Bitski Wallet App: A kriptográf felhasználói kézikönyv áttekintése

Bitski Wallet Guide: Hogyan működik a titkos kulcsú kriptotárolás

A Bitski egy digitális pénztárca, amelyet korlátlan számú Ethereum dApps alkalmazásban használnak. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell a Bitskiről, amely egy egyedülálló, könnyen használható, hardverrel biztonságos magánkulcs-tároló megoldás, amely egyszeri bejelentkezésű (SSO) pénztárca funkcióit kínálja, és hogyan működik ma..

Jellemzők

 • Hozzáférhet az összes Ethereum tokenhez egy kényelmes pénztárcából és műszerfalból
 • Jelentkezzen be több Ethereum dApps-be egyetlen Bitski-fiókkal
 • Fejlesszen olyan alkalmazásokat, amelyek támogatják a Bitskit az iOS, az Unity, a Szarvasgomba, a Node.js és a JavaScript SDK használatával
 • Több mint 300 különböző decentralizált blokklánc-alkalmazás készült a Bitski platformon

Betéti módszerek

 • N / A

Előnyök

 • Kerüli a több bejelentkezés szükségességét az Ethereum alkalmazásokban
 • Nem őrizetbe vett pénztárca-megoldás a hardver biztonsági modulon (HSM) tárolva
 • Tároljon minden típusú Ethereum eszközt biztonságos pénztárcában
 • A Sandbox, a Clementine, a SportX és a Props ügyfelek

Hátrányok

 • Jelenleg béta

Bevezetés

Bitski úgy jellemzi magát, mint „az első digitális pénztárca, amelyet a mainstream elfogadásra építettek”. Ez egy Ethereum ökoszisztémához épített pénztárca. Ahelyett, hogy bonyolult böngészőbővítményt, hardveres pénztárcákat és dApp böngészőket használna, egyszerűen használhatja a Bitskit, egy banki szintű biztonsági pénztárcát, ahol a magánkulcsok soha nem hagyják el a biztonságos hardvert. A kezdéshez mindössze egy e-mailre és jelszóra van szüksége.

mi-az-bitski

A Bitski segítségével bárhonnan hozzáférhet digitális jeleihez. Közönséges böngészőn vagy mobileszközön keresztül jelentkezik be a Bitskibe, majd megtekintheti a pénztárcájában található összes jelzőt. A Bitski megjeleníti azokat az összegyűjthető tárgyakat is, amelyeket bármely játék során szerzett. A pénztárca emellett tokenek küldését is lehetővé teszi, és megtekintheti a korábbi tranzakciók listáját.

A Bitski nagy előnye, hogy többé nem kell több pénztárcát zsonglőrködnie több dApps között. Nem kell folyamatosan zsetonokat továbbítania a játékok között. Ehelyett a Bitskit támogató bármely dApp lehetővé teszi, hogy tokenek legyenek a játékai között. Ez egy egyszeri bejelentkezés, amellyel kereshet valamit az egyik játékban, és eladhatja ezeket a tokeneket egy másik játékban.

bitski-pénztárca-előnyök

A Bitski jelenleg együttműködik az alkalmazásfejlesztőkkel. Az alkalmazásfejlesztők a kezdéshez meglátogathatják a docs.bitski.com oldalt. Egy fejlesztő a Bitski segítségével felhasználóbarát, platformokon átívelő Ethereum alkalmazásokat hozhat létre. Amint a hivatalos honlap megmagyarázza:

“A Bitski használatával létrehozhat egy decentralizált alkalmazást vagy játékot, amelynek használata ugyanolyan egyszerű, mint egy szokásos alkalmazásnak.”

A technológiai oldalon a Bitski a fejlesztők számára hozzáférést biztosít az Ethereum hálózathoz a Bitski hosztolt csomópontjain keresztül, majd az OAuth használatával hozzáférést biztosít a felhasználó pénztárcájához..

A fejlesztő a Bitski SDK segítségével hozzáférést kérhet a felhasználó Bitski-fiókjához. Ha engedélyt adnak, akkor az alkalmazás olyan szabványos eszközöket használhat, mint a web3.js, hogy kapcsolatba léphessen az Ethereum hálózattal.

bitski-bitcoin-tároló

A Bitski rendelkezik SDK-kkal is a különböző platformokhoz való egyszerű integráció érdekében, beleértve a JavaScript, Node.js, iOS, Truffle és Unity SDK-kat..

Végül a Bitski kulcsfontosságú előnyöket kínál mind az Ethereum alkalmazások fejlesztői, mind felhasználói számára.

bitski-app-pénztárca

Az Ethereum fejlesztői:

 • Csatlakozzon az Ethereum hálózathoz a Bitski hostolt csomópontjain keresztül
 • Kérjen hozzáférést a felhasználó címéhez
 • Tranzakciók benyújtása jóváhagyásra a felhasználó nevében
 • Hozzon létre és kezeljen egy alkalmazás pénztárcáját
 • Telepítse a szerződéseket egy alkalmazás pénztárcáján keresztül

A felhasználók eközben a következő előnyöket élvezhetik:

 • Használjon Ethereum alkalmazásokat szoftver telepítése nélkül
 • Tárolja az Ethereum eszközeit a Bitski biztonságos pénztárcájában
 • Bármely eszközről elérheti a pénztárcát
 • A felhasználó által csatlakoztatott alkalmazásokhoz való hozzáférés kezelése
 • Fiókot bármikor helyreállíthat

Összességében elmondható, hogy a Bitski olyan megoldást kínál az Ethereum számára, amely sokkal könnyebb beépítést kínál, mivel a felhasználóknak nem kell külön szoftvert telepíteniük egy alkalmazás használatához. A Bitskivel az Ethereum alkalmazás használata ugyanolyan egyszerű, mint egy rendes alkalmazás használata: csak telepítse az alkalmazást, és menjen.

Bitski jelenleg bétaverziós. A projektet az Out There Labs, Inc., egy szoftvercég építi, amelyet 2016-ban alapított Donnie Dinch vezérigazgató (és társalapítói, Julian Tescher és Steve Jang), aki a kaliforniai San Franciscóban található. A fejlesztő nemrégiben 1,8 millió dolláros alapkört gyűjtött be olyan befektetőktől, mint a Galaxy Digital, a Winklevoss Capital és a Coinbase. Ez amellett van, hogy más, közreműködőktől 1,5 millió dollárt gyűjtöttek a magvetés előtti fogságban; Alapítók Alapja, a Signia, a Village Global, a társadalmi tőke és Steve Jang rokon vállalkozásai. A Bitski a vállalat kiemelt terméke, bár a vállalat végül további blockchain fejlesztői eszközök kiadását tervezi a jövőben.

Amikor a Bitski először bejelentésre került és 2018 novemberében debütált, a vezérigazgató ezt elmondta a Bitski pénztárca előnyeiről:

„A kriptográfiai protokollcsapatok és termékvállalatok számára az egyik legnagyobb kihívás a dApps-ben tapasztalható gyenge UX, különösképpen a beépítés, a tranzakciók és a bejelentkezés / jelszó helyreállítás”. […] „Rengeteg dApp fejlesztőt kérdeztünk meg. Abban a percben, amikor pénztárcát használtak, hatalmas volt az emberek elhagyása. A Bitski elképzelése az, hogy megoldja a felhasználók beilleszkedését és a pénztárca használhatóságát a fejlesztők számára, hogy aztán az egyedi és hasznos dappok létrehozására összpontosíthassanak. “

Főbb jellemzők

bitski-single-sign-on-wallet

Az automatizált tranzakciók végrehajtására képes hostolt Bitski pénztárca legfontosabb jellemzői:

bitski-wallet-app-boltozat

Könnyebb beszállás: Ahelyett, hogy külön szoftvert kellene telepíteni az Ethereum alkalmazás használatához, az egyének ugyanolyan egyszerűen használhatják az Ethereum alkalmazásokat, mint egy közönséges alkalmazást. Csak annyit kell tenniük, hogy letöltik a Bitski-támogató alkalmazást, és ennyi.

Egy fiók több alkalmazáshoz: Bitski-fiókja korlátlan számú alkalmazáshoz kapcsolódik. Ahelyett, hogy az egyes alkalmazásokhoz különböző bejelentkezési és pénztárcák lennének, majd a tokenek átkerülnének az egyes alkalmazások között, egyetlen pénztárca és irányítópult van a Bitski kezeléséhez..

Platformok közötti: A Bitski pénztárcáit a felhőben kezelik, nem pedig egy adott eszközhöz kötik, ami azt jelenti, hogy bárhonnan elérheti őket a biztonság veszélyeztetése nélkül.

Hardverrel biztosított: A legtöbb pénztárcát helyben tárolja a számítógép vagy a telefon. A Bitski pénztárcáit azonban szabotázsbiztos hardver biztonsági modulokban tárolják. A kulcsok soha nem hagyják el a hardvert. Bitski azt állítja, hogy “ez sokkal biztonságosabb, mint sok jelenlegi megoldás, amely kulcsait helyben tárolja az eszközön, és beolvassa őket a memóriába.”

Teljesen helyreállítható számlák: Ha valaha elfelejtette jelszavát, elveszítette telefonját vagy új számítógépet szerzett, akkor helyreállíthatja Bitski-fiókját. A pénztárcád a Bitski felhasználói fiókodhoz van kötve.

Előnyök a fejlesztők számára: A Bitski megkönnyíti a fejlesztők életét. Annak érdekében, hogy a fejlesztők a Bitski hosztolt csomópontjain keresztül könnyedén csatlakozzanak az Ethereum hálózathoz, hozzáférést kérjenek a felhasználó címéhez, tranzakciókat nyújtsanak be jóváhagyásra a felhasználó nevében, hozzanak létre és kezeljenek egy alkalmazáshoz tartozó pénztárcákat, és a szerződéseket alkalmazástárcán keresztül telepítsék..

Előnyök a felhasználók számára: A Bitski a felhasználók számára is kényelmes megoldás. A felhasználók szoftver telepítése nélkül használhatják az Ethereum alkalmazásokat, tárolhatják az Ethereum eszközeit a Bitski biztonságos pénztárcájában, bármilyen eszközről elérhetik a pénztárcát, bármikor kezelhetik a hozzájuk csatlakoztatott alkalmazások hozzáférését, és bármikor helyreállíthatnak egy fiókot. A felhasználóknak soha nem kell aggódniuk, hogy elveszítik digitális dolgaikat.

‘Jelentkezzen be a Bitski’ gombbal: Számos Android-alkalmazás lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a Google-lal, hogy kihagyja a fiók létrehozásának folyamatát. A Bitski fejlesztői hasonló folyamatot képzelnek el a „Bejelentkezés Bitskivel” gombbal. Bármely Ethereum alkalmazás, amely támogatja a Bitskit, rendelkezik ezzel a gombbal, és a felhasználók bármely alkalmazáson keresztül könnyen hozzáférhetnek Bitski fiókjukhoz.

Több SDK elérhető: A Bitski több SDK-val rendelkezik, amelyek segítenek a fejlesztőknek a Bitskivel való építkezésben. Vannak SDK-k a JavaScript, a Node.js, a Szarvasgomba, az iOS és a Unity számára.

További fejlesztői támogatás: In Az SDK-k mellett az Out There Labs blogot is tartalmaz a fejlesztők számára, dokumentumokat, GYIK oldalt, fejlesztői portált és nyitott GitHub oldalt..

Több kapcsolattartási lehetőség: A Bitski arra ösztönzi a felhasználókat és a fejlesztőket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a céggel Discord, Twitter vagy e-mail útján.

Kiválóbb az Exchange pénztárcáknál: A Bitski felülmúlja a pénztárcák cseréjét, mivel bármilyen alkalmazásba beágyazható, és támogatja az összes ERC20 tokent és NFT-t. Ez egy önbiztos megoldás is, amelyhez nincs szükség bizalomcserére.

Superior vagy böngésző kiegészítő pénztárcák: A Bitski felülmúlja a böngésző kiterjesztésű pénztárcáit, mert a felhasználók e-mailben és jelszóval jelentkezhetnek be, és a felhasználók nem veszíthetik el a kulcsukat. Ráadásul a Bitski egy hosztolt megoldás.

A hardver pénztárcák felett: A Bitski felülmúlja a hardveres pénztárcákat, mert a felhasználók e-mailben és jelszóval bejelentkezhetnek és hozzáférhetnek a pénzeszközökhöz, beágyazható minden alkalmazásba, a felhasználók nem veszíthetik el kulcsaikat, és ez egy tárolt megoldás.

Superior a dApp böngészőknél: A Bitski jobb választásnak tartja magát, mint a dApp böngészők, mert a felhasználók e-mailben és jelszóval jelentkezhetnek be, minden alkalmazásba beágyazható, a felhasználók nem veszíthetik el kulcsaikat, és ez egy tárolt megoldás.

Jelenleg a Beta verzióban van: 2019 végétől a Bitski bétaverzióban van.

A Crypto legismertebb befektetőinek finanszírozása: 2019 novemberében a Bitski bejelentette, hogy 1,8 millió dollár alaptámogatást kapott a Galaxy Digital, a Winklevoss Capital és a Coinbase részéről.

Bitski pénznemek és párok

A Bitski minden Ethereum tokent támogat, beleértve az ERC-20 tokent, az ERC-721 gyűjthető elemeket és az NFT-ket.

Bitski által támogatott befizetési és felvételi módszerek

N / A

Bitski regisztráció és bejelentkezési folyamat

A Bitski felhasználónévre és jelszóra van szüksége a pénztárca regisztrálásához. A Bitski-fiókjába való bejelentkezéshez egyszerűen telepítsen egy Bitski-támogató alkalmazást, és érintse meg a „Bejelentkezés Bitskivel” lehetőséget.

Bitski Trading

N / A

Bitski díjak

A Bitski három előfizetési lehetőséget kínál, többek között:

Egyéni ($ 0)

 • Fogyasztói pénztárca SDK
 • 1 csapattag
 • 1 alkalmazás pénztárca havi 100 tranzakcióval
 • Visszatérés és közösségi támogatás

Csapat (999 USD havonta)

 • Fogyasztói pénztárca SDK
 • 3 csapattag
 • 1 alkalmazás pénztárca havi 1000 tranzakcióval
 • 24 órás támogatási válaszidő

Társaság (havi 2499 dollár)

 • 10 csapattag
 • Prémium felhasználói pénztárca hatókörök
 • 10 alkalmazás pénztárca havi 25 000 tranzakcióval
 • 4 órás támogatási válaszidő
 • Fedélzeti tanácsadás

A Bitski nem számít fel díjat a felhasználóknak, kivéve a szokásos Ethereum hálózati díjakat (gáz).

Az egyedi árképzés azon vállalatok számára is elérhető, amelyek nem felelnek meg a fent felsorolt ​​három előfizetési terv egyikének.

bitski-ár-költségek

Bitski biztonsági kérdések és leállás

N / A

Bitski Könnyű használat

A Bitski könnyen használható a fejlesztők számára. SDK-k állnak rendelkezésre a JavaScript, a Node.js, a Szarvasgomba, az iOS és a Unity számára. A Bitski használata a felhasználók számára is egyszerű: felhasználóként csak annyit kell tennie, hogy telepít egy Bitski-támogató alkalmazást, majd koppintson a „Bejelentkezés Bitskivel” lehetőségre. Nincs szükség további lépésekre.

Bitski bizalom és adatvédelem

A Bitski átlátható fejlődésének minden vonatkozásában, és a társaság online teszi közzé dokumentumait. Megtekintheti Bitski GitHub oldalát itt.

Bitski ügyfélszolgálat

A Bitski arra ösztönzi a felhasználókat és a fejlesztőket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a céggel Discord, Twitter vagy e-mail útján.

Bitski felhasználói kézikönyv: A Bitski beállítása és használata

Felhasználóknak

Felhasználóként akkor használja a Bitskit, amikor telepíti a Bitskit támogató Ethereum alkalmazást. Ha már rendelkezik Bitski-fiókkal, akkor egyszerűen kattintson a “Bejelentkezés a Bitskivel” gombra, hogy összekapcsolja Bitski-fiókját az adott alkalmazással. Miután ezt megtette, a Bitski Ethereum pénztárca csatlakozik az alkalmazáshoz, így közvetlenül az adott alkalmazásból férhet hozzá Ethereum tokenjeihez.

bitski-útmutató

Fejlesztőknek

Az Out There Labs számos SDK-t adott ki, amelyek további részleteket tartalmaznak a Bitski integrálásához a különféle telepítésekbe. Vannak SDK-k a következőkhöz:

bitski-pénztárca-fejlesztés

Ezen kívül a Bitski elindította a Dev portált, blog, dokumentumok oldal, és GitHub fejlesztőknek.

bitski-user-wallet-review

Végső szó

Bitski megváltoztathatja, hogy a világ hogyan érje el az Ethereum alkalmazásokat. Ez egy játékváltoztató Ethereum pénztárca, amely összekapcsolja az összes Ethereum alkalmazást egy egyszerű pénztárcával. Felhasználóként elkerülheti a tokenek átvitelét az Ethereum pénztárcák között vagy a különböző bejelentkezések beállítását a különböző alkalmazásokhoz. Ehelyett az Ethereum alkalmazás használata ugyanolyan egyszerű lesz, mint egy szokásos alkalmazás használata: csak telepítse az alkalmazást, és menjen.

A fejlesztők eközben a Bitski segítségével csatlakozhatnak az Ethereum hálózathoz a Bitski hosztolt csomópontjain keresztül, és hozzáférést kérhetnek a felhasználó címéhez..

hogyan-bitski-működik

Míg a térben olyan népszerű hardver pénztárcák dominálnak, mint a Trezor és a Ledger, a Bitski jelenleg béta állapotban van, bár a vállalat éppen 1,8 millió dollárt gyűjtött be a kriptovaluta tér három legismertebb befektetőjétől (Coinbase, Winklevoss Capital és Mike Novogratz Galaxy Digital ). A Bitski a jövőben jogszerűen megváltoztathatja az Ethereum alkalmazások és Ethereum tokenek kezelésének módját.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner