Saturn se pridružio ekosustavu OKExChain

Kako pomičemo OKExChain TestNet 0.10 naprijed, OKEx s ponosom pozdravlja Saturn u ekosustav OKExChain!

Mreža Saturna gradi infrastrukturu otvorenog koda koja olakšava rad s kriptovalutama rušeći prepreke za pokretanje blockchain poduzeća i omogućujući svima pristup financijskoj slobodi koju je zagovarala decentralizacija.

2018. godine, tim Saturn objavio je Saturn Wallet, prvi kripto novčanik s matičnom višelančanom podrškom za pristup decentraliziranim aplikacijama, obično zvanim DApps, na Ethereum i Ethereum Classic. Izdanje je pratio vodeći proizvod, Saturn Protocol v1, decentralizirani protokol za razmjenu za sigurno trgovanje ETH, ETC, kao i ERC-20 i ERC-223 tokeni.

Na platformi je sada popisano preko 870 tokena – s preko 8.800 korisnika koji odabiru Saturn Network kako bi sigurno trgovali svojom imovinom, istovremeno uživajući u transakcijama od novčanika do novčanika.

Pregled protokola Saturna

Trenutno tim radi Saturn Protocol v2, velika nadogradnja infrastrukture koja će predstaviti nekoliko novih značajki za poboljšanje protokola za sve investitore, korisnike i dionike. Ključne nove značajke uključuju:

  • Automatsko tržište: Prelaskom prema AMM modelu dodavanjem bazena likvidnosti i ulogom, omogućeno je stvaranje okb bazena likvidnosti.
  • Trgovački parovi Token-token: S riješenim problemima s likvidnošću, Saturn Network će također moći podržavati parove žetona za žeton.
  • DAO upravljanje: Saturn Protocol je u vlasništvu zajednice s upravljačkim tokenima. Saturn DAO također će omogućiti redovnu isplatu dobiti vlasnicima tokena u obliku dividende.
  • Cross-Chain Atomic Swaps: Poboljšana interoperabilnost između različitih blockchain ekosustava u obliku atomskih zamjena omogućuje, na primjer, decentralizirano trgovanje između OKT i ETH.
  • Prstenovi Saturn: Ovlasti protokola Saturn potiču pridruženi model za pokretanje vlastite razmjene.

Saturn Protocol v2 s OKB bazenom likvidnosti

Saturn Network i OKExChain suradnja

Saturn Network i OKExChain sa zadovoljstvom dijele nekoliko koncepata dizajna i razvojnih planova koji bi mogli otvoriti buduće međusobne sinergije između Saturn Protocol-a i OKExChain-a / OpenDEX-a.

Lista OKB mreže Saturnove mreže

OKB je globalni uslužni žeton za razmjenu kriptovaluta OKEx. Budući da je OKExChain dio ekosustava OKEx, sjajan način za promicanje daljnjeg usvajanja je popisivanjem tokena OKB na mreži Saturn.

Tim Saturn pomoći će OKExChain-u u postavljanju OKB-ove baze likvidnosti na Saturn Protocol v2 – omogućavajući daljnju integraciju s rastućim DeFi ekosustavom na Ethereumu.

Čvor validatora OKExChain

Saturn Network pridružio se testnoj mreži OKExChain upravljajući čvorom za provjeru valjanosti. Jednom kada se OKExChain preseli na svoju glavnu mrežu, mogle bi se stvoriti daljnje sinergije – poput toga da Saturn Network postane OKExChain / OpenDEX operator.

Razmještanje OKDexa posvećenog partnerstvu OKExChain / Saturn Network služit će kao most likvidnosti između dva ekosustava omogućavanjem trgovačkih parova SATURN / OKT i STRN / OKT.

Interoperabilnost s Ethereum Classic

Oba tima dijele zajednički interes u pružanju daljnje interoperabilnosti s Ethereum Classic (ETC) i OKExChain. Kao dio OKEx ekosustava, OKExChain je dom najvećih ETC tržišta po količini trgovanja. Saturn Network je trenutno najčešće korišten DApp na Ethereum Classic.

Tim Saturn preporučuje da OKExChain postavi most imovine između njega i digitalne imovine temeljene na Ethereum Classic kako bi podržao trgovanje i stvaranje tržišta za ETC i ETC tokene na OpenDEX-u. Kako bi olakšao usvajanje, tim Saturn izvest će OpenDEX zrcalo i prednji kraj za most sredstava.

Promovirajte OKB u DeFi-u na više lanaca

Saturn Network, kao lider u tehnologiji DeFi, integrirat će OKB i / ili OKB sintetičku digitalnu imovinu u svoje decentralizirane financijske protokole. Ovo će promovirati OKB u korisničkom ekosustavu DeFi na Ethereum, Ethereum Classic i drugim podržanim lancima Ethereum Virtual Machine. Također će promovirati DeFi među korisnicima OKExChain i OKCoin.

Tim Saturn preporučuje da OKExChain pokrene lagani Saturnov puni čvor sa svojim prilagođenim Saturnovim prstenom, arbitražnim botovima, atomskim zamjenama za botove za prijenos vrijednosti preko lanca, kao i da održava decentralizirane OKB-ove cijene, zajedno s Timom Saturnom i ostalim članovima zajednice DeFi..

O OKExChainu

Tehnička zajednica OKExChain: https://t.me/okexchaintech

Službena web stranica OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Polaganje prava na TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner