A legjobb Binance érme pénztárcák, amelyeket érdemes figyelembe venni

A Binance Coin (BNB) egy ERC20 alapú kriptovaluta, amely a Binance tőzsdén végzett összes műveletet táplálja. A BNB különféle lehetőségeket kínál tulajdonosainak a Binance ökoszisztémában, mint például licitálás, tőzsdei bevezetés, tőzsdei bevezetés, befektetés az ICO-kba és a tranzakciós díjak levonása. Különböző módszerek létezhetnek a BNB tárolására. Ebben a cikkben a legjobb Binance Coin pénztárcákat mutatjuk be, amelyek közül választhat.

Binance érme pénztárcák

Forrás: TokenClub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Wallet webhely: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s 

Ledger Nano S pénztárca típusa:  Több pénznem, hardver pénztárca

Könnyű használat: Hard – összetett konfigurációt igényel

Biztonságos: Nagyon biztonságos

Költség: Fizetett

A Ledger Nano S egy hardvertárca, amelyet úgy terveztek, hogy teljes biztonságot nyújtson a kriptográfiai alapok számára. Úgy néz ki, mint egy USB meghajtó, amely az USB porton keresztül csatlakoztatható laptopjához vagy számítógépéhez. A Ledger két oldalsó gombbal rendelkezik a tranzakció megerősítéséhez és egy OLED képernyőt. Titkosítási eljárást is végrehajtott, amely bekapcsoláskor ellenőrzi az eszköz integritását.

A Ledger első konfigurálásakor PIN-kódot kell választania a pénztárca biztonsága érdekében. Ezt követően egy 24 szavas helyreállítási kifejezés jön létre, amelyet felhasználhat pénzeszközei visszaszerzésére arra az esetre, ha a pénztárca elveszne.  

A Ledger az iparág legbiztonságosabb Binance Coin pénztárcái közé tartozik, mivel számos biztonsági protokollt és kriptográfiai eljárást valósít meg, és az összes érmét offline állapotban tárolja. A szolgáltatás sokféle érmét és zsetont támogat, beleértve a Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Stratis, Dash, Zcash, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Monero és természetesen a Binance Coin.

image4 2

Forrás: toshitimes.com

Trezor

A Trezor Wallet webhelye: https://trezor.io/ 

Trezor pénztárca típusa:  Több pénznem, hardver, kompatibilis az OS X (10.8 és újabb verzió), Windows (7 és újabb verzió), Linux és Android eszközökkel.

Egyszerű használat: Nehéz

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Fizetett

A Trezor volt az első Bitcoin hardver pénztárca, amelyet valaha készítettek, és ismert a legfelső biztonsági funkcióiról, amelyek megvédik BNB érmeit a virtuális és fizikai lopásoktól. Kétségtelen, hogy az egyik legjobb Binance Coin pénztárca, ha a lehető legnagyobb biztonságra vágyik.

A Trezor egy kis gombokkal és OLED képernyővel ellátott eszköz, amely USB porton keresztül csatlakoztatható a számítógépéhez. Hozzáférhet és kezelheti pénzeszközeit a Google Chrome és a Trezor Bridge használatával is.

A készülék első csatlakoztatásakor az OLED-képernyőn kilenc számjegyből álló PIN-kód található, és ugyanazt a PIN-kódot kell megadnia, ha rákattint a számítógép képernyőjére, amelyhez csatlakozik. Ezt a kódot véletlenszerűen generálják minden alkalommal, amikor a Trezorhoz hozzáférnek, és biztosítja, hogy a számítógéped még akkor is biztonságos legyen, ha rosszindulatú programot fertőzött meg.

A PIN megadása után egy 24 szavas helyreállítási mag jön létre, amelyet a pénztárca helyreállításához kell használni. A további védelem érdekében a 24 szavas maghoz egy újabb jelszó is hozzáadható. Magas biztonsági követelményei miatt az egyik legjobb Binance érme pénztárca.

A Trezor a Binance Coin mellett lenyűgöző számú kriptovalutát is támogat, beleértve a Bitcoin-ot, a Bitcoin Cash-t, az Ethereum-ot, az Ethereum Classic-ot, a Monero-t, a Zcash-ot és még sokan mások..

A pénztárca párhuzamosan használható olyan alkalmazásokkal is, mint a Multibit HD, a Mycelium és a TREZOR Wallet.

Binance érme pénztárcák

Forrás: bitcoinexchangeguide.com

Guarda pénztárca

Guarda Wallet webhely: https://guarda.com

Guarda pénztárca típusa:  Több pénznem, mobil, asztali pénztárca

Egyszerű használat: Könnyen

Biztonságos: Biztonságos

Költség: Ingyenes

A Guarda pénztárcát úgy tervezték, hogy könnyen használható kriptotárolási szolgáltatásokat kínáljon a biztonság feladás nélkül. A Guarda egy nem őrizet alatt álló és több eszközből álló pénztárca, amely a különböző digitális eszközök sok felhasználójának kínál szolgáltatásokat. 

Ez a pénztárca nagyon hasznos lesz a Binance Coin (BNB) tulajdonosok számára, akik biztonságosan szeretnék tárolni digitális eszközeiket. Ez nem csak lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelje BNB-érmeit, hanem segít ezen érmék fogadásában, küldésében és cseréjében. Emellett a Guarda Team a nap 24 órájában dolgozik a felhasználók problémáinak megoldása érdekében az ügyfélszolgálatukon keresztül. 

Mivel a Guarda egy több pénznemben működő pénztárca, a felhasználók más kriptovalutákat is tárolhatnak, többek között az XRP-t, a Litecoin (LTC), a Bitcoin (BTC), a Bitcoin Gold (BTG) és az Ethereum (ETH) szolgáltatásokat. Néhány ERC-20 digitális eszközt ez a kriptotárca is támogat. 

A trustpilot adatai szerint a Guarda-felhasználók mintegy 85% -a állította hogy nagyszerű vagy kiváló tapasztalattal rendelkezzen az alkalmazás használata közben, a felhasználók mindössze 9 százaléka mondta azt, hogy rossz tapasztalataik vannak. 

A Binance Coin felhasználói széles körű szolgáltatásokat és megoldásokat választhatnak ki, amelyek megfelelnek minden igényüknek. Ezenkívül a Guarda webalapú szolgáltatásaival az egyének minden eszközön kezelhetik digitális eszközeiket. 

Ha kétségei vannak a Guardával kapcsolatban, bármikor felveheti velük a kapcsolatot [e-mail védett]

Trust Wallet | Binance érmék pénztárcák

Trust Wallet webhely: https://trustwallet.com/ 

Trust Wallet típusa:  Mobil, kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel

Egyszerű használat: Közepes

Biztonságos: Mérsékelt

Költség: Ingyenes

A Trust Wallet egy felhasználóbarát mobil pénztárca alkalmazás, amely felhasználható az Ethereum blokklánc által kiadott összes token tárolására és kezelésére. A pénztárca ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból.

A Trust Wallet használható szinte minden ERC-20 és ERC-223 token, például Ether (ETH), Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Maker (MKR) tárolására ), Augur (REP), VeChain (VEN), ICON (ICX), Aeternity (AE), 0x (ZRX) és még sok más.

Biztonságát tekintve a Trust pénztárca nem fér hozzá a felhasználói vagy a pénztárca adataihoz, és a magánkulcsokat sem tárolja a szerverein. A kulcsok soha nem hagyják el a használt eszközt. Nincs szükség KYC-eljárásra vagy regisztrációra a Trust Wallet használatához. Ez a Binance kriptotárca mobil webböngészőként is használható, amely lehetővé teszi az összes Ethereum-alapú dApps elérését.

Akik extra biztonságra vágynak, számos biztonsági funkciót aktiválhatnak, például a PIN-kódot és az ujjlenyomat-beolvasást használó biometrikus jelölő hitelesítési rendszereket.

image5 4

Forrás: medium.com

Atomic Wallet | Binance érmék pénztárcák

Atomic Wallet webhely: https://atomicwallet.io/ 

Atomic Wallet típus: Kompatibilis a Windows, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android és iOS operációs rendszerekkel.

Egyszerű használat: Intuitív és felhasználóbarát felület

Biztonságos: Mérsékelt

Költség: Ingyenes

Az Atomic Wallet egy decentralizált pénztárca-alkalmazás, amely támogatja a láncok közötti és átlátható kriptovaluta-cserét, és nem vezérli a privát kulcsok egyikét sem. A pénztárca figyelemre méltó az atomcsere funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy titkos kriptókat tároljanak a pénztárca elhagyása nélkül. A ShapeShift és a Changelly beépülő modulok integrációja révén a felhasználók hagyományosabb módon is képesek kereskedni..

Az Atomic több mint 300 kriptovalutát támogat (beleértve a Zcash-t is), és kompatibilis a Windows, a macOS, az Ubuntu, a Debian és a Fedora operációs rendszerekkel. A mobil felhasználóknak Android és iOS verziójuk is van. Az Atomic a BNB egyik legjobb pénztárcája, ha több kriptóval is kereskedni és tárolni kíván.

image3 3

Forrás: finder.com

Coinomi pénztárca

A Coinomi Wallet webhelye: https://www.coinomi.com/en/ 

Coinomi pénztárca típusa:  Több pénznem, Android, iOS és asztali számítógép.

Egyszerű használat: Felhasználóbarát

Biztonságos: Mérsékelt

Költség: Ingyenes

A Coinomi egy népszerű mobil kriptotárca, amely támogatja a BNB tárolást is. Ez lehetővé teszi 500 további kriptó, köztük a Zcash, a Bitcoin és az Ethereum tárolását.

A pénztárcát 2014-ben hozta létre egy szakértői csapat, amelynek „bevált tapasztalatai vannak a Fintech, a kriptovaluták és a vállalkozói szellem terén”. Eleinte mobil pénztárca volt iOS és Android számára, de 2018 végén a csapat kiadott egy asztali verziót is.

A Coinomi beépített csereprogrammal rendelkezik, amely lehetővé teszi a BNB kereskedését más, a tulajdonában lévő digitális eszközökkel. A szolgáltatás szintén egyedülálló, mivel egy kattintással többláncú fizetési folyamatot tartalmaz. Biztonsági szempontból számos biztonsági intézkedést hajt végre, például fejlett adatvédelmi és helyreállítási jelszót.

A pénztárca eléréséhez nincs szükség KYC-folyamatra vagy IP-társításra. A Coinomi szerverei maszkolják az Ön IP-címét az összes kérelem névtelenítése érdekében. Az összes magánkulcsot helyben tárolják az eszközén, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben ellenőrizheti pénzeszközeit.

Ez egy remek Binance Coin pénztárca, mivel nem csak a ShapeShift / Changelly integrációval rendelkezik, hanem kriptókat is vásárolhat fiat-tal.

Következtetésképpen

A legjobb Binance Coin pénztárcák keresésekor számos funkciót figyelembe kell vennie, például a biztonságot, a magánkulcs vezérlését, a folyamatos fejlesztést, az ügyfélszolgálatot és a használhatóságot. Igényeitől és felhasználásától függően különféle tárolási lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek megfelelnek a kívánt Binance Coin pénztárca követelményeinek.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-binance-coin-bnb/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner