8 legjobb XRP pénztárca 2019-ben – Hogyan biztonságosan tárolhatod a hullámzást

A 2019-es legjobb XRP pénztárcák ebben az útmutatójában hét kriptotárcát fogunk átnézni, ahol a felhasználók tárolhatják XRP-jüket. Fontos azonban megjegyezni, hogy az általában ingyenes Bitcoin pénztárcákkal ellentétben a Ripple pénztárcákhoz a felhasználóknak 20 XRP-vel kell rendelkezniük a pénztárca címének lefoglalásához. Ezért létfontosságú az első megfelelő pénztárca kiválasztása, hogy elkerüljük a 20 XRP kiadást több címre.

A hullámos pénztárcák négy kategóriába sorolhatók. Szoftvertárcáink vannak, amelyek mobil pénztárcákat és asztali pénztárcákat tartalmaznak. Aztán vannak hardver pénztárcák, papír pénztárcák, és végül cserélje fel a felajánlott pénztárcákat, ahol a felhasználók megvásárolhatják és tárolhatják az XRP-t a platformokon. Hosszabb elgondolkodás nélkül kezdjük.

A Ripple (XRP) megvásárlása

Az XRP-t nagyon sok tőzsdén jegyezték, fiat pénznemek segítségével megvásárolható, és bármelyik jelentős kriptovaluta ellen is cserélhető..

Az XRP megvásárlásához rendelkezésre álló számos lehetőség közül, Binance, Changelly és Alakváltás a legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsdék közül néhány, ahol könnyedén megvásárolhatja a Ripple-t más kriptovalutákkal. Más pénzváltásoktól eltérően az egyik érme cseréje a másikra a Changelly vagy az alakváltás során nem igényli a platformra történő pénzküldést, vagy a platform használatához fiók regisztrálását. Mindössze annyit kell tennie, hogy érméket / tokent küldjön (e platformok által létrehozott címre) abból a pénztárcából, amelyben megvannak az érmék, amelyeket XRP-re szeretne cserélni (lehet Ether vagy Bitcoin), majd oda írja be a Ripple pénztárcáját, ahová akarja az XRP tárolt. Az érméket azonnal átviszik a következő helyre: További lépések nélkül a Ripple érméket a becsült határidőn belül kell beszereznie.

Korábban cikket írtunk a Ripple legjobb vásárlási helyeiről; érdemes megnézni.

Ha regisztrált a Binance tőzsdére, olvassa el cikkünket: Hogyan vásárolhatunk XRP-t a Binance-ből.

A legjobb XRP pénztárcák

Íme a Ripple pénztárcák legnépszerűbb választása, nem külön sorrendben:

A Ledger Nano S

A Ledger Nano S eszköz egy hardveres kriptovaluta pénztárca több kriptovaluta számára – beleértve a Ripple-t (XRP) is. A Ledger tökéletes pénztárcát jelent az a tény, hogy a felhasználók teljes ellenőrzést biztosítanak a kriptovaluta eszközeik felett. Nemcsak hozzáférést biztosít privát kulcsaihoz, de a pénztárca eléréséhez használt kulcsmondatokat is titkosítva tartja az eszközön. Senki sem férhet hozzá ezekhez a kulcsokhoz, hacsak nem mondja meg nekik.

Amellett, hogy titkos kulcsait biztonságban vannak, további biztonsági funkciók teszik lehetővé, hogy a Ledger tökéletesen illeszkedjen a Ripple érmék tárolásához.

Az eszközön végrehajtott tranzakciók fizikai hitelesítést igényelnek az eszköz gombjainak megnyomásával, mielőtt azok megkezdődnének. Ami azt jelenti, hogy senki nem utalhatja át a kriptovalutákat, ha fizikailag nincsenek együtt a pénztárcájával. Ez bizonyos fokú biztonságot nyújt Önnek abban az esetben, ha biztonságban van a számítógépes támadók számára.

A főkönyv birtoklása nem csak a Ripple tárolása, hanem egy csomó más kriptovaluta is. A főkönyv vásárlása költséghatékony, mivel nem kell több pénztárcát vásárolni más kriptovaluták tárolásához.

A Toast pénztárca

Pirítós pénztárca egy ingyenes nyílt forráskódú Ripple XRP szoftver pénztárca iOS, Android, ablakok, Mac és Linux eszközök.

A Toast könnyen használható, és a kezdők és a geekek is könnyedén megtalálják az alkalmazást. A pénztárca hozzáférést biztosít privát kulcsaihoz, amely teljes ellenőrzést biztosít a befektetés felett. A Toast pénztárca is elérhető Chrome böngészők.

Guarda pénztárca

A Guarda pénztárca az egyik legfejlettebb és legelismertebb pénztárca, amely nemcsak az XRP-t, hanem számos digitális eszközt is tárol a kriptovaluta piacon. Guarda egy webalapú, több pénznemet használó pénztárca, amely lehetővé teszi az egyének számára a kriptovaluták fogadását, tárolását, küldését és cseréjét. 

Mivel az XRP-t világszerte széles körben használják a vállalatok és a felhasználók, a Guarda azon dolgozik, hogy a legjobb megoldásokat tudja ajánlani azoknak a felhasználóknak, akik szolgáltatásokat igényelnek az XRP-hez. A pénztárca egyik fő előnye, hogy más digitális pénznemeket is tárolhat, nem csak az XRP-t. Egyszerű felület használatával a Guarda pénztárca segít a befektetőknek virtuális pénznemben kezelni az alapjaikat. 

A pénztárca elérhető asztali és mobil felhasználók számára. A nem őrizetbe vett megoldás révén a felhasználóknak lehetőségük lesz digitális eszközeik biztonságos tárolására, és védelmet nyújtanak harmadik féltől származó támadások és hackerek ellen. A kriptovaluta-tőzsdék kiszolgáltatottak ezeknek a problémáknak, és az XRP-tulajdonosok számára a legjobb dolog, ha megvásárolják a kívánt érméket, és a lehető leghamarabb elküldik őket egy kriptopénztárcába.. 

Néhány kriptovaluta, amelyet a felhasználók a Guarda digitális eszközén tárolhatnak: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) és még sokan mások. 

Sőt, a pénztárca különböző alapítványokkal működött együtt, többek között az Ethereum Classic, a Zcash (ZEC), a Binance és a Bitcoin Gold társaságokkal. Bár az XRP-tulajdonosok nagyon hasznosnak találják ezt a pénztárcát, a kriptográfiai eszközök széles skáláját is el lehet tárolni. 

A legjobb XRP pénztárcák: Exarpy böngésző pénztárca

Nem minden internetes pénztárca biztonságos, de a szolgáltatásokkal Exarpy biztosítja, biztosan biztonságosnak tűnik, ha betartja az összes megadott szabályt. Ez nem annyira webes pénztárca, bár webböngészővel érhető el, ennek a pénztárcának a funkciói mégis elérhetők, miközben nincs internetkapcsolat.

Az Exarpy egy nem hostolt Ripple pénztárca, amelyet bármilyen mennyiségű Ripple érme tárolására, küldésére és fogadására használnak, harmadik fél részvétele nélkül..

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a pénztárcának a használata költséges, mivel 0,025 hullámot számít fel minden tranzakcióért, és ez magában foglalja a Ripple hálózat díját is.

A Gate.io Exchange

Miért említettük, a Gate.io könnyű használatának köszönhető. Fontos megjegyezni, hogy a kriptovaluták mentése a tőzsdéken nem a legjobb ötlet. A tőzsdéket vételre vagy eladásra kell használnia, miközben érméit / zsetonjait egy olyan pénztárcában tartja, amelynek teljes ellenőrzése alatt áll. Ha felhasználja a cseréket, hogy megtartsa a Ripple-t, győződjön meg arról, hogy ez nem hatalmas összeg; amelyet elveszíthet.

Gate.io Exchange ajánlatok a mobilos alkalmazás a webplatform mellett, amely megkönnyíti a Ripple érmék küldését és fogadását minden eszközön.

A legjobb XRP pénztárcák: Binance

Binance egy másik csere, mint a Gate.io. Ez az egyik megbízható csereprogram, amely a decentralizálást tervezi.

A Binance egy gyorsan növekvő tőzsde, amelyet 2017-ben indítottak el, és világszerte több millió kriptovaluta felhasználó figyelmét hívja fel magára.

Vásároljon ma XRP-t a Binance-on!

Az XRP (Ripple) tárolása a Binance-on azt az előnyt kínálja, hogy könnyedén konvertálhatja érméit más kriptovalutákká és vissza. Azonban nem szabad túl sok Ripple-érmét tartania a tőzsdén; bármikor átvihet egy hardveres vagy szoftveres pénztárcába, amely felett teljes ellenőrzése van.

Az XRP Binance-on történő megvásárlásához olvassa el ezt az útmutatót

Atom pénztárca

legjobb XRP pénztárcák

Ez egy ingyenes, nem őrizetbe vett asztali pénztárca amely támogatja az XRP-t és néhány más 300+ kriptográfiai érmét. A pénztárca nem csak lehetővé teszi a felhasználók számára az XRP kezelését, hanem a pénzváltást is segíti a Changelly által működtetett beépített cseremotoron keresztül. Emellett a felhasználók hitelkártyával vásárolhatnak XRP-t.

A funkciókat egy egyszerű felületen kínálják, amelyet egy memo mag biztosít. Az első alkalommal, amikor a felhasználók elindítják az alkalmazást, létrehozzák a magot, és biztonságos tárolásra van szükségük. A pénztárca nagyszerű tulajdonsága, hogy a felhasználók teljes mértékben ellenőrzik pénzeszközeiket, és a magánkulcsukat titkosítják az eszközön.

Papír pénztárca

legjobb XRP pénztárcák

Annak ellenére, hogy a papír pénztárcák visszalépést jelentenek, tekintve a hardveres pénztárcák létezését, a pénzeszközök biztonságos tárolása terén egyenlőek velük. A papír pénztárcák csak egy darab papír, amely a pénztárca nyilvános és magánkulcsait tartalmazza. Érdekes módon a kulcsokat többnyire offline módon generálják, és ez megnehezíti a kívülállók, különösen a hackerek számára a létezésük megismerését.

Az egyik fő hátrányuk az, hogy a papírdarab könnyen eltévedhet, elveszhet vagy megsérülhet víz vagy tűz által. Ennek fedezése érdekében a felhasználó megrendelhet egy szabotázszárral ellátott pénztárcát, majd laminálhatja, majd széfben tárolhatja, vagy akár a kertjébe temetheti..

Következtetés

Gondosan vizsgálja felül az összes fent említett pénztárcát, és valószínűleg érdemes még néhányat kutatnia arról, hogy mindegyik hogyan működik, videókat nézve a Youtube.

Az idő múlásával több pénztárcának kell lennie, amely integrálja a Ripple alkalmazását, így könnyen hozzáférhetővé válik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner