Exodus Wallet: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

exodus felülvizsgálata

Az Exodus Crypto Wallet használata, tárolása és regisztrációja

Az Exodus egy kezdőbarát mobil és asztali pénztárca, amely több mint 100 kriptovalutát támogat. Mindent áttekinthet a gyönyörűen megtervezett, biztonságos és pro-szintű Exodus kriptotárca alkalmazásról ma.

Mi az Exodus?

Az Exodus egy több pénznemben használható pénztárca, amely asztali és mobil eszközökhöz érhető el. A pénztárcának egyszerű felhasználói felülete van, amely hozzáférhetővé teszi a kezdők számára, bár van elég fejlett funkció ahhoz, hogy a tapasztaltabb kriptográfiai felhasználók örüljenek.

mi az exodus pénztárca

Az egyik első dolog, amit észrevesz az Exodus kapcsán, a figyelemfelkeltő kezelőfelülete. A pénztárca hatékonyan használja a színt, és színenként különíti el a kriptovalutákat, hogy könnyen lássa, mi áll pontosan a portfólióban. Ugyanakkor az Exodus kezelőfelülete nem túl elfoglalt. Megjeleníti a legfontosabb információkat, amelyekre szüksége van, anélkül, hogy elárasztana felesleges ablakokkal. Az Exodus főképernyőről hozzáférhet portfóliójához, pénztárcájához, cseréjéhez és biztonsági mentéséhez.

Az Exodust az Exodus Movement Inc. nevű cég fejlesztette ki, amelyet 2015-ben alapítottak. Bár az Exodus újabb, mint a tapasztaltabb versenytársak, mint például a Mycelium, népszerűségét azért szerezte, mert könnyen használható, kezdők számára hozzáférhető, és fejlettebbek számára testreszabható. kereskedők.

Exodus pénztárca jellemzői

exodus-bitcoin-crypto-wallet-review

A privát kulcsok teljes ellenőrzése: Az Exodus segítségével megtarthatja a magánkulcsok teljes irányítását. A privát kulcsokat az asztali számítógép vagy a mobileszköz tárolja. Mindaddig, amíg Önnek hozzáférése van az eszközhöz, és senki nem lopta el a biztonsági mentési lehetőségeket, addig Ön továbbra is a privát kulcsainak teljes ellenőrzése alatt áll.

Elérhető iOS és Android rendszerekhez: Az Exodus ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerekre.

exodus pénztárca előnyei

Windows, Linux és Mac számára elérhető: Az Exodus mind a három nagy asztali operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a Linux és a Mac operációs rendszert.

Párosítsd az asztali és a mobil pénztárcákat együtt: Ha menet közben és az asztalon szeretné kezelni pénzeszközeit, akkor ezt úgy teheti meg, hogy az asztali és a mobil Exodus pénztárcákat párosítja, így teljes mértékben ellenőrizheti pénzeszközeit bármelyik eszközről.

100+ támogatott kriptovaluta: Az Exodus összesen több mint 100 kriptográfiai eszközt támogat, beleértve gyakorlatilag minden nagyobb kriptovalutát. Az Exodus által támogatott legfontosabb érmék a következők: Bitcoin, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), EOS (EOS), Monero (XMR), Dash (DASH), Ethereum Classic (ETC) és Stellar (XLM).

exodus-cryptocurrency-support-list

Lite pénztárca: Mint minden mobilalkalmazás, az Exodus is egy lite bitcoin pénztárca, ami azt jelenti, hogy az Exodus használatához nem kell letöltenie a teljes blokkláncot. Ez gyakori a mobilalkalmazások között, bár egyes asztali pénztárcákban hagyományosan a teljes blokklánc letöltését követelték meg.

Digitális pénznem küldése és fogadása: Az Exodus lehetővé teszi az összes 100+ támogatott digitális pénznem küldését és fogadását.

Kompatibilis a Trezorral: Az Exodus kompatibilis a Trezor hardvertárcákkal, így könnyedén összekapcsolhatja a világ egyik legnépszerűbb hardvertárca-megoldását az Exodus pénztárcájával.

exodus hardver pénztárca

Nem teljesen nyílt forráskódú (bár a legfontosabb funkciók a nyílt forráskódok): Az Exodus számos nyílt forráskódú komponensre épül, és az Exodus számos részét közzéteszik a Github-on az Exodus Mozgalom oldal alatt. A forráskódot itt tekintheti meg. Az Exodus bizonyos elemei azonban nem nyílt forráskódúak. Az Exodus szerint ezek az elemek nem nyílt forráskódúak, mert „sok időt és munkát fordítanak terveink, animációink és általános felhasználói élményünk előállítására”, és azt akarják, hogy ez a munka védett maradjon.

Portfoliókövető: Nem minden kriptotárca kínál portfóliókövetőt. Az Exodus azonban kínál nyomkövetőt, amely lehetővé teszi, hogy azonnal megnézze az összes kriptovaluta teljes egyenlegét.

Megjelenítési egyenleg 30 + Fiat pénznemben: Szeretné megnézni teljes portfóliójának egyenlegét amerikai dollárban? Ezt megteheti az Exodus és a legtöbb más pénztárca alkalmazással. Az Exodus azonban 30 másik fiat pénznem megjelenítési lehetőséget is támogat, így könnyen beláthatja, hogy pontosan mennyit ér a portfóliója.

12 szavas helyreállítási jelszó: A legtöbb szoftver pénztárcához hasonlóan az Exodus lehetővé teszi 12 szavas helyreállítási jelszó (mag) beállítását. Ha elveszíti hozzáférését eszközéhez, fiókjához vagy alkalmazásához, akkor ezt a jelszót használhatja az alapokhoz és a magánkulcsokhoz való hozzáférés visszaszerzéséhez.

Több ügyfélszolgálati lehetőség: Az Exodus meglepően erős ügyfélszolgálattal rendelkezik a többi pénztárca szoftverhez képest. Kapcsolatba léphet az Exodus ügyfélszolgálatával online ügyfélszolgálaton, e-mailen keresztül vagy a közösségi médián keresztül, például a Twitteren, a Slacken és a Facebookon.

exodus pénztárca támogatása

Biztonságos: Érthető módon az Exodus nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. Az Exodus titkosítja az eszközön lévő magánkulcsokat és tranzakciós adatokat, ami azt jelenti, hogy senki sem férhet hozzá a kriptovalutához, csak Ön.

Érintésazonosító, Arcazonosító és biometrikus hitelesítés: Az Exodus lehetővé teszi a Touch ID és az Face ID (vagy az Android biometrikus érzékelők) használatát a tranzakciók ellenőrzéséhez. Ha minden tranzakció során igazolni szeretné személyazonosságát, akkor az Exodus lehetővé teszi ezt.

Tét: Szerezzen érdeklődést a kriptográfia iránt anélkül, hogy elhagyná az Exodus alkalmazást. Az Exodus segítségével passzív jövedelemszerzés céljából például ONT-t rakhat az alkalmazáson belüli Ontology pénztárcájába.

Diagramok és pénzügyi adatok: Az Exodus grafikonokat, piaci előzményeket és egyéb pénzügyi adatokat jelenít meg mind asztali, mind mobilalkalmazásban, megkönnyítve ezzel a történelmi árinformációk és egyebek megtekintését..

Beépített csere: Az Exodus alkalmazás elhagyása nélkül vásárolhat és adhat el kriptovalutákat. Az Exodus beépített cserével rendelkezik. A csere használatához kis jutalékot kell fizetnie, de lehet, hogy olcsóbb (és kényelmesebb), majd elküldi a pénzét cserére és vissza.

exodus pénztárca csere

Több elérhető téma: Az Exodus lehetővé teszi a kereskedési felület testreszabását több téma használatával. Sok más pénztárca egyforma kialakítású, így jó látni, hogy az Exodus nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználóknak.

Nincs szükség regisztrációra vagy ellenőrzésre: Az Exodus alkalmazás telepítése a készülékre minden szükséges regisztráció és ellenőrzés. Az Exodus csere használatához még regisztrálnia és igazolnia sem kell.

Hogyan működik az Exodus?

Az Exodus úgy működik, mint a legtöbb kriptotárca és alkalmazás. Telepíti a pénztárcát mobil vagy asztali eszközére. Ezután beállíthat pénztárcákat az alkalmazáson belül a 100+ támogatott kriptovaluta bármelyikéhez.

Az Exodus titkosítja és helyben tárolja az összes magánkulcsot. A privát kulcsokat nem küldik el harmadik fél szervereire, és nem sugározzák az interneten keresztül. Amíg az eszköz biztonságban marad, a magánkulcsok is biztonságban maradnak.

Ha elveszíti hozzáférését eszközéhez, és vissza akarja állítani az alapokhoz való hozzáférést, telepítheti az Exodust egy külön eszközre, és beírhatja a 12 szavas helyreállítási jelszót. Csakúgy, mint más pénztárcáknál, kulcsfontosságú a 12 szavas kifejezés biztonságának megőrzése. Bárki, aki hozzáfér a jelszavához, hozzáférhet a titkosítási alapjaihoz is.

Az Exodus egyik hátránya, hogy nincs két faktoros hitelesítés. Az alkalmazáshoz való hozzáférést jelszóval vezérlik. Ha valaki hozzáfér az Ön számítógépéhez vagy asztali eszközéhez, és kitalálja a jelszavát, akkor hozzáférhet az Ön privát kulcsaihoz.

Fontos megemlíteni, hogy az Exodus az egyik leginkább kezdőbarát kriptotárca, amely ma elérhető, pusztán fantasztikus felhasználói felületének köszönhetően. A kezelőfelület ideális belépő szintű kriptográf felhasználók számára, bár elegendő fejlett funkció van ahhoz, hogy minden kriptográfiai felhasználó örüljön. A menük egyszerűek, de a színek hatékonyan megkülönböztetik a különböző kriptográfiai állományokat, és különböző lehetőségeket jeleznek.

Fontos megjegyezni azt is, hogy az Exodus rendelkezik diagramokkal és pénzügyi eszközökkel – amit nem minden más pénztárca kínál. Kezelheti titkosítási alapjait, és megtekintheti az élő piaci adatokat ugyanazon a szoftveren belül.

A legtöbb felhasználó az Exodust forró pénztárcaként vagy napi pénztárcaként fogja használni, kis mennyiségű kriptográfiai forrást rövid távon tárolva. Mivel az Exodus jól párosul a Trezorral, könnyen integrálható egy hatékony hűtőtároló hardveres megoldás. Az Exodus azonban nem biztos, hogy a legjobb megoldás azok számára, akik Ledger Nano pénztárcákat vagy más pénztárcákat használnak.

Exodus árképzés

Az Exodus, amelynek célja az asztali és mobil pénztárcák (és a Trezor hardver pénztárca) biztonságos kezelésének és cseréjének specializálódása, ingyenesen letölthető az összes mobil és asztali platformra.

A tokenek küldése és fogadása az Exodus pénztárcájába és onnan ingyenes, felár nélkül (Ön a szokásos kriptohálózati díjakat fizeti).

Ezenkívül, ha eszközöket cserél az Exodus pénztárcáján keresztül, akkor az Exodus kis jutalékot számít fel minden egyes kereskedésért.

Az Exodus használata

Itt van egy alapvető útmutató a népszerű Bitcoin pénztárca Exodus használatához:

1. lépés: Töltse le az Exodus alkalmazást

Asztali számítógépekhez töltse le az Exodust a hivatalos weboldalról a következő címen: Exodus.io/download. Látni fogja a Windows, Mac és Linux letöltésekre mutató linkeket.

hogyan kell használni az exodust

Mobileszközök esetén töltse le az Exodust a iOS vagy Android alkalmazásbolt.

2. lépés: Hozzon létre jelszót és biztonsági másolatot

Az Exodus első telepítésekor a rendszer kéri egy biztonságos jelszó létrehozását. Az Exodus azt javasolja, hogy hozzon létre egy hosszú jelszót nagy- és kisbetűkkel és szimbólumokkal.

exodus bitcoin pénztárca használatával

Az Exodus egy 12 szavas helyreállítási magmondatot is ad. Leírhatja vagy kimásolhatja ezt a kifejezést, bár biztonságos helyen szeretné tartani. Ha valaki hozzáférést kap a 12 szavas jelszóhoz, akkor hozzáférhet az Ön privát kulcsaihoz és pénzeszközeihez. Ha elveszíti hozzáférését pénztárca-alkalmazásához vagy eszközéhez, akkor ez a jelszó felhasználható pénzeszközök visszaszerzésére.

Az Exodus lehetővé teszi a pénztárca helyreállítását egy e-mail helyreállító link használatával. Az első befizetéskor az Exodus biztonsági másolat linket küld (egy URL a helyreállítási mondattal) az e-mail címére. Ez a biztonsági link párosítható az Ön jelszavával a fiókjához való hozzáférés megszerzése érdekében.

Egy régi Exodus pénztárca visszaállításához egyszerűen érintse meg vagy kattintson a „Pénztárca visszaállítása” lehetőségre.

telepítés exodus pénztárca

3. lépés: Testreszabhatja az egyéb beállításokat

Az Exodus segítségével számos beállítást testreszabhat, hogy az alkalmazás tetszés szerint nézzen ki.

exodus kriptotárca beállításai

Kattintson a Beállítások fülre például egy téma kiválasztásához. A „Lokalizálás” fülre koppintva kiválaszthatja azt is, hogy mely portfolióban jelenjen meg portfóliója, vagy az „Eszközök” elemre kattintva kiválaszthatja, hogy mely digitális eszközöket jelenítse meg..

exodus kripto portfólió

exodus felhasználói útmutató

4. lépés: Küldjön és fogadjon titkosítást

A titkosítás küldése és fogadása az Exodus segítségével egyszerű. A pénztárca telepítése és egy eszköz kiválasztása után az Exodus már készített egy pénztárcát az Ön számára. Ekkor az adott pénztárcához fizethet, ha az oldalsávon a „Pénztárca” gombra kattint, és kiválasztja a kívánt eszközt. A cím megkereséséhez kattintson a Fogadás gombra. Megadhatja ezt a címet a kedvezményezettnek, vagy átutalhatja saját magát. Minden Exodus pénztárcához vannak QR-kódok és nyilvános címek.

exodus send crypto pénztárca

A pénztárca címe alatt található négy műveletgomb segítségével másolhatja, kinyomtathatja vagy e-mailben küldheti el bitcoin címét. Megtekintheti a címét a blokkláncon is.

5. lépés: Cserélje ki az eszközöket az Exodusszal

Több mint 100 kriptográfiai eszközt kicserélhet anélkül, hogy elhagyná az Exodus pénztárcáját, vagy átutalná pénzét egy tőzsdére.

edoxus pénztárca csere

A titkosítási eszközök cseréjéhez kattintson a pénztárca bal oldalán található ‘Csere’ fülre. Válassza ki a kívánt eszközt a csereablak bal és jobb oldalán található két legördülő menüből. Adja meg a cserélni kívánt összeget. Vagy használja a Mind, a Fél vagy a Min gombot. Erősítse meg a részleteket, majd kattintson az Exchange gombra.

Az Exodus élő árfolyamokat használ, ami azt jelenti, hogy három másodperc áll rendelkezésére, hogy törölje a cserét, mielőtt az alapok elhagynák a pénztárcáját. Miután rákattint az ‘Exchange’ gombra, az eszköz el lesz küldve a pénztárcájából, míg a megvásárolt eszköz a pénztárcájába kerül. A csere a kriptovaluta hálózat alapján néhány perctől több mint egy óráig tarthat.

Az Exodusról

Az Exodust az Exodus Movement Inc., a nebraskai székhelyű vállalat hozta létre, amelyet 2015-ben alapított JP Richardson és Daniel Castagnoli..

A vállalat állítólag terjeszkedni kíván. Úgy tűnik, hogy az Exodus nem kapott külső támogatást.

Az Exodus csapata korábban az Apple, a BMW, a Disney, a Louis Vuitton, a Microsoft és a Nike mellett dolgozott. Mérnöki szempontból a vállalat több mint 200 nyílt forráskódú könyvtárat és írott kódot tett közzé, amelyeket a legtöbb Bitcoin és kriptovaluta szoftver használ.

Vegye fel a kapcsolatot az Exodus Wallet ügyfélszolgálatával

Nézze meg a videót, és nézze meg, hogyan működik az Exodus kriptopénztárca támogató csoportja, és hogyan veheti fel a kapcsolatot a [email protected] címmel, mint hivatalos e-mail címük. Emellett elérheti az Exodust a Twitteren és a Facebookon, valamint a Slack Live csevegésüket.

Az Exodus pénztárca támogatási szolgáltatás arra is gyorsan emlékezteti az összes felhasználót, hogy a személyzet soha nem kér személyes adatokat vagy bizalmas információkat, például 12 szóból álló kifejezéseket, jelszavakat vagy magánkulcsokat. Minden bitcoinosnak ügyesnek kell lennie az adathalász támadásokra, amelyek a kriptográfiai közösségben futnak, mivel a bitcoin csalások elterjedtek.

Végső szó

A 2015-ben megjelent Exodus a bitcoin pénztárca egyik legújabb tagja. Fiatal kora ellenére az Exodus gyorsan felkapta az egyik legnépszerűbb kriptotárcát az űrben a rivális versenytársak, a Mycelium és az Electrum számára. Ma az alkalmazás több mint 100 kriptovalutát támogat, megkönnyítve bármely nagyobb kriptopénz tárolását, akár asztali gépet, akár mobileszközt használ.

Ha olyan intuitív kriptotárcát keres, amely könnyű a kezdők számára és elegendő funkcióval rendelkezik a haladó kereskedők számára, akkor az Exodus az egyik legjobb lehetőség ma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner