánlási bónusz 2000 dollár lesz azoknak a felhasználóknak, akik legalább 5 millió CRO-t érintettek. 

Amint az alább látható, minél nagyobb a CRO tétje, annál nagyobb lesz a jutalma.

ajánlási bónuszok a crypto.com oldalon

Crypto.com Exchange

A Crypto.com csere számos funkciót és megoldást tartalmaz. Ez a Crypto.com Review egyik legfontosabb része. 

Az első dolog, amit figyelembe kell vennie, hogy a Crypto.com cseréjét a CRO hajtja. Fő jellemzői a mély likviditás, az alacsony díjak és a legjobb végrehajtási árak. 

A Crypto.Com tőzsde 2019 végén indult, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legversenyképesebb kamatlábakkal rendelkezzenek a kriptovaluták kereskedésére. 30 napos kereskedési volumenétől és CRO tétjétől függően csökkentheti kereskedési díjait is. 

Érdemes megemlíteni, hogy a Crypto.com csere egységes REST és Websocket API-val működik. Ez nagyon felhasználóbaráttá tenné mind a szakértő kereskedők, mind a piacon újonnan érkezők számára. Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy árréssel és derivatívákkal kereskedjenek.

A bejegyzés megírásának pillanatában 44 különböző kereskedési pár létezik. A piacokat három kriptovaluta alkotja: BTC, USDT és CRO. Az USDT az a digitális valuta, amely a legtöbb kereskedési párral rendelkezik ezen a platformon. Az USDT jelenleg az a virtuális pénznem, amelynek volumene a legnagyobb az egész világon. 

A Crypto.com exchange használatával igazolni kell. Ehhez kiválaszthatja a kívánt ellenőrzést. Az „alap” azonosítási szint lehetővé tenné, hogy hozzáférjen a legtöbb szolgáltatáshoz, csupán e-mailt, telefonszámot és nevét megadva. A fejlett igazolással 100 BTC visszavonási limit lesz érvényben. Ugyanakkor be kell nyújtania egy személyazonosságot a platformra. 

A Crypto.com áttekintésének következő szakaszaiban megismerheti a vállalat által kínált további szolgáltatásokat..

Syndicate Crypto.com Review

A Crypto.com szindikátus egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a kriptográfiai projektek számára, hogy pénzeket gyűjtsenek a Crypto.com felhasználói bázisából. A Crypto.com exchange felhasználói, akik részt akarnak venni a token értékesítésben, képesek lesznek erre. Sőt, ha Ön CRO-t játszik, akkor elsőbbséget élvez az értékesítés során. 

A token promóterek a tokenek egy részét 50% -os kedvezménnyel fogják kiosztani. Ezeket az érméket a Crypto.com felhasználói megszerezhetik. Az összes összegyűjtött összeget visszaadják a kriptográf projekteknek. A Crypto.com áttekintéshez nagyon alaposan követtük a Syndicate működését. 

Érdemes megjegyezni, hogy ezeknek a kriptoprojekteknek számos előnye lesz. Például képesek lesznek integrálni a tokenjeiket a Crypto.com VISA kártyába. Hozzáadhatják az azonnali kölcsönök szakaszhoz, és támogatást kínálhatnak a Crypto.com Pay hálózaton.

Azok az alapok, amelyeket a felhasználók ezzel a módszerrel megvásárolhatnának, a CRO-tól függnek. A tartomány 10k és 50 millió CRO token között mozog. A legalacsonyabb kiosztás 1000 USD, a maximális kiosztás pedig 200 000 USD lenne. 

Habár nem minden projekt lesz hosszú távon nyereséges, ez nagyszerű lehetőség a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a kriptopiacon kedvezményes tokenekhez. Hosszú távon ennek pozitív hatása lehet a befektetőkre. 

Crypto.com kompresszor

Ebben a Crypto.com áttekintésben még több dolog kapcsolódik a tőzsdéhez. Ezen platformok egyike néven ismert Kompresszor. A Supercharger megoldás egy biztonságos likviditásbányászati ​​platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zsetonokat helyezzenek el és bányásszanak más DeFi-érméket. 

Az elmúlt hónapokban a decentralizált pénzügyi piac kezdte kínálni a felhasználóknak a zsetonok bányászatának lehetőségét. Ez az úgynevezett poolok likviditásának biztosításával valósul meg. Ezek a poolok lehetővé teszik a kereskedők számára, hogy könnyen cseréljenek érméket anélkül, hogy hagyományos cserét kellene használniuk. 

A Supercharger segítségével a felhasználóknak lehetőségük lesz részt venni a DeFi piacon. A Töltési időszak alatt bármikor befizethet és felvehet pénzeket a Töltőkészletből. Amint a Töltési periódus lejár, megkezdődik a jutalmazási időszak. A befektetési és a jutalmazási időszak közötti teljes idő 60 nap lesz. 

Eddig a Polkadot és az Uniswap szolgáltatást kínálták a felhasználóknak a Crypto.com platformon. A Crypto.com alkalmazás felhasználói (kivéve hongkongi, kínai és amerikai állampolgárokat) részt vehetnének ezeken az eseményeken. Minden ellenőrzött Crypto.com Exchange felhasználó jogosult részt venni a Supercharger eseményeken. 

A felhasználóknak lehetőségük lesz több befizetésre 100 CRO-val kezdődően. A „Töltési periódus” alatt a felhasználók letölthetik és kivonják a tokent a készletből, ahogy akarják. A „Jutalmazási periódus” alatt a felhasználók a „Töltési időszakban” felhalmozott likviditási pontszám után kapják meg a jutalmakat. A jutalmak egyenletesen kerülnek felosztásra napi rendszerességgel. 

A likviditási pontszám kiszámítását különböző pillanatfelvételek segítségével fogják mérni. Az egyes felhasználók által biztosított likviditást óránként mérik. A Crypto.com példája a következő:

„Alice a következőképpen biztosítja a likviditást:

 • 100 CRO az 1. naptól a 10. napig, napi 24 órában
 • Visszavonja 100 CRO-ját, és a 11. naptól a 20. napig 0 CRO-t biztosít
 • Napi 10 órán át 200 CRO-t helyez el a 21. naptól a 30. napig
 • Teljes likviditása (100 * 24 * 10) + (0 * 10) + (200 * 10 * 10) = 44 000 ”

Végül összesítik a felhasználók összes hozzájárulását. A felhasználónkénti likviditási részesedés egyenlő lesz a felhasználónként biztosított teljes likviditás és az összes felhasználó összes likviditásának elosztva.

A kapott jutalmakat a teljes likviditásban elért részesedésük alapján számolják. Ez azt jelenti, hogy a kiosztott jutalom-token megegyezik az ebben a készletben szereplő jutalom-tokennel és a felhasználónkénti likviditási részesedéssel. 

Ha el akarja fogadni jutalmát, ez csak néhány másodpercet vesz igénybe. El kell mennie a Crypto.com alkalmazáshoz, és ki kell választania a Töltő esemény részletei oldalt. Ha a jutalomosztás első napja előtt elfogadja, akkor megkapja a teljes jutalmat a jutalomidőszak hátralévő napjaira. Ha nem fogadja el a jutalom elosztását annak megkezdése előtt, akkor elveszíti a jutalom ezen részét. 

Crypto.com Review: A tét és a CRO előnyei

A CRO megszerzése a Crypto.com alkalmazás segítségével számos előnnyel járhat. Ugyanakkor befektethet a CRO digitális eszközbe, ha úgy gondolja, hogy annak ára növekedhet. A CRO megszerzése az egyik módja annak, hogy jutalmazzuk az űrben való részvételét. 

 • A tét szintjétől függően kaphat prémium fém VISA kártyát
 • Olyan Crypto Wallet előnyöket kaphat, mint például árengedmények, extra kártyás cashback és még sok más
 • Jobb THM-et kaphat a Crypto Credit részben és a Crypto Earn platformban

A Crypto.com ökoszisztémában sok más megoldás is kínál jutalmat. Csak át kell néznie ezt a Crypto.com áttekintést és ellenőriznie kell, hogy mit enged meg a CRO kriptovaluta. Alapvetően megerősíti a Crypto.com platform használatának előnyeit. 

Minél nagyobb a tét, annál nagyobb előnyökkel jár a Crypto.com termékei és szolgáltatásai. 

Crypto.com A DeFi, a DeFi pénztárca és a DeFi csere áttekintése

Amint ebben a Crypto.com áttekintésben már említettük, a DeFi piac nagyszámú befektetőt vonz. Ezért a Crypto.com azon dolgozik, hogy a DeFi-vel kapcsolatos megoldásokat kínálja a felhasználóknak. 

A Crypto.com áttekintés ezen szakaszában két leghasznosabb DeFi szolgáltatáson megyünk keresztül. A Crypto.com DeFi Wallet-járól és a DeFi Swap-ról beszélünk. Az aktív részvétel a DeFi piacon mindenképpen fontos számunkra. Ezért vettük figyelembe a Crypto.com áttekintésében. 

Crypto.com A DeFi Wallet áttekintése 

A Crypto.com DeFi pénztárca decentralizált és biztonságos megoldás a kriptó megtartására. Míg a kriptotérben a legtöbb platform letétkezelési megoldásokat kínál, a Crypto.com még ennél is tovább megy. Ezért döntöttek úgy, hogy kínálnak egy DeFi pénztárcát. 

A Crypto.com DeFi Wallet segítségével a felhasználók teljes mértékben kézben tarthatják a kriptójukat. Ez az igazi „Kulcsaid, kriptod”. Ön az érmék igazi tulajdonosa lesz. Közvetítők nélkül. Könnyedén kezelheti a BTC, ETH, CRO, LTC, XRP és XLM fájlokat. Az ERC-20 tokeneket a DeFi pénztárcájában is tárolhatja. A jövőben új érmék kerülhetnek ebbe a pénztárcába. A Crypto.com áttekintése a DeFi termékeikről javulna, ha a vállalat új virtuális pénznemeket adna hozzá. 

A Crypto.com DeFi Wallet segítségével hozzáférhet a különféle crypto pénzügyi szolgáltatásokhoz. Ezeket a megoldásokat a Crypto.com és más platformok fogják nyújtani. Ezenkívül a Crypto.com a biztonságot tekinti kiemelt fontosságúnak. Ez azt jelenti, hogy a magánkulcsaid titkosítva vannak a készüléken a Secure Enclave használatával. Ezt védi a biometrikus hitelesítés és a 2-F hitelesítés is.

A felügyelet a fő különbség a Crypto.com App és a Crypto.com DeFi Wallet között. A Crypto.com DeFi pénztárca a felhasználók által gondozott pénztárca. Te vagy az alapod végső letétkezelője. Teljes hozzáférést és ellenőrzést kap a titkosított privát kulcsaihoz. Ez a virtuális pénznemek egyik legfontosabb része. Te vagy az érmék igazi tulajdonosa. Ez mindenképpen fontos a Crypto.com áttekintésünkhöz. 

A Crypto.com App egy rejtjeles eszközközvetítés, amely letétkezelőként működik. Ez teljesen más, mint a Crypto.com DeFi Wallet. Ez a megoldás tárolja a titkosítást az Ön és az Ön nevében. Képes lesz felhasználni ezeket az alapokat, kezelni és kezelni őket, de nem tudja ellenőrizni a magánkulcsokat. 

A Crypto.com úgy véli, hogy emberi jog a saját tulajdonunkban lévő pénz ellenőrzése. Senki más nem dönthet helyetted. Ezért döntöttek úgy, hogy létrehoznak egy pénztárcát, amely teljes hozzáférést biztosít a felhasználóknak az érmék felett. Ha részt akar venni a DeFi piacon, akkor használja ezt a pénztárcát. Ha ehelyett digitális eszközökkel szeretne kereskedni, akkor a Crypto.com alkalmazás lesz a megfelelő választás az Ön számára. 

Crypto.com áttekintése a DeFi Swap-ról

A kriptovaluták cseréje az elmúlt hónapokban a digitális eszközök egyik legforróbb témájává vált. A felhasználók néhány egyszerű lépésben könnyedén kicserélhetik pénzeszközeiket és érmeiket más zsetonokra. Mindent anélkül, hogy centralizált cserére kellene támaszkodni. Ugyanakkor új jelzőket gazdálkodhatnak és bányászhatnak csak azáltal, hogy likviditást biztosítanak a pooloknak. 

DeFi csere a Crypto.com hozta létre a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a decentralizált pénzügyi szolgáltatásokhoz, beleértve a gazdálkodást és az érmék cseréjét. A fő különbség a többi DeFi protokoll között az, ahogyan a felhasználókat ösztönzik. Ezt a platformot a Crypto.com ökoszisztéma és a CRO virtuális pénzneme fogja működtetni. 

Ebben a protokollban a likviditás-szolgáltatókat a Triple Yield nevű újszerű megoldás ösztönzi majd. A likviditásszolgáltatókat a swap-díjak megosztása, a CRO DeFi hozama a CRO érdekeltek számára és az LP-k és a kiválasztott poolok Bonus LP hozama ösztönzi.. 

Amint arról a Crypto.com beszámol, 5 különböző funkció érhető el ezen a protokollon keresztül. 

Közülük az első neve Swap. A felhasználók 0,3% -os swapdíjat fizetve cserélhetnek (csere) tokent. Ez lesz az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy nagy számú tokenhez férjünk hozzá. A váltás manapság nagyon fontos a kriptovaluták számára. Ezért adtuk ezt hozzá a Crypto.com áttekintésünkhöz.

A második funkció a medence. Mindegyik likviditási pool rendelkezik tartalékokkal két különböző ERC-20 token számára (amelyek az Ethereum platformon alapulnak), és kiad egy ERC-20 tokent, amely a pool részesedése. 

A harmadik funkció Boost néven ismert. A likviditási szolgáltatók könnyedén növelhetik, igényelhetik és megtekinthetik CRO DeFi és Bonus LP hozamukat. Minél nagyobb az ösztönzés a felhasználók számára, annál jobb az élmény.

A negyedik funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy APY-n keresztül megbecsüljék CRO DeFi hozamukat. Megkapják az összes részletes információt, amelyre szükségük van ahhoz, hogy megértsék a platform működését.

Végül az utolsó funkció az elemzés. Ez kapcsolódik az előző funkcióhoz is. A felhasználók megtekinthetik a CRO DeFi Swap protokoll összesített és tokenenkénti adatait. Ez magában foglalja a likviditást, a kereskedési mennyiséget és az összes rendelkezésre álló adatot. 

Érdemes megemlíteni, hogy a protokoll az Ethereum blokkláncon futó intelligens szerződéseken felül működik. Ezenkívül ez egy nyílt forráskódú szoftver, amelyet a GPL engedélyez. Ha kétségei vannak, bármikor ellenőrizheti DeFi Swap Whitepaper

Crypto.com árak 

Crypto.com árak a helyes módszer a nap megkezdésére. Ez az oldal megadja az összes szükséges információt a virtuális pénznemekkel kapcsolatban. Láthatja a világ legnagyobb kriptovalutáinak árát, azok viselkedését és még sok minden mást. Ezt figyelembe vettük a Crypto.com Review elkészítéséhez. 

Crypto.com árak

Ha befektető vagy kereskedő, akkor értékes információkkal kell rendelkeznie a piacról. Az összes szükséges adat megtalálása azonban valahogy nehéz lehet. Ezért gondolt rá a Crypto.com, és úgy döntött, hogy létrehoz egy új és egyedi platformot a kriptográfiával kapcsolatos információk megjelenítésére.

Amint hozzáfér az oldalhoz, megnézheti, melyek voltak a legfontosabbak. Ez utal azokra a valutákra, amelyekben az elmúlt órákban a legmagasabb az áremelkedés. Ha egy kriptovaluta 50% -kal mozog, akkor megjelenhet a Crypto.com főoldalán. 

A Crypto.com árak használatával lehetősége lesz értékes információkhoz jutni a piac minden egyes virtuális pénzneméről. Láthatja például az egyes eszközök árát, az elmúlt 24 óra százalékos változását és még sok mást. Kattintson a „Kereskedelem” lehetőségre is, ha egy adott virtuális valutát szeretne vásárolni vagy eladni.

Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy a Crypto.com árak nagyszerű módja annak, hogy a befektetők hozzáférjenek kedvenc virtuális pénznemeikhez, és csak néhány kattintással kezdhessék el kereskedni velük. A jövőben új információk adhatók a Crypto.com árakhoz. Ezt az oldalt nemrég mutatták be, és még sok más funkciót fognak bevezetni. 

A Crypto.com Review következtetése

Ebben a Crypto.com áttekintésben áttekintettük a platform által kínált főbb szolgáltatásokat. Információkat is megosztottunk a Crypto.com oldalon elérhető termékekről. A kriptovaluták összes új és legizgalmasabb trendje megtalálható ebben a Crypto.com áttekintésben. 

A legtöbb elfogadott termék közé tartozik a Crypto.com VISA kártya és a Crypto.com Earn platform. Ez azt mutatja, hogy a felhasználók új módszereket keresnek pénzügyi és lehetőségeik bővítésére.

Úgy gondoljuk, hogy ennek a Crypto.com felülvizsgálatának egyértelmű ítélettel kell végződnie a Crypto.com által kínált megoldásokról. Ebben a Crypto.Com áttekintésben úgy gondoljuk, hogy a cég vezető szerepet tölt be a piacon, és ez látható abban, ahogyan felgyorsítja a világ átmenetét a kriptovalutára.. 

Míg régen nehéz volt elképzelni egy kriptokártyát, manapság ez a valóság. Más vállalatok valóban követik a Crypto.com példáját és vezető szerepét ebben a versenyképes iparágban. 

Nem számít, ha kereskedő vagy befektető vagy. A Crypto.com felajánlja azokat a szolgáltatásokat, amelyeket keres. Ugyanakkor, ha rajong a virtuális pénznemekért, a Crypto.com készen áll arra is, hogy felajánlja Önnek a szükséges termékeket. 

Ennek ellenére ez a Crypto.com áttekintés úgy ítéli meg, hogy a vállalat határozottan élen jár a világ kriptovalutára történő átmenetének felgyorsításában. Hogyan? A világ minden tájáról származó kriptográf felhasználók számára kínált összes megoldással, szolgáltatással és termékkel. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner